Bu konuyu ne yapmalıyım

Allahım kuzenine gideceğine çok dert ettiysen doktora gitseydin ya

Keşke anlatmasaydınız kimseye güvenilmez kuzeninde olsa...İnkar edin çok basit.Böyle bir şey yok diyin.Yalan söylemeyi de bilmiyormusunuz?

Evet doktora gitmek yada boyundan büyük işlere kalkışmak hala biraktigimiz yerdesiniz Ayrıca aynı konuyu iki kere açmak yasak sitede.

Size sayfalarca yorum yapıldı farklı ne yazilacakki

En iyisi hoparlör alip söyleyin duymayanda duysun size doktora gidip susun dedik Hala olayı büyütme derdindesiniz bir sürü yorum yapıldı ben dahil tek farklı yorum gelmez insanlar aynı şeyleri yazacak size ne desinler . Böyle şeyler çok anlatılmaz gider psikolojik destek alırsın gider doktora baktirirsim gider tövbe edersin o kadar kötü isen.Anlatarak iyi olmanız mümkün degilki.Ne bilsin insanlar oturduğu yerden bozulmuş bozulmamış olayını ya tövbe tövbe .Bu kadar yoruma hala aynı yerde olmak için aşırı takıntılı bir insan olmak lazım ki bu daha vahim .

Ya iyi değilim ne yapıyım yemek yiyemiyorum insanlarda sorguluyor soylediğim insanlara bişey soyliyimmi gittim bişey yok falan
evet öyle de kapat mevzuyu. Erkek arkadaşından ayrılacaktın ayrıldın mı? Terapiye başlayacaktın başladın mı? Kendi hayatına odaklan, mutlu olmaya bak, herkes bir şeyler yaşıyor az ya da çok. Kızlık zarı diye bir şey de yok.

Doktora gitmişti zaten. Yırtık varmış saat yönünde

Söz ağızdan çıkmadan önce senin esirindir.Çıktıktan sonra sen onun esirisin.Ne diye anlattın ki.Herkesin haberi olsun diye mi?

Hadi diyelim böyle bişey yaptın sana ters olmasına rağmen.ne diye millete anlatıyorsun yada birilerinin anlayacağı kadar suratını asiyorsun.duyulacak tabi baştan anlatmayacaktin.madem bu kadar üzüldüğün biseydi gizli tutacaktin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…