Bu kötülüğü kendime neden yapıyorum?

Bu kadar çekinmeyin. Sonuçta maskeli görmüş sizi. Karşı tarafı başka fotolarla kandırma durumu yok neticede kamerada da görüyor. Bir ilişkide ben güzel severim şöyle tipten hoşlanırım lafları karşı tarafı manipüle etmek etmek için söylenir. Kendiyle ilgili bir sorunu olduğunu gösterir. Adamda bir eksiklik var sizi manipüle ederek kapatmaya çalışıyor gibi. Oranı göreyim buranı göreyim diyen adamla ilişki yürür mü bilemiyorum. Seviyorum diyorsunuz aklınızda kalmasın görüşün kendinize güvenin ve kaba davranırsa ağzının payını verin.

Görüntülü konuşurken de oran buran öyle mi, bi bakayım falan diyor beni deli ediyor. Adam emin değil ki. Beğenmezse beğenmesin ama sevdim ya
Kimse kolay kolay dış görüşünü beğenmediği birinin içini bilmek istemez evet ama bu kadar güzellik takıntısı olan biriyle de olmazdım açıkçası.Demek ki sadece güzelliğim için benimle birlikte der yolları ayırırdım.
Ayrıca neden kendini bu kadar gömüyosun ya? Kendisi erkek güzeli mi? Öyle bile olsa kendi değerini sen belirlersin başkası değil.

eskiden görüştüğüm biri eski sevgilisinden konu açıldığında bir keresinde kız kardeşinin, o eski sevgili için ''çok güzel kızdı'' dediğini söyledi hemen ardından da ''güzellik o kadar önemli değil yaa'' gibi bir laf etti. orada bi uzaklaşmıştım ondan açıkçası. mesele kendimi beğeniyor ya da beğenmiyor, ona beğendirmek istiyor olmam ya da olmamam değildi. konu sahibi ben sana sen bu adamın nesini beğendin nesinden etkilendin dedim cevap vermedin, sadece mesajımı beğenip geçtin aslında. çünkü sen de onu yakışıklı bulduğun için konuşuyorsun. ikiniz de şekilcisiniz. tabii ki beğenmek çok önemli ama oranı göreyim buranı göreyim tarzı yaklaşımlar yapma hakkını vermiyor. bu kadar ezdirme kendini hele ki bir erkeğe, asla.

Görüntülü konuşuyosunuz ama begenmemiş olsa görüntülü konuşmazdı değil mi bence kendinizi sevin siz çok değerlisiniz

Yazdıklarınızı defalarca okudum çok çok teşekkür ederim her bir kelime için
Rica ederim ne demek
Şundan çok eminim içinde bulunduğunuz şartlar farklı olsa bu adam sizin gözünüze sıradan biri olarak gelirdi. Hatta ben nasıl sevmişim de buna katlanmışım diyecek kadar vasat gelirdi. Ki eminim bundan birkaç yıl sonra benim bu yazdıklarımı siz kendinize itiraf edeceksiniz :) Sizi, hissettiklerinizi de anlıyorum diyebilirim. Ne zaman isterseniz buradan veya özelden yazabilirsiniz.

Yok ben sporcuyum fitim zaten boyum ortalama üstü. Benim çekincem yüz
ya bu adam brad pit kenan imirzalıoğlu kıvanç tatlıtuğ falan mı? niye bu kadar beğenmezse derdiyle kıvranıyosunuz beğenmezse koyun postayı gitsin allah aşkına siz böyle yaptıkça bu adam hisseder bu sefer de sizi kaybetme korkusuyla korkutur. ondan sonra kendimi kullanılmış gibi hissediyorum diye konu açarsınız

Adam bu kadar dış görünüş meraklısıysa derinlikli bi ilişki kurulmaz bununla, bu pencereden bakın bence. Sizin bu kadar gerilmemeniz gerekiyor.

Adam cok mu yakisikli? Daha dogrusu sen onun dis görünüsünü ilk gördügünde cok begendin mi? Bence degil, yoksa ayni yerde calisirken aklinda olurdu.
Cogu kisinin yazdigi gibi yalnizsin ve onunla bu yalnizlik cekilir bir hale geliyor. Aslinda sende durumun farkindasin, yoksa buraya bunlari yazmazsin.
Zaten 25 yasindaymissin!! En güzel cagdasin.
Karsindaki beyefendiye bir de sen söylesene: senin suran böyle mi? Ay ben hic sevmem filan diye…
Madem kemerli burun sevmiyor, gitsin istedigi gibi birini bulsun. Sen simdiden onun begenisini kazanmayi dert edersen, yarin birgün onun istedigi sekilde egilip durursun, sonrada sana bye bye der.
Sen oldugun gibi güzelsin, oldugun gibi sevilmeyi hakediyorsun. Karsindaki seni önemsemis olsa zaten sana bu sekilde takilmazdi.

Ben anlayamadim
Maskenin altindayken boyunuz 155 ken 170mi oluyoda diyip diyip maskenin altinda gordu diyosunuz

Maskenin sakladigi yerler belli dudak burun

Ben her şeyin farkındayım. Mesela ayrıldıktan sonra yalnız ne yapacağım diyorum. Onunla yalnızlık çekiliyor. Çok yakışıklı değil bence de ama ortalama üstü. Aynı yerde çalışırken aklımda yoktu açıkçası çok doğru söylüyorsunuz

Geçen sene sıradan biri olarak geliyordu zaten. Ben her şeyin şimdiden farkındayım. Dünyanın en çirkin kadını da olabilirim ama böyle hissetmeyi hak etmiyorum. İçinde bulunduğum şartlar beni ona itiyor. Çok teşekkür ederimm yazacağım size. Çünkü yazdıklarınızı defalarca okuyorum

Sohbetini seviyorum olaylara yaklaşımını seviyorum evet tipini de seviyorum. Ama tabiki bu bana böyle hissettirme hakkını vermiyor ona. Haklısınız belki ben de şekilciyimdir..

Siz kendi dış görünüsünüze çok takılirsanız karşınıza çıkan insanlarda dış görünüşe takıntılı olur.

Dillere destan bir guzelliğim yok ama çirkinde değilim. Şimdiye kadar hicbir zaman bir erkek icin ya beni beğenmezse kaygısı yaşamadım. Begenmeyenin küçük oğluna almasın modunda oldum.

Eşim beni çok begenir bende onu begenirim ama ikimizinde begeni dısinda da kriterleri vardı evlenmeden önce. Hayata bakiş açisinin ayni olmasi gibi, kafa dengi olmak gibi, birlikte gezmekten zevk almak gibi.

Siz kendinize bakış açınızı degıştirirseniz karşınıza daha düzgün insanlar çikar. Siz kendinizi beğeninki karşı tarafta beğensin sizi. Beğenmiyorsada kendisi bilir ezilmeyin bu kadar karşısında.

sanaldan aşık mı olunurmuş? eğer yıkılacağım diyorsanız şimdiden bir bahane ile siz bitirin. böylece memlekete gittiğinizde skandal buluşma da gerçekleşmemiş olur. sonradan bir yıkım yaşamaktan iyidir. ve son olarak, bu adam özelinde değil, siz önce kendi kendinize değer verin, kendinizi sevin çünkü kendini sevmeyen kimseyi de sevemez.

ha bir de ayrıca orana bakayım burana bakayım diyen adamdan bir hayır gelmez size. onu da söyleyeyim. adam şekilci. şekilci olmasında belki bir sorun yok ama bunu ifade etmesi, sizden görüntü falan talep etmesi çok çirkin bir hareket.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…