Onu kim size anlatti? Bir çok tanidigim insan hapi birakip birakmaz hamile kaliyor, tabi kalmayanlarda vardir elbet.
Hapin böyle bir sonucu olmus olsaydi zaten milyonlarca kadin kullanmazdi.
Konuya gelirsek, hamile kalmak marifet degil, ilk torun vermekte marifet degil. Bak bu forumda bile birçok kadin hamile halleriyle bosaniyorlar.
En azindan evliligin tadini çikardin, evliligin iyi gidiyor. Bende mesele sondan 1 torun önceyim ve babaannem bütün torunlari sevdigi halde, beni daha çok sevdigini hisetmistim, yani ilk, son hiç fark etmiyor. Önemli olan evlatlarini özgüvenli, hayirli, kendi ayaklarin üzerine durabilen bireyler olarak yetistirmek.
Bu kiskançlik duygulari insani daha çok karamsarliga sokuyor ve stress yüzünden bebek daha zor olur. Kendini böyle hislere kaptirma, güçlü ol.
Sen ovulasyon testi yaptinmi bile? Doktorada gidebilirsin ve durumu anlatip test yaptirabilirsin. En azindan böyle pasif kalmamis olursun. Soruna bir çare bulmaya çalisman bile insana güç verir.
ilgin için teşekkür ederim
saglıgımın üstüne düşecegim..elden geleni yapacagım olursa allahtan olmaza da
günaydn..
kızlar beni yanlış anlamayın kırıcı bi yorumda yapmayın..çünkü ağlıyarak yazıyorum elimden olmadan içimden gelen hisler...
3yıllık evliyim..korunmayı bırakalı 8 ay oldu..eşimde bende sıkıntısız gözüküyoruz ama olmuyor..
ben büyüklerin uyarılarına hiç kulak asmadım..muhafazakar bi ailede büyüdüğüm için evlilik çok zevkli geldi.
kendıme araba aldım.
tatil şehrindeyim hergun akşam gece gündüz hafta sonu hep gezdik.gezmenın eglenmenın tadını çıkarcam diye bebek fikrini aklımdan geçirmemiştim.
sonra 8aydır olmayınca herkesin bi bildiği varmış dedim( ve çok pişmanım korunduguma..benım beraber büyüdüğüm hiç ayrılmadıgım kuzenım benden 2yıl sonra evlendı.. ve benımde bebek beklediğimi üzüldüğümü biliyor..dün akşam resmen benden müsade istedi korunmayı bırakcam diye.. :85:
ve ben çok üzüldüm çünkü biliyorum hemen olucak yenı evlı..ve ben hep sülalenin ilk torun çocugunu vericektim hep bunu istemiştim olmadı..
çok utanıyorum onu fesatlandıgım için.. yani biz kardeşten öte sıcaklıktayız.. benden once onun bebek yapması beni çok üzücek :85:
teyzemler felan yorumlar yapıcak.. o geç evlendı hızlı çıktı felan diye.. ve herkes bıyık altı gülücek..gezdi tozdu gördü gibisine ..yada ben şuan paronaya oluyorum.. bunları yazdıgıma bile utanıyorum..ama gozlrimden yaş süzülüyo..içim buruk
bu yazdıgın yazı için çok teşekkür ederim..özellikle..ilgin için çok teşekkürler..hoşuma gitti.içime iyi geldi
günaydn..
kızlar beni yanlış anlamayın kırıcı bi yorumda yapmayın..çünkü ağlıyarak yazıyorum elimden olmadan içimden gelen hisler...
3yıllık evliyim..korunmayı bırakalı 8 ay oldu..eşimde bende sıkıntısız gözüküyoruz ama olmuyor..
ben büyüklerin uyarılarına hiç kulak asmadım..muhafazakar bi ailede büyüdüğüm için evlilik çok zevkli geldi.
kendıme araba aldım.
tatil şehrindeyim hergun akşam gece gündüz hafta sonu hep gezdik.gezmenın eglenmenın tadını çıkarcam diye bebek fikrini aklımdan geçirmemiştim.
sonra 8aydır olmayınca herkesin bi bildiği varmış dedim( ve çok pişmanım korunduguma..benım beraber büyüdüğüm hiç ayrılmadıgım kuzenım benden 2yıl sonra evlendı.. ve benımde bebek beklediğimi üzüldüğümü biliyor..dün akşam resmen benden müsade istedi korunmayı bırakcam diye.. :85:
ve ben çok üzüldüm çünkü biliyorum hemen olucak yenı evlı..ve ben hep sülalenin ilk torun çocugunu vericektim hep bunu istemiştim olmadı..
çok utanıyorum onu fesatlandıgım için.. yani biz kardeşten öte sıcaklıktayız.. benden once onun bebek yapması beni çok üzücek :85:
teyzemler felan yorumlar yapıcak.. o geç evlendı hızlı çıktı felan diye.. ve herkes bıyık altı gülücek..gezdi tozdu gördü gibisine ..yada ben şuan paronaya oluyorum.. bunları yazdıgıma bile utanıyorum..ama gozlrimden yaş süzülüyo..içim buruk
günaydn..
kendıme araba aldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?