Bu konuyu açmalı mıydım emin değilim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

yelisskulay

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2020
80
76
3
35
Aslında br sinir kırgınlık harbi sonrası yazıyorum belki yarım saat sonra yazdıklarıma pişman olacagım
bilmiyorum fakat ölmek istiyorum.
Rabbim affetsin bu düsüncemden ötürü fakat gercekten eve geldiğimden beri intiharı düşünüyorum.

Beni ayakta yasamaya tutacak cok sey var tutuyorum.
ağlama krizleri geçirip kendime gelip tekrar aynı durum..

Bu hissi yaşamamış bir insan evladı var mıdır ki dünyada. Otun ağlayın sonra silin gözyaşlarınızı . Sizi üzen her ne ise geçiyo hayat akıp gidiyo

Ömürler bitiyorda dert bitmiyor Rahmetli babam 6 ay önce vefat etti kanserden 2 ay öncesindende kardeşim nişanlısından ayrıldı adamcagız ah oğlum vah oğlum başın bozuldu diye diye gitti diyeceğim bu dert bitecek başkası başlıyacak sen mücadeleye devam et düştüm bittim dedikçe daha çok güçlü olmak zorunda olduğunun farkında olacaksın

Oncelikle derin bir nefes al aglamak istiyorsan agla hatta bagir icindekileri bosalt.sonra yavas yavas sakinlestigini goreceksin sicak bi duş al.kendine olumlu telkinler ver hayatin guzelligini gor.ne aci yasiyorsan senden daha kotu durumda olanlari dusun

Yazdıklarınıza baktım da herkese ne güzel şeyler yazmışsınız zaman ayırıp.

İyi birisiniz belli ki. Maalesef hassas insanlar için yaşanılan şeyler daha ağır olabiliyor. Yarın bir gün hepimiz öleceğiz. En azından o güne kadar kendimize iyi bakalım .

Bana geçen sene çözümsüz gelen şeyleri şu an hatırlamıyorum bile, geçen hafta yaşadıklarımsa sadece anı artık Hiçbir şey kalıcı değil merak etmeyin.

Bu hayatta ölüm hariç herşeye çare var.
İnan.
Derdin veya sıkıntın neyse gelip geçecek, hatta belki bugünleri düşünüp güleceksin bile. İnşallah herşey senin için çok güzel olur.

Ölmek hicbir şeyin çözümü değil. Bilemezsin çözüm mu değil mi? Çoğu kişinin büyük acılar yaşadığı, hayattan ümidini kestiği zamanlar olmuştur. 1-2 metre uzağında duran şeylerin dikkatini çektiği, şöyle yapsam diye hayal kurduğu... Ama çare değil ki... hicbir şey sonsuza kadar kalmıyor. Derdin neyse söyle yardımcı olan çıkabilir.

güzel günler hep sürmez kötü günler de hep sürmez. hayat böyle işte. ben de gün içinde bin kez depresyona girip çıkarım insanız. niye yaşıyoruz bunları çekmek zorunda mıyız vs... yeter ki mutluluk için azmedin gelicektir

Hayat düz bir çizgiden ibaret değil. Hayatta bazen inişler bazen de çıkışlar olur. Yaşadığımız ana hapsolunca, hep böyle devam edecekmiş gibi hissederiz. Her ne yaşıyorsanız bunun geçici bir süreç olduğunu unutmayın. Buraya yazıp içinizi dökebilirsiniz. Belki hep beraber çözümünü buluruz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…