yahu duyulsa nolur, inkar etmek gibi bir yöntem var, dogru degil diyin kapatin konuyu. Su erkeklerdeki inkar stratejisini biz kadinlar da kullanabiliriz yani bil istedim.Kızlar ben psikolojik olarak çok etkilendiğim için çevrem sürekli neyin var neyin var deyip duruyor anlaşılıyor yani dışardan ama salak gibi söyledim kuzenime arkadaşlarımın bazılarına bu muhabbet duyulursa çok sıkıntı sevgilimin bastırması sonucu kan geldigini ve korktugumu biliyor bi çoğu kuzenimde bana fikir verir destek olur diye anlattım aslında çünkü psikolojik hiç iyi değilim ama kimseye de güvenemiyorum kuzenim dahil tavsiye verin lütfen duyulurmu
Söyledim bile artıkYa hayat sizin değil mi herkese her şeyi anlatmayın ilerde rotanız apayrı yerlere gidecek pişman olursunuz bugün paylaşılan bi konu var evli birisi eskiden arkadaşına anlattığı konuların şimdi gündeme gelmesinden çekiniyordu.
Sizin hayatınız yok bastırdı yok sıktı her neyse..
Saf a yat bacım inkar et siz yanlış anladınız de gündemi değiştir unutulur yani millet sabah akşam sizi ya da bizi düşünmüyorSöyledim bile artık
Tekrar kontrole gittim bişey yolmuş desemSaf a yat bacım inkar et siz yanlış anladınız de gündemi değiştir unutulur yani millet sabah akşam sizi ya da bizi düşünmüyor
Millet salak değil,kimse duymasın diye diye herkese anlattın.Madem güvenmiyorsun tutsana ağzını...Bir şeyleri içinde tutmayı öğren artık ,başına ne gelecekse bundan gelecek.Sürekli mevzuyu açıp durma.Kendine bir rota belirle okul mu okuyorsun,işte mi çalışıyorsun bilmiyorum tedavi ol.Kızlık zarı diye diye kafayı yersin yakında.....Tekrar kontrole gittim bişey yolmuş desem
Böyle de bu konuyu da tamamen kapat hayatına devamTekrar kontrole gittim bişey yolmuş desem
Neden anlatıyorsunki? Kendimi pek iyi hissetmiyorum bir sebebi yok diyip geçistirebilirdin. Neyse olan olmuş söyledin artık. Kuzenin güvenilir birisi mi? Sen anlatınca ne tepki verdi, neler söyledi?Kızlar ben psikolojik olarak çok etkilendiğim için çevrem sürekli neyin var neyin var deyip duruyor anlaşılıyor yani dışardan ama salak gibi söyledim kuzenime arkadaşlarımın bazılarına bu muhabbet duyulursa çok sıkıntı sevgilimin bastırması sonucu kan geldigini ve korktugumu biliyor bi çoğu kuzenimde bana fikir verir destek olur diye anlattım aslında çünkü psikolojik hiç iyi değilim ama kimseye de güvenemiyorum kuzenim dahil tavsiye verin lütfen duyulurmu
Ağlama kimseye söyleme bunu annenede söyleme kendini toparla dedi ama güvenemiyorum tamNeden anlatıyorsunki? Kendimi pek iyi hissetmiyorum bir sebebi yok diyip geçistirebilirdin. Neyse olan olmuş söyledin artık. Kuzenin güvenilir birisi mi? Sen anlatınca ne tepki verdi, neler söyledi?
Ne zaman yaptıklarının sorumluluğunu almayı öğreneceksin?Ağlama kimseye söyleme bunu annenede söyleme kendini toparla dedi ama güvenemiyorum tam
Ya iyi değilim ne yapıyım yemek yiyemiyorum insanlarda sorguluyor soylediğim insanlara bişey soyliyimmi gittim bişey yok falanNe zaman yaptıklarının sorumluluğunu almayı öğreneceksin?
Ne istiyosan söyle kafana takılacak bişey yokYa iyi değilim ne yapıyım yemek yiyemiyorum insanlarda sorguluyor soylediğim insanlara bişey soyliyimmi gittim bişey yok falan
Klasik ergen işte. Böyle böyle öğreneceksin akrabalara güvenilmeyeceğini.Ne istiyosan söyle kafana takılacak bişey yok
En önce psikoloğa git acilen yada psikiyatriste ilaç başlansa iyi olabilir bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?