Bu konuyu açtığıma inanamıyorum

Ya oyle tanınmak da istemezdim ya. Ama tabi reklamın iyisi kötüsü yoktur. Kız ben bu videoyu ilk çıktığında izlemiştim. İlk o zaman bu operasyondan haberim oldu yüzüm şöyle kaldi
Seninde tamer beyden randevu alma zamanın gelmiş şekerim,forumca gidelim grup indirimi alırız

İki göz doktoru var bizde de
Biri lens kullanıyor hadi o neyse de
Eniştemin gözlükler bildiğimiz şişe dibi
"Lazer ameliyat olim mi bıktım lenslerden "diyorum
"Ol" diyor
"Tavsiye ediyorsun yani"diyorum
Yok sen ne istiyorsan onu yap diyor :)
Ama kendisi olmayacakmış
Seviyormuş gözlüklerini
Her rengi varmış

Lazer yapıldıktan sonra göz tam net görmüyor ama. Doktorlar hassas ameliyatlara girdikleri için riske atmıyorlar diye biliyorum. Cizdiresim var numaram küçük. Gözlük sevmiyorum silmesi bugulanmasi islanmasi oğlanin çekip atması vs vs büyük dert

Eşinden ayrılmış bence. Tamam işi gereği zaten yüzük takmaz ama sosyal medyada hep oğluyla fotosu var. Tatile falan da sadece oğluyla çıkmış

Son verdiğim bilgiden sonra da taş yağmuru başlar ama napim buraya da yazmasam çatlardım

Küçükse çizmezler

Yani kızlar pes iyi ki açmışım konuyu konuşasınız varmış
Bacım senin şu an kocana sarılıp uyuman lazım Geçici bir beğenme bu.Ama elin adamını stalklamaya devam edersen adama platonik aşık olacaksın sonunda.Bence bu aralar eşinle bir duygu kopukluğu yaşıyorsun ondan bunlar.Eşine yönel ilgini ona yönlendir.

Fotolara yorum yapanlar da oğlunla iyi tatiller demiş. Onca foto arasından birtane de eşiyle olurdu bence. Kedisinin bile birsürü fotosu var.
Yahu kedilerimizin rengi bile aynı

Doğru tespit.sebep olarak yani

Fotolara yorum yapanlar da oğlunla iyi tatiller demiş. Onca foto arasından birtane de eşiyle olurdu bence. Kedisinin bile birsürü fotosu var.
Yahu kedilerimizin rengi bile aynı
Aman tanrım bu büyük bir tesadüf
Bence bu bir işaret
Kediler aynı renkse orda bir duracaksın arkadaş
Bu iş tesadüflükten çıkmış olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…