hepimiz itiraf etsekde etmesekte kıskanıyoruz bunu engellemek için olumlu düşün dua et ve hayırlsıını iste cnım. ve kuzeninin bbeği olaup olmayacağını bilmiyorsun seninde olmayacağını bilmiyorsun sakinleş önce.
evliliğinin oturmasını beklemek biraz gezip tozmak kötü bir şey değil ki hayırlsııyla bebğin olduktan sonra çok uzun süre rahat olamayacaksın keyfini çıkarmışsı bak ne güzel.
şimdi bir kaç ay daha bekle 1 yılı doldurunca daha kapsamlı doktoro görün kader kısmet bi yerde ve sıkma canını
Nasıl yani , ee herkes kendisi korunmuyor mu :44::44:
Ay ne güzel söylemişsin yaa çocuğu olmayan arkadaşlarıma soylicem bu cümlelerini çok moral verici olmus
Bunları kafanızdan atın, yeni evli ama şak diye hamile kalması biraz muallakta.
Rabbim bilir kimin ne zaman evlat sahibi olacağını.
Siz yazınca aklıma geldi. Evliyken bir dönem ben de tedavi gördüm ama Allah nasip etmedi. Sonra boşandım falan. Kurumda en yakın arkadaşlarım peş peşe hamile kaldı. Bana söylemeye cekindiler ve ben tedasüfen öğrendim. O kadar cok ağlamıştım ki "neden Allah'ım" diye. Mantıklı düşününce pişman oldum tabi. Önce Allahtan tövbe diledim, sonra da arkadaşımdan özür; böyle güzel bir anda ağladığım ve fesatlandığım icin.
Bir yıl kadar sonra normal yollarla hamile kalmam neredeyse imkansızken Allah bu mucizeyi nasip etti bana. Kaç ay gecti hala ultrasonda gördüğümde inanamıyorum bu benim mi diye?
Şuna getireceğim; gerçekten bu işler kısmet. Rabbim ne zaman uygun görürse o zaman oluyor.
Bu arada ben evlenir evlenmez çocuk istiyordum ama etrafımdakiler istemiyordu, bir baktım hepsinin teker teker oldu 2. Ler bile oldu, öyle üzülürdüm öyle zoruma giderdi ki ama çok güçlüyüm etrafıma üzüntümü, geçirdiğim süreçleri hiç anlatmadım. Annem bile bilmiyor tedavilerimi, böylesi daha kolay oldu benim için.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aynen ben de aynı şeyi yazacaktım :) Kendimiz korunduk??
Utanma insanız biz zaman zaman isyana düşeriz yeter ki daha sağlam ayağa kalkalım. Sabret ve şükret , sevgileriçim ferahlıyo böyle şeyler okuyunca vala yazdgma bıle utandım konuyu kapatcam
Hap ile korunduğunuz için mi olmadığını düşünüyorsunuz?
Korunmanın bebek yapmaya engel olduğunu ben duymamıştım :44:
kuzenini kıskandığın için utanma. kıskançlık sevinmek, öfkelenmek ve utanmak gibi tabi bi duygudur öncelikle bunu kabul et. sen bu kıskançlık duygusuna engel olamadığın için kendini kötü bi kuzen gibi görüp vijdan azabı çekmişsin. kıskançlık duydugumuz kişiye karşı bi zarar vermedikçe bunda hiç bi sorun yok öncelikle bunu kabul et. bebek sahibi olmaya gelince, iyi tarafından bak, çok güzel bi evlilik geçirmişsin, yaşayamadığın her şeyi yaşamışsın, herkese kısmet olmayacak şeyler bunlar. zaten bi çok çift de bu düşünceden dolayı bebek sahibi olmayı erteliyor ki bu çok doğal bi istek. stres en büyük engel bebek için. soğukkanlı olmalı ve olumsuz bi sonucu da kabullenmelisin. sonuçta inancımıza göre allah senin bebeğinin ruhunu çoktan yaratmıştır zaten seni anne yapacaksa. zamanını bekliyordur yanlızca o kadar. ha yaratmamışsa yani anne yapmayacaksa seni zaten dövünüp durmanın anlamı yararı yok sana. çok zor bi durumdur tahmin edebiliyorum ama sen tedavi yollarını araştır, dr araştır ve baktığın yeri pencereni değiştir
günaydn..
kızlar beni yanlış anlamayın kırıcı bi yorumda yapmayın..çünkü ağlıyarak yazıyorum elimden olmadan içimden gelen hisler...
3yıllık evliyim..korunmayı bırakalı 8 ay oldu..eşimde bende sıkıntısız gözüküyoruz ama olmuyor..
ben büyüklerin uyarılarına hiç kulak asmadım..muhafazakar bi ailede büyüdüğüm için evlilik çok zevkli geldi.
kendıme araba aldım.
tatil şehrindeyim hergun akşam gece gündüz hafta sonu hep gezdik.gezmenın eglenmenın tadını çıkarcam diye bebek fikrini aklımdan geçirmemiştim.
sonra 8aydır olmayınca herkesin bi bildiği varmış dedim( ve çok pişmanım korunduguma..benım beraber büyüdüğüm hiç ayrılmadıgım kuzenım benden 2yıl sonra evlendı.. ve benımde bebek beklediğimi üzüldüğümü biliyor..dün akşam resmen benden müsade istedi korunmayı bırakcam diye.. :85:
ve ben çok üzüldüm çünkü biliyorum hemen olucak yenı evlı..ve ben hep sülalenin ilk torun çocugunu vericektim hep bunu istemiştim olmadı..
çok utanıyorum onu fesatlandıgım için.. yani biz kardeşten öte sıcaklıktayız.. benden once onun bebek yapması beni çok üzücek :85:
teyzemler felan yorumlar yapıcak.. o geç evlendı hızlı çıktı felan diye.. ve herkes bıyık altı gülücek..gezdi tozdu gördü gibisine ..yada ben şuan paronaya oluyorum.. bunları yazdıgıma bile utanıyorum..ama gozlrimden yaş süzülüyo..içim buruk
yani işte.. anlayın condom..
Üzülmeyin. Kaderde ne varsa onu yaşarız. Siz gezip eğlendiniz, çocuk olduğunda belki dışarı bile kolay çıkamayacaksınız bir müddet. İçinizde kalmayacak en azından. Kimin ne dediğini ne diyeceğini düşünmeyin. Başkalarının laflarıyla yaşanmaz. İlk torun verenin siz olmasını istemişsiniz, ama bunlar bizlerin elinde olan şeyler değil. Kul hesap kurar, kader güler diye bir laf vardı. Bence şu ara çok hassassınız. Canınızı sıkmayın. Dilerim Allah size ve tüm isteyenlere aratmadan evlat versin.
günaydn..
kızlar beni yanlış anlamayın kırıcı bi yorumda yapmayın..çünkü ağlıyarak yazıyorum elimden olmadan içimden gelen hisler...
3yıllık evliyim..korunmayı bırakalı 8 ay oldu..eşimde bende sıkıntısız gözüküyoruz ama olmuyor..
ben büyüklerin uyarılarına hiç kulak asmadım..muhafazakar bi ailede büyüdüğüm için evlilik çok zevkli geldi.
kendıme araba aldım.
tatil şehrindeyim hergun akşam gece gündüz hafta sonu hep gezdik.gezmenın eglenmenın tadını çıkarcam diye bebek fikrini aklımdan geçirmemiştim.
sonra 8aydır olmayınca herkesin bi bildiği varmış dedim( ve çok pişmanım korunduguma..benım beraber büyüdüğüm hiç ayrılmadıgım kuzenım benden 2yıl sonra evlendı.. ve benımde bebek beklediğimi üzüldüğümü biliyor..dün akşam resmen benden müsade istedi korunmayı bırakcam diye.. :85:
ve ben çok üzüldüm çünkü biliyorum hemen olucak yenı evlı..ve ben hep sülalenin ilk torun çocugunu vericektim hep bunu istemiştim olmadı..
çok utanıyorum onu fesatlandıgım için.. yani biz kardeşten öte sıcaklıktayız.. benden once onun bebek yapması beni çok üzücek :85:
teyzemler felan yorumlar yapıcak.. o geç evlendı hızlı çıktı felan diye.. ve herkes bıyık altı gülücek..gezdi tozdu gördü gibisine ..yada ben şuan paronaya oluyorum.. bunları yazdıgıma bile utanıyorum..ama gozlrimden yaş süzülüyo..içim buruk
Bir de bişey onerecegim. Ovulasyon testi kullan bence. Idrarda evde basitçe yapılan bir test. Sana hamile kalma olasılığının en yüksek olduğu günü gösteriyor. O günü test ile bulup sabaha kadar yataktan kalkmayip bir de iliski sonrasi ayaklarinizin altına yastık koyarak uyumayi deneyin.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?