Teşekkürler. Citoles 5mg. Verdi. 1ay sonra tekrar gel dedi bakalim ne olacak.
Hım cipralexin eş değeri olan ilaç. Bence kullan derim en azından zararı yok bir nebze rahatlatır kardeşim daha alışma aşamasında ilacın. Tekrar geçmiş olsun...
Hım cipralexin eş değeri olan ilaç. Bence kullan derim en azından zararı yok bir nebze rahatlatır kardeşim daha alışma aşamasında ilacın. Tekrar geçmiş olsun...
Kullanıyorum 5 gündür. Daha bi etkisini görmedim. 3haftayı buluyormuş sanırım etkisini göstermesi. Kardeşiniz ne kadar kullandı. Size de çok geçmiş olsun.
Canim doktor banada depresyon teshisiyle buna benzer bir ilac verdi uzun yillar kullanacagimi soyledi bende almadim.Yasam kalitemin artacagini,beynimin dusuncelerden arinacagini falan soyledi ama korktum ben omur boyu kullanma dusuncesiyle.Sence kotu mu yaptim :/ Etkilerini yazar misin acaba bana ozelden
Cok sagol canım kardeşim de daha yeni alıyor dr 3 hafta dedi kanda birikmesi vs lazımmış. babam 1 sene kullandı hala kullanıyor gayet iyi neşeli diyebilirimKullanıyorum 5 gündür. Daha bi etkisini görmedim. 3haftayı buluyormuş sanırım etkisini göstermesi. Kardeşiniz ne kadar kullandı. Size de çok geçmiş olsun.
Bende de bu kaygi var geceleri hungur hungur agliyorum bu yuzden
Yani şu anki hayatımdan memnun değilsem. Sürekli huzursuz ve mutsuzsam kullanirdim ben ilacı. Tabi sen bilirsin ama durum daha da kötüye de gidebilir. Ilaçsız tedavi yolları da var yazıyor internette. Ilaç kullanmak istemiyorsan terapiye de gidebilirsin zaman zaman
cANIM DR önermiş neden böyle yapıyrsun kardeşimde kullanıyr babam da babam 1 sene oldu gayet iyi daha neşeli diyebilirim strese girip kafaya takmıyor en azından . nolur ihmalll etmeee
bende de vardı buna benzer dusunceler.. anne babam nenem dedem kardesım yakın arkadaslarım hepsı ıcın ölürse naparım diye üzülürdüm.. kimi zaman asla affetmem dedıgım bırseyı bu dusuncelerı hatırlayarak kaybedersem pısman olurum affetseydım derım dıye affetmıslıgımde var.. cok hos bı ev ortamımız aıle hayatımız oldugunu da soyleyemem ama yınede kaybedersem dıye uzuluyorum.. kavga edıp cok sınırlendıgımde bıle kaybedersem üzülecegım dıye aglıyorum.
üniversite donemınde uzaktaykende yurtta yorganın altında aglamaktan yorgun düşüp sızardım.
bu hafta kk da gordugum bı konu bunun aksıyete bozuklugu oldugunu farkettırdı bana da .. şimdilerde kaybedersem dıye aglama yok ama gunde 1 kere fln aklıma geliyor gözlerım dolar olur olmaz yerde. 2 yıl kadar önce yakın bı arkadasımı kaybettim ondan sonrada o kaybedersem pısman olurum dusuncesı arttı.. psikolojı olarak zayıf oldugum donemlerdede allak bullak edıyor dusunceler..
anksıyete oldugunu bu hafta dusundum ben ılk kez sadece fazla duygusal sanıyordum kendımı..Memnun degilim canim cunku vucuduma yansiyor el ayak soguklugu,titremeler,kasilmalar gibi.Doktorda oyle dedi ama ben passiflora falan deneyecegim olmadi alacagim ilaci..
Canim benim cunku korkuyorum benim bir arkadasim prozac kullaniyordu.Mesela cok degisti tavirlari acayip umursamaz hicbir seyi kafasina takmayan gamsiz birisi oldu bende onun gibi olmaktan korktumBenimde babam cipralex kullaniyor ama kullanmadiginda 360 derece degisiyor..Kardesin nasil suan mesela ciddi fark var mi? Ben ders calismakta adapte olmakta zorlaniyorum.Bide bana bu ilaci aile hekimi yazmisti
Ayni ben iste hatta az once anne babamla tartistim bagirdim bir sure simdide agliyorumBende arkadasimi kaybettim 2014 te bende anksiyetesen supheleniyorum Of of
anksıyete oldugunu bu hafta dusundum ben ılk kez sadece fazla duygusal sanıyordum kendımı..
kardesım kucuk 10 yaslarında.suan az ama oncelerde cok sıddetlı bı sekılde takardı bunu ölmenızı ıstemıyorum dıye aglardı gece uyumaz saatlerce uzulurdu. annem ılerı yaslarda dogum yaptıgından dıger arkadaslarının annesıne gore yasım ılerı o yuzden mı boyle dusunuyor dıye üzülürdü. ona bıle diyemedim bende de var uzaktayken hep aglayarak uyuyordum dıye6-7 yasındaydı sanırım o sorunu asırı yasadıgında ve goturduklerı psıkolog bayan hala aklım almıyor ama o yastakı cocuga ölüm korkusunu yensın dıye olumden sonra tekrar dırılecegımızı ve ölenlerle o zaman bulusacagımızı anlatmıs ısı cok daha zorlastırmıstı.. ben de psıkologa gıdıpde bısıler anlatmaktan hoslanmıyorum.
Memnun degilim canim cunku vucuduma yansiyor el ayak soguklugu,titremeler,kasilmalar gibi.Doktorda oyle dedi ama ben passiflora falan deneyecegim olmadi alacagim ilaci..
Canim benim cunku korkuyorum benim bir arkadasim prozac kullaniyordu.Mesela cok degisti tavirlari acayip umursamaz hicbir seyi kafasina takmayan gamsiz birisi oldu bende onun gibi olmaktan korktumBenimde babam cipralex kullaniyor ama kullanmadiginda 360 derece degisiyor..Kardesin nasil suan mesela ciddi fark var mi? Ben ders calismakta adapte olmakta zorlaniyorum.Bide bana bu ilaci aile hekimi yazmisti
Ayni ben iste hatta az once anne babamla tartistim bagirdim bir sure simdide agliyorumBende arkadasimi kaybettim 2014 te bende anksiyetesen supheleniyorum Of of
Kendi kafana göre ilaç alma sakın. Dr a git. O zaten zaman çağırıp ilacın dozunu vs değiştirir.
Peki burdan son durumları konuşuruz artıkYok canim benim zaten vermiyorlar bide kirmizi receteli degilmis benimki ama vazgectim gibi dogal yontemlere basvuracagim insallah iyi sonuc alirsam yazarim buraya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?