Belli oluyor üzücü aslındaTaktım maalesef
Yargılamadan yaklaştığınız için çok teşekkürlerO zaman şöyle yap eşinle yaşadığın güzel anılara dön.Eski fotoğraflarınıza bak.Yaşadığınız komik olayları düşün.Neden evlendiğini hatırla.Hatta al eline kağıt kalem bunları yaz.Birkaç gün bunu uygula.
Evet benim adıma çok üzücü hatta acınasıBelli oluyor üzücü aslında
Geçici birşey diye umut ediyorumEvet benim adıma çok üzücü hatta acınası
İnşallah çünkü yıpratıcıGeçici birşey diye umut ediyorum
Rica ederim.Herkes duygu boşluğu yaşayabilir ama önemli olan ileri boyuta getirmeden çözüm üretmek.Benim dediğim şeyleri denersen kurtulursun bu boşluktan emin ol.Yargılamadan yaklaştığınız için çok teşekkürler
Acilen stalkı bırakın evlisiniz yahu kocanız aynı şeyi yapsa ne yapardınız?Deli gibi onu stalklıyorum tüm fotolarına baktım
bise olmaz sanki doktorla sevgili oldun begenebilirsin ama cok abartma:)Kızlar merhaba. Utanarak yazıyorum aslında fikir almak için bile değil sadece iç dökme gibi.
Geçtiğimiz hafta ufak bir operasyon geçir dim rahimle ilgili.
İşlemi yapan doktora bir yol kadar önce iki kez muayene olmaya gitmiştim, o sırada hastası değildim ama bir durumla ilgili teyit amaçlı gitmiştim. Neyse geçen hafta işlem için anestezi almam gerekiyordu aldım.
Beni hazırlamak için içeri aldıklarında eşim arabayı parkediyordu sonradan geldi. Kızlar işin özeti ben elimde olmada n doktordan çok etkilendim. Daha önce iki kez muayene olduğumda aklımın ucundan böyle birşey geçmemişti hiç böyle bir durum yoktu. Şimdi neden böyle oldu bilmiyorum. Anestwziden uyandığımda yanımdaydı ve gülerek sonuç çok temiz çıktı dedi.
Sonra bir imza atmam gerekiyordu oraya giderken koluma girdi. Ve çok çok yaakışıklı idi o gün. Operasyon öncesi yine imza atmam gereken kağıtta ismimi falan yazmış kendisi ve siizn için hazırladım falan dedi.
Of saçmalıyorum biliyorum ve utanıyorum şuan
Valla anestezi dicektim ama anesteziden önce oldu demissiniz o yüzden adınıza sadece üzüldüm eşim böyle bişey yaşasa çok incinirdim . Yakışıklı bulmak vs başka etkilenmek çok başkaKızlar merhaba. Utanarak yazıyorum aslında fikir almak için bile değil sadece iç dökme gibi.
Geçtiğimiz hafta ufak bir operasyon geçir dim rahimle ilgili.
İşlemi yapan doktora bir yol kadar önce iki kez muayene olmaya gitmiştim, o sırada hastası değildim ama bir durumla ilgili teyit amaçlı gitmiştim. Neyse geçen hafta işlem için anestezi almam gerekiyordu aldım.
Beni hazırlamak için içeri aldıklarında eşim arabayı parkediyordu sonradan geldi. Kızlar işin özeti ben elimde olmada n doktordan çok etkilendim. Daha önce iki kez muayene olduğumda aklımın ucundan böyle birşey geçmemişti hiç böyle bir durum yoktu. Şimdi neden böyle oldu bilmiyorum. Anestwziden uyandığımda yanımdaydı ve gülerek sonuç çok temiz çıktı dedi.
Sonra bir imza atmam gerekiyordu oraya giderken koluma girdi. Ve çok çok yaakışıklı idi o gün. Operasyon öncesi yine imza atmam gereken kağıtta ismimi falan yazmış kendisi ve siizn için hazırladım falan dedi.
Of saçmalıyorum biliyorum ve utanıyorum şuan
Yok canım ben bayılmadan işlem yapılmadıTuhaf geldi bana.. Etkilenme kısmını geçtim artık, orası apayrı bir durum da.. Ben uzmanlık alanına takıldım. Bir dişçiden, genel cerrahdan filan etkilenseniz neyse ama etkilendiğiniz doktor jinekolog ve sizin vajinanızı gördü.
Anestezi öncesi demişsiniz acaba dokundu da cinsel anlamda bir etkilenmemi bu.
Her neyse durum, koşarak uzaklaşın bu hissiyatlarınızdan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?