bu konuyu açmaya bile utandım ama... :((

kesinlikle allahın zoruna gidiyo gibi gitcem doktora yine

Nerde biliyorsun ki onun çocugunun hemen olacağını? Sanırım yıllarca her yolu deneyip de çocuk sahibi olamamış insanları görmedin hiç etrafında?
Ayrıca ha ilk torun vermişsin ha 2. ha son farketmez ki. İlk sen yapsaydın sonra onun çocugu olsaydı haliyle yeni doğduğu için minik birşey olduğu için bu sefer insanlar ona ilgi gösterecek bu sefer de çocugumun pabucu dama atıldı diye düşünürdün heralde? Bence gereksiz şeylere takılıyorsun. Kuzenim ilk doğuracak diye düşüneceğine acaba Allah bana da bir evlat nasip eder mi diye düşün bence.. Sen duanı et gerisini Allaha bırak merak etme o herşeyi halleder

elinde olmadan böyle düşündüğünü biliyorum
sürekli bi yıl hesabı yapar durur insan
öyle olmasaydı şöyle olsaydı falan filan
kimin kimden önce hamile kalacağını Allah bilir
sen bu şekilde stres yaparsan hormanların kafayı yer
kendini serbest bırak kafana takmamaya çalış biliyorum cok zor ama yapmak zorundasın
8 ay çok kısa bir süre vücut yeni bir oluşuma hazırlanmaya çalışıyor bu hemen ollmayabilir
sen hadi olsun diye beklentiye girersen olmaz

Asla fesatlık değil hissettiğiniz . Bir de bunu düşünüp kendinizi strese sokmayın . Ayrıca yeni evli olması onun hemen olacağı anlamına gelmez ki . Biz bilmeyiz her şeyi Allah bilir . İnşallah size de ona da aynı zamanda nasip eder birlikte büyütüverirsiniz :)

Bir problem yoksa bebeğinizin olmaması sıkıntıdandır . Ona çok odaklı olduğunuzdandır . Biraz kendinizi serbest bırakın bence o zaman neticeye ulaşacağınızdan ben eminim .

Güzel hayırlı haberlerinizi bekliyoruz :)

alıcam evet.. birde uzun korununca hormonlar tembelleşiyomuş ya..

Öyle bir söylenti var ama doğum kontrol hapları için. Ki dr lar onu da doğru bulmuyor. Condom un senin hormonlarina hiçbir etkisi yok. Dolayisiyla yumurtalarini tembellestiremez canım.

selam 5 yıllık evliyim ve evliliğimin 2 yılı korundum bende alışmak istedim ne zaman bebek düşünmeye başladımki
hasta olduğumu öğrendim 3 yılda 3 operasyon ve 2 tüp bebek denedim yaşadığım travmaları anlatmıyorum bile
ve şuanda benden küçük kuzenlerim doğurdu ve ikinciyi düşünüyorlar
herkes hayatını yaşar ben diyorumki iyiki onlar benim çektiklerimi çekmeden hamile kalıyorlar diyorum
ehh insanız tabiki ilkten üzülüyorum Allahım benim de evladım olsun diye ama herkesin imtihanı başka
ilk torunu değil de hayırlı olanı iste canım
Allah tez zamanda bebek nasip etsin sanada tüm isteyenlerede

aynen hadi hayırlısı içime su serpildi.. az buçuk iyi oldum inanın tesekkur ederım

pabucu dama atılma mevzusuda ayrı bişeymiş
öyle düşünmemiştim :)

ya hayırlısı diyeyim madem ne diyim tesekkur edıyorum

allah yar ve yardımcımız olsun (

Insani duygular bunlar olabiliyor
.hepimiz hayatimizin bazi donemlerinde boyle duygulara kapilabiliriz.ancak sen senelerce ugrasip bebek sahibi olamamis degilsin ki.bir miktar hirs karismis isin icine ki bunu saglikli bulmadim.bu olumsuz duygularin once sana zarar verir.evlat sahibi olmanin bu hislerle veya hirs diyeyim-isi olmamali.zihnini arindir bu dusuncelerden.kuzenin ve kendin icin hayirli saglikli evlatlar icin dua et
Kendini boyle daha huzurlu hissedeceginden eminim
.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bir süre korundunuz diye çocuğunuz mu olmayacak Allah aşkına yapmayın.
O zaman benim asla çocuğum olmaz diye düşünmem lazım çünkü 6-7 sene sürekli doğum kontrol hapı kullandım.
Korunmayı daha bu ay bıraktım artık ne zaman Allah isterse o zaman olur.
Sen de çevreye kulak asma senden sonra evlendi diye senden sonra çocuğu olması şart değil takma kimseyi.

bence siz en güzelini yapmışsınız. ne güzel eşinizle gezmişsiniz eğlenmişsiniz birlikte hayatın tadını çıkarmışsınız.

bunlar çocuk olunca zor olurdu. hayata sadece anne olmak için gelmediniz neticede. bırakın ne derlerse desinler.

ilk torunu sizin vermeniz önemli mi?

hayırlısıyla sizin de çocuğunuz olur inşallah. daha 8 ay olmuş panik yapmayın, olmadı doktora da gidin.

Milleti bu kadar önemseyeceğine , kendini biraz önemsesen daha iyi olur senin için..
Umrunda olmasın..

12 ay yani 1 yıl düzenli cinsel ilişkiye rağmen çocuk olmuyorsa ondan sonra gerekli taramalar yapılır. Ama illa içiniz rahat etmiyorsa bi doktora danışın, ilki sonu önemsemeyin Rabbim hayırlı sağlıklı imanlı evlatlar nasip etsin.

yumurtalar hormonlar tembelleşiyo..

Onu kim size anlatti? Bir çok tanidigim insan hapi birakip birakmaz hamile kaliyor, tabi kalmayanlarda vardir elbet.
Hapin böyle bir sonucu olmus olsaydi zaten milyonlarca kadin kullanmazdi.

Konuya gelirsek, hamile kalmak marifet degil, ilk torun vermekte marifet degil. Bak bu forumda bile birçok kadin hamile halleriyle bosaniyorlar.
En azindan evliligin tadini çikardin, evliligin iyi gidiyor. Bende mesele sondan 1 torun önceyim ve babaannem bütün torunlari sevdigi halde, beni daha çok sevdigini hisetmistim, yani ilk, son hiç fark etmiyor. Önemli olan evlatlarini özgüvenli, hayirli, kendi ayaklarin üzerine durabilen bireyler olarak yetistirmek.

Bu kiskançlik duygulari insani daha çok karamsarliga sokuyor ve stress yüzünden bebek daha zor olur. Kendini böyle hislere kaptirma, güçlü ol.
Sen ovulasyon testi yaptinmi bile? Doktorada gidebilirsin ve durumu anlatip test yaptirabilirsin. En azindan böyle pasif kalmamis olursun. Soruna bir çare bulmaya çalisman bile insana güç verir.

Bilincli sekilde cocuk yapmamis simdi de kuzen benden once cocuk yapacak oysa sulalenin ilk torununu ben verecektim diye agliyor.. Bu forumda daha neler okuyacagiz ya

zamani gelince olacak demek ki. sadece korundugunuz icin mi bu kadar dert ettiniz.
sanki insanlarin canini yaktiniz. korunmasina ragmen gebe kalan var. kendinizi suclu hissetmeyin. ben de korunuyorum. etrafimdan cok baski var yok sonradan olamz falan diye. eger olmazsa ilerde Allah korusun. kesinlikle laf ettirmem kimseye. Yaradan Allah ne zaman evlat verecegini biz bilemeyiz.
üstelik sekiz ay cok az bir süre 1-2 seneye kadar normal diye biliyorum

bence sen elalem ne der baskisi altindasin.. millet konusacak edecek..püüff

malesef bu sekilde büyütüldük.. senin sucun degil bu ama senin elinde takmamak..

Bilincli sekilde cocuk yapmamis simdi de kuzen benden once cocuk yapacak oysa sulalenin ilk torununu ben verecektim diye agliyor.. Bu forumda daha neler okuyacagiz ya

istersen terk edeyim kadınlar klubunu
kulağa saçma geliyo evet ama hisler bu hissettiğim bu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…