Bu konuyu açtığıma inanamıyorum

Yargılamadan yaklaştığınız için çok teşekkürler

Stalkı durdur gecer. Surekli aratırsan takinti kalir. Hatta bu arada sosyal medya yi bile birakabilirsin. Bende bi ara manken bi bebe vardi ünlü adi kivanc tatlitug:) ona takmistim aman yarabbi. Beyin oyunu hayatim...

Olur oyle begenmeler. Doktorun size iyi davranmasi sizi yaniltmasin, isini yapiyordu sadece. Esinizle biraz daha yakinlasin bence bu siralar. Bosluktan olmustur belki.

Olabilir yahu insanlık hali stalklamaya da gerek Yok uzatmayin. Bende 6. Haftamda vaginal ultrason icin gittim yemin ederim 1.85 boylarinda kumral saçlı renkli gözlü tam manken tipli bir erkek bakti :) çok yakışıklıydı ve bunu eşime de söyledim. Bana göre birini beğenmek normal ama duygu olmadan.

Evlenip eşimin yaşadığı yere taşındım. Hastalanınca eşim beni bir doktora götürdü ben buna gidiyorum diye. Randıman alamayınca kendim araştırıp şu doktora gidelim onu övdüler dedim. Eşim YÖK ya şöyle böyle beni vazgeçirmeye çalıştı. Doktora muayene olup çıktığımda eşimin yanına giderken bakışlarından neden ona gitmemi istemediğini anladım :))) adam evetfena yakışıklı ve konuşkandı. Tavrı flörtözdü. Beğenmeyecek kadın yoktur. Ama hoşlanmaya gitmedi benimki tabii. Zaten sonra daha iyi bir doktor buldum kızımla ikimiz ona gidiyoruz.

bise olmaz sanki doktorla sevgili oldun begenebilirsin ama cok abartma:)

Aman nolacak etkilendiniz de kosarak boynuna mi atladiniz sanki,kocayi mi bosadiniz nedir? Sucluluk hissedilecek bir sey degil,kimbilir erkekler kac adimda bir birilerinden hoslaniyordur

Doktor tercihlerini sürekli eşim yapar demek bundan sebep,hep de kadın doktor olur pehhhh...Artık kadın doktor seçin Maazallah şeytan doldurur....

Valla anestezi dicektim ama anesteziden önce oldu demissiniz o yüzden adınıza sadece üzüldüm eşim böyle bişey yaşasa çok incinirdim . Yakışıklı bulmak vs başka etkilenmek çok başka

Tuhaf geldi bana.. Etkilenme kısmını geçtim artık, orası apayrı bir durum da.. Ben uzmanlık alanına takıldım. Bir dişçiden, genel cerrahdan filan etkilenseniz neyse ama etkilendiğiniz doktor jinekolog ve sizin vajinanızı gördü.
Anestezi öncesi demişsiniz acaba dokundu da cinsel anlamda bir etkilenmemi bu.
Her neyse durum, koşarak uzaklaşın bu hissiyatlarınızdan..

Yok canım ben bayılmadan işlem yapılmadı

Duygulara soz gecmeyebilir. Ama hareketinize soz gecirebilirsiniz. Isi ilerletmeye kalkmayin.

Herkes ne kadar da anlayışlı. Aynısıni, konu sahibinin eşi yapsa, stalkladigini görüp buraya konu açsa, herkes çok farklı yorumlar yapardı.

Yaptığınız şey bana göre aldatma. Evli bir kadinin beğendiği bir erkegi Stalklamasi, taktım demesi aldatma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…