- 27 Nisan 2009
- 2.833
- En iyi cevaplar
- 2
- 4.270
- 683
Allahım kuzenine gideceğine çok dert ettiysen doktora gitseydin yaKızlar ben psikolojik olarak çok etkilendiğim için çevrem sürekli neyin var neyin var deyip duruyor anlaşılıyor yani dışardan ama salak gibi söyledim kuzenime arkadaşlarımın bazılarına bu muhabbet duyulursa çok sıkıntı sevgilimin bastırması sonucu kan geldigini ve korktugumu biliyor bi çoğu kuzenimde bana fikir verir destek olur diye anlattım aslında çünkü psikolojik hiç iyi değilim ama kimseye de güvenemiyorum kuzenim dahil tavsiye verin lütfen duyulurmu
Akrabanın bişey yaptığı da yok kendi kendine anksiyete yapıyor boşuna hep böyleKlasik ergen işte. Böyle böyle öğreneceksin akrabalara güvenilmeyeceğini.
Ya söyledim bile artık çok geç gidip kontrol oldum bişey yok desem bile hep durgunum mutsuzum anlar kiKlasik ergen işte. Böyle böyle öğreneceksin akrabalara güvenilmeyeceğini.
Ediyim ama ben çok kötüyüm yemeden içmeden kesildim ayrıca destekcim yokKeşke anlatmasaydınız kimseye güvenilmez kuzeninde olsa...İnkar edin çok basit.Böyle bir şey yok diyin.Yalan söylemeyi de bilmiyormusunuz?
Benim kazayla olduMadem sonuçları sizi bu kadar etkileyecekti neden böyle birşey yaptınız?
Nasıl kazayla oluyor yahu?Benim kazayla oldu
Kuzeninizede mi kazayla anlattınızBenim kazayla oldu
Bence hiçbir şey yapma, yaptıkça yüzüne gözüne bulaştırıyorsun.Ya iyi değilim ne yapıyım yemek yiyemiyorum insanlarda sorguluyor soylediğim insanlara bişey soyliyimmi gittim bişey yok falan
Benim kazayla oldu
evet öyle de kapat mevzuyu. Erkek arkadaşından ayrılacaktın ayrıldın mı? Terapiye başlayacaktın başladın mı? Kendi hayatına odaklan, mutlu olmaya bak, herkes bir şeyler yaşıyor az ya da çok. Kızlık zarı diye bir şey de yok.Ya iyi değilim ne yapıyım yemek yiyemiyorum insanlarda sorguluyor soylediğim insanlara bişey soyliyimmi gittim bişey yok falan
Doktora gitmişti zaten. Yırtık varmış saat yönündeEn iyisi hoparlör alip söyleyin duymayanda duysun size doktora gidip susun dedik Hala olayı büyütme derdindesiniz bir sürü yorum yapıldı ben dahil tek farklı yorum gelmez insanlar aynı şeyleri yazacak size ne desinler . Böyle şeyler çok anlatılmaz gider psikolojik destek alırsın gider doktora baktirirsim gider tövbe edersin o kadar kötü isen.Anlatarak iyi olmanız mümkün degilki.Ne bilsin insanlar oturduğu yerden bozulmuş bozulmamış olayını ya tövbe tövbe .Bu kadar yoruma hala aynı yerde olmak için aşırı takıntılı bir insan olmak lazım ki bu daha vahim .
Hayır ayrılamadım sonrasını çok düşünüyorum çünküevet öyle de kapat mevzuyu. Erkek arkadaşından ayrılacaktın ayrıldın mı? Terapiye başlayacaktın başladın mı? Kendi hayatına odaklan, mutlu olmaya bak, herkes bir şeyler yaşıyor az ya da çok. Kızlık zarı diye bir şey de yok.
Söz ağızdan çıkmadan önce senin esirindir.Çıktıktan sonra sen onun esirisin.Ne diye anlattın ki.Herkesin haberi olsun diye mi?Kızlar ben psikolojik olarak çok etkilendiğim için çevrem sürekli neyin var neyin var deyip duruyor anlaşılıyor yani dışardan ama salak gibi söyledim kuzenime arkadaşlarımın bazılarına bu muhabbet duyulursa çok sıkıntı sevgilimin bastırması sonucu kan geldigini ve korktugumu biliyor bi çoğu kuzenimde bana fikir verir destek olur diye anlattım aslında çünkü psikolojik hiç iyi değilim ama kimseye de güvenemiyorum kuzenim dahil tavsiye verin lütfen duyulurmu
Hamilelik bile kazayla olmuyo bu nasi olsunBenim kazayla oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?