bu konuyu açmaya bile utandım ama... :((

aynen öyle yapcam...

Bu arada ben evlenir evlenmez çocuk istiyordum ama etrafımdakiler istemiyordu, bir baktım hepsinin teker teker oldu 2. Ler bile oldu, öyle üzülürdüm öyle zoruma giderdi ki ama çok güçlüyüm etrafıma üzüntümü, geçirdiğim süreçleri hiç anlatmadım. Annem bile bilmiyor tedavilerimi, böylesi daha kolay oldu benim için.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

içim ferahlıyo böyle şeyler okuyunca vala yazdgma bıle utandım konuyu kapatcam

ilgin için çok teşekkür ederim haklısın çok..

Herkesin düşüncesi farklı işte.

Ben de eltim bi çocuk yapsa diye bekliyorum, ilk torunu ben vermeyeyim aileye (

içim ferahlıyo böyle şeyler okuyunca vala yazdgma bıle utandım konuyu kapatcam
Utanma insanız biz zaman zaman isyana düşeriz yeter ki daha sağlam ayağa kalkalım. Sabret ve şükret , sevgiler

bu yazdıgın yazı için çok teşekkür ederim..özellikle..ilgin için çok teşekkürler..hoşuma gitti.içime iyi geldi

ben de 2 yil korundum (prezervatif) biraktigim ay oldu hemen hic zannetmiyorum korunursan olmayacagini falan.
ovulasyon gununu iyi hesapla ve sık iliskiye gir.

Üzülmeyin. Kaderde ne varsa onu yaşarız. Siz gezip eğlendiniz, çocuk olduğunda belki dışarı bile kolay çıkamayacaksınız bir müddet. İçinizde kalmayacak en azından. Kimin ne dediğini ne diyeceğini düşünmeyin. Başkalarının laflarıyla yaşanmaz. İlk torun verenin siz olmasını istemişsiniz, ama bunlar bizlerin elinde olan şeyler değil. Kul hesap kurar, kader güler diye bir laf vardı. Bence şu ara çok hassassınız. Canınızı sıkmayın. Dilerim Allah size ve tüm isteyenlere aratmadan evlat versin.

yani işte.. anlayın condom..

Iyi de canım o yöntemin hiçbir yan etkisi yok ki.. yani kendini keşke korunmasaydim diye suçlamana hiç gerek yok.. hormonlarina ya da yumurtaliklara hiçbir olumsuz etkisi yok.. o yüzden içini ferah tut.. Allah ne zaman nasip etmişse o zaman olacak inşallah

amın inşalalh... isteyene versın rabbımm

Bir de bişey onerecegim. Ovulasyon testi kullan bence. Idrarda evde basitçe yapılan bir test. Sana hamile kalma olasılığının en yüksek olduğu günü gösteriyor. O günü test ile bulup sabaha kadar yataktan kalkmayip bir de iliski sonrasi ayaklarinizin altına yastık koyarak uyumayi deneyin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

korunmayı bırakmayı sizden niye müsaade istedi anlayamadım :/

bence iyi ilgili bir doktora görün yumurtalık tembelliği olabilir önceden tedbir almış olursun başka bi sorun var veya yok öğrenirsin 8 ay az değil sonuçta strestende kaynaklanıyo bu durumlar 8 ay neki daha 10-15 sene boşu boşuna tedavi görüp sonrada tüp bebek yaptıranlar var kuzeninide neden kafana taktığını anlamadım herşeyi veren Allah senin çocuğunun ne zaman olacağını kimse bilemez ve şunada çok inanıyorum çocuk konusunda şu olmadan istemem bu olmadan istemem diyince gerçekten sonra olmuyo Allahın zoruna gidiyo heralde bilmiyorum bu konularda büyük konuşmamak lazım kesinlikle çok üzülüyorum böyle olanlara inş. en kısa zamanda hamile kalırsın

alıcam evet.. birde uzun korununca hormonlar tembelleşiyomuş ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…