Seninde tamer beyden randevu alma zamanın gelmiş şekerim,forumca gidelim grup indirimi alırızYa oyle tanınmak da istemezdim ya. Ama tabi reklamın iyisi kötüsü yoktur. Kız ben bu videoyu ilk çıktığında izlemiştim. İlk o zaman bu operasyondan haberim oldu yüzüm şöyle kaldi
İki göz doktoru var bizde deBebeğim biliyorsun ürünü satabilmek için paketi olabildiğince gösterişli hazirlamalisin. Vahşi kapitalizm be. Ama yalan yok diş doktoruna gidince dişlerini inceliyor, göz doktorlarının hep gözlüklü olmasına hayret ediyorum.
Bence çok mantıklı bembeyaz gezmek herkesin hakkıSeninde tamer beyden randevu alma zamanın gelmiş şekerim,forumca gidelim grup indirimi alırız
Lazer yapıldıktan sonra göz tam net görmüyor ama. Doktorlar hassas ameliyatlara girdikleri için riske atmıyorlar diye biliyorum. Cizdiresim var numaram küçük. Gözlük sevmiyorum silmesi bugulanmasi islanmasi oğlanin çekip atması vs vs büyük dertİki göz doktoru var bizde de
Biri lens kullanıyor hadi o neyse de
Eniştemin gözlükler bildiğimiz şişe dibi
"Lazer ameliyat olim mi bıktım lenslerden "diyorum
"Ol" diyor
"Tavsiye ediyorsun yani"diyorum
Yok sen ne istiyorsan onu yap diyor :)
Ama kendisi olmayacakmış
Seviyormuş gözlüklerini
Her rengi varmış
Yani kızlar pes iyi ki açmışım konuyu konuşasınız varmış
Bende çirkin ama karizma olanları siviyirim kukuYani kızlar pes iyi ki açmışım konuyu konuşasınız varmış
Yoksa sizde bir umut ışığı mı oluştuEşinden ayrılmış bence. Tamam işi gereği zaten yüzük takmaz ama sosyal medyada hep oğluyla fotosu var. Tatile falan da sadece oğluyla çıkmış
Küçükse çizmezlerLazer yapıldıktan sonra göz tam net görmüyor ama. Doktorlar hassas ameliyatlara girdikleri için riske atmıyorlar diye biliyorum. Cizdiresim var numaram küçük. Gözlük sevmiyorum silmesi bugulanmasi islanmasi oğlanin çekip atması vs vs büyük dert
Bacım senin şu an kocana sarılıp uyuman lazımYani kızlar pes iyi ki açmışım konuyu konuşasınız varmış
HımmmmEşinden ayrılmış bence. Tamam işi gereği zaten yüzük takmaz ama sosyal medyada hep oğluyla fotosu var. Tatile falan da sadece oğluyla çıkmış
Doğru tespit.sebep olarak yaniBacım senin şu an kocana sarılıp uyuman lazımGeçici bir beğenme bu.Ama elin adamını stalklamaya devam edersen adama platonik aşık olacaksın sonunda.Bence bu aralar eşinle bir duygu kopukluğu yaşıyorsun ondan bunlar.Eşine yönel ilgini ona yönlendir.
Taktım maalesefHımmmm
Ama sen evlisin
Boşanmış olması birşeyi değiştirmez
Bu geçici birşey geçecek ama çok takmışsın
Aman tanrım bu büyük bir tesadüfFotolara yorum yapanlar da oğlunla iyi tatiller demiş. Onca foto arasından birtane de eşiyle olurdu bence. Kedisinin bile birsürü fotosu var.
Yahu kedilerimizin rengi bile aynı
O zaman şöyle yap eşinle yaşadığın güzel anılara dön.Eski fotoğraflarınıza bak.Yaşadığınız komik olayları düşün.Neden evlendiğini hatırla.Hatta al eline kağıt kalem bunları yaz.Birkaç gün bunu uygula.Doğru tespit.sebep olarak yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?