Bende de var aynısı. Düşüncesine bile tahammül edemiyorum.
Teşhisim anksiyete.
Bu bende de var ya.Allah gecinden versin.uzak bi yere mi gitti okul için
Evet ibrahim Saraçoğlu nun kürü var nette. Ispanak maydonoz tere kürü diye arat bulursunIspanak suyu ?
Evet ibrahim Saraçoğlu nun kürü var nette. Ispanak maydonoz tere kürü diye arat bulursun
anksiyete gibi.
ölüm eğitimi ile ilgili kitaplar var.
Teşekkür ederimBaşınız sağolsun peki sen ne durumdasın atlattın mı ilaç kullandın mı? Gittik bugun özel dr a cipralex verdi 10 mg önce ikiye bölecek sonra artacak ilaç
Teşekkür ederim
İlaç kullanmadım bi süre psikologa gittim sadece
Şimdi kendim baş etmeye çalışıyorum
Kardeşin tamamen atlatır inşallah
Gittik bugun özel bir klinige cipralex verdi.. senin de gecer umarım sen de bir git
Ne söyledi peki neden oluyormuş böyle? Bana da anlatır mısın?? Eskiden sıklıkla eşim için endişe duyardım şimdi hala eşim için de duyuyorum ama bebeğim için daha fazla kötü şeyler aklıma geliyor kimseye de anlatamıyorum anlatmaktan bile korkuyorum aklıma gelince başka şeyler düşünmeye çalışıyorum
Senî o kadar iyi anlıyorum ki eşimle tartışıyoruz mesela ben haklıyım ve uzun sürecek bir mevzuu.. Ama ben o salak düşünceler yüzünden ya pişman olursam uzattığına atamadığına ya da küstüğüme deyip alttan alıyorum ya da hemen barışıyorumMalesef o bendede var her dakika degil ama gunde en az 1 kez yasiyorum.. sukrekmekmi denir adina korkumu bilemem ya olmasalar diyip sukrettigim cook olur ozellikle aksam otururkwn iyle harika bir aile yapimiz hic olmadi ama basimdalar ne olursa arkamdalra siginiyorum guveniyorum ennn cokta disardan bi darbe yiyince oluyir bu kardesinizin sorunlari olabilir aileye baglamiyorum ben pek.. ama sunu soylemeliyimki aileme krsi zaafim var ne yapmazsam oisman olacagim gibi 5 dk sonra yok olacaklar gibi geliyor ..
Teşekkür ederim bilgi verdiğin için..canım kardesimle özel olarak 1 saatte yakın konustu . sonra ben girrdim çağırdı ve dedi ailemiz hep çocukluktan beri böyle çok korudu kolladı aileye bağımlı gibi durumumuz oldu o yuzden böyle aşırı koruyucu davranmak buna yol acıyormuş. Cipralex 10 mg verdi önce yarım sonra tüm içecekmiş nolur sen de git dr a olur mu bu psikolojık sorunmuş çünkü.. nolur sende git...
İlaç kullanıyor musun canım çok geçmiş olsun. Bizde gittik bugun cipralex verdi dr.
Arkadaşlar bu anksiyete nasıl birşey? Ben baş ağrısı ve dönmesi şikayeti ile doktora gittim. Hemen anksiyete dedi. Ağrı kesici ve antidepresan verdi.
Sevdiklerimi kaybetme korkum var, pek kalabalık içine karışmayı sevmiyorum ama karışınca hoş sohbetimdir. Konferans falan verme durumlarinda kalabalik karsisina gecince titremeye basliyorum. Haftasonlari yataktan kalkmak zor geliyor. Kalkınca da evde kitap okuyorum. 2 gün eve kapatıyorum kendimi. Bu mudur anksiyete?
Canım evet olabilir. Zaten yaygın olarak bir yerin ağrıması ile giden oluyrmus ve bu durum çıkıyor hangi ilacı verdi dr gecmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?