Bu kötülüğü kendime neden yapıyorum?

Gerçekten neden kendini bu kadar küçümsüyorsun. Adama görmüş beğenmiş görüntülü de konuşmuşsunuz görüntülü konuşurken maskeli değilsindir ki orada tipine uyumadığını görürdü bariz bir şekilde. Hiç bunu düşünüp kafana takma hala konuşuyorsa beğeniyordur demek ki seni

Görüntülü konuşurken de oran buran öyle mi, bi bakayım falan diyor beni deli ediyor. Adam emin değil ki. Beğenmezse beğenmesin ama sevdim ya

O ne demek yaa? Buluştuğunuzda bir de tam kapsamlı bir check etsin tüm vücudunuzu her şey onun kriterlerine uyuyorsa devam edin öyleyse. Ay sabır. Nereden buluyorsunuz böylelerini?

Merhaba,
Öncelikle video görüşmesi ön kameradan yapılıyorsa muhtemelen ayna efekti olduğu için zaten yüzünü gerçekte gördüğünün tam tersi olarak görüyor. İki boyut-üç boyut kısmında da haklısın. Ben de fotojenik bir insanımdır. Normalde biri beni sadece güzel bulursa, fotoğraf ve videolarımda iki katı güzel bulur. O yüzden gerilmiş olmana biraz empati yapabiliyorum ancak biraz fazla abartıyorsun bence. Seni maskeli (yani yüzünün yarısını) canlı görmüş ve videodak halini de beğenmiş biri; yüzünün tamamını canlı gördüğünde ne kadar hayal kırıklığı yaşayabilir ki? Beğenmeme gibi bir durum asla olamaz yalnızca ilk birkaç dakika boyut ve simetri durumundan dolayı garip karşılar o kadar. Zaten daha sonra yeni halini görmeye alışır. Ki aynı görüşmede sen de aynı şeyleri yaşayacaksın ona karşı. Bırak o gerilsin. Sen sakın özgüvensiz davranma. Beğenilmeme endişesi ile gidersen garip davranışlar sergileyebilirsin ve o kişi senin yüzünü beğense bile tavırlarını garip bulduğu için soğuk davranabilir ve sen seni beğenmediğini zannedip iyice takıntı haline getirirsin bu durumu. Ayrıca eminim çok da güzel bir kızsındır. :)

2 boyutluyken güzelseniz gerçektede güzel olmuyormusunuz
Bide belki güzellik algısı farklı ve sizi çok beğeniyor
Siz yüzünüzden ziyade kilonuzdan mı çekiniyorsunuz acaba

Ne gereksiz takilmissiniz. Adam sizi maskeyle görmüş,boyunuzu endaminizi biliyor. Kameradan görmüş,yüzünüzü vs biliyor. Fotojenik olabilirsiniz ama görüntülü konuşmada herkes çok cirkindir. Sadece foto attım desEniz belki filtre miltre yine adam sizi görünce hayal kırıklığına ugrar derdik ama merak etmeyin, adam sizi zaten yeterince biliyor.
Sadece kuruntu yapiyorsunuz.
Ben geçen aylarda bir bebeyle tanistim, çoook tatlı bir çocuktu, tüm gün kafasında şapkası vardı. sonradan tekrar buluştuk, bere takmıştı. İnstagramini stalkladim, zaten az resmi vardi..olanlarda da tüm fotolar ya alttan alttan çekilmiş, ya kafasında şapka var ya da TBT
Görmesem de anladım ki çocuk kel yani, illa kabak gibi görmeye lüzum var mı ki?:)
Ki sonradan şükür, çıkartti şapkasını da ,göründü keli
Sonuç olarak çok tatlı, sevecen bir insan. Bir erkekte tek aradığım şey dalgalı saç olmasına rağmen çocuktan cok etkilendim, hatta şu an ona bere örüyorum,yeniyil hediyesi olarak, geldiğinde vermek üzere :))
Adam da senin ne olduğunu zaten biliyordur. Huyunu suyunu sevdiyse,senle bu kadar konuşuyorsa zaten devamı gelir. Hiç merak etme

Maskeyle gormus ama kasını gozunu vucudunu gormus demek kı, bakıslarını da. Kamerada da agzını burnunu gormus sonucta. Foto olsa anlarım da kamerada nasıl fıltre yapacaksın? En kotu gıt bı kuafore o gun saçınıbasını yaptır bı de guzel bır makyaj.. makyajla burun bıle kucultuyor artık kuaforler dudak dolgunlastırıyor kontor vs. Kameradakınden daha ıyı gorunursun hem o kendı tıpıne baksın

Diyorum bende bu konuyu daha once okudum sanki su goruntulu konusurken yana don burnuna bakicam diyen kisi dimi estetik olmak istemiyorsun.. zaten olsan baska bi yerine takacak bu sefer. yaw bacim kac kez dedik
Bundan bi cacik olmaz diye. Ok
Insan karsisindaki kisiyi begenmeli
Ama cok fazla dis gorunus odakli.. sana kac kez baska adam
Mi
Kalmadi
Sanki filan dedik.. sen hala biraktigimiz yerdesin. Guyya cok yakisikliymis vs vs. Karakteri zayif anladigim
Kadariyla.. ben sana tekrar soyluyorum bunla olmaz. Olsa bile iliskiniz oldugu muddetce surekli
Yaninda guvensiz ve kompleksli gezeceksin

Sizi hatırladım.daha önce konumuz vardı.adam sağa don burnuna bakayım falan demişti galiba..kurbanlik koyun seçer gibi..tobe tobe. ..kendini beğenmiş bu tipi bırakın.sanki kendi kalemle çizilmiş gibi mi?öyle olsa bile ruhu vasat..hala sogumamaniz ilginc

Hay ağzını öpeyim ya bu ne! Buruşuk ç*klerine bakmadan sanki pazardan köle alıyor hırbolar.

Görüntülü konuşurken de oran buran öyle mi, bi bakayım falan diyor beni deli ediyor. Adam emin değil ki. Beğenmezse beğenmesin ama sevdim ya
Kendisi Zeus mu ki Afrodit arıyor?

Sanırım beyefendinin de herkes gibi 2 gözü 1 burnu ve ağzı, 2 el ve 2 ayağı var, yüzü altın oranlı değilse mükemmel bir yüzü olduğunu düşünmemeli, vücudu kaslı mı, vücut üçgen mi? Elleri ayakları orantılı mı? Burun delikleri eşit mi? Damaklarının şekli düzgün mü? Bacakları ayrık mı bitişik mi? Ayaklar taraklı mı?
Omuzları geniş mi? Boyu 180 ve üzeri mi? Karın kasları baklavalı mı yoksa jöle gibi mi? Vücut tipi üçgen mi ters üçgen mi oval mi kare mi?
Vücut kitle indeksi kaç? Diyabet, kolestrol, kalp, tansiyon sorunu var mı bu hastalıklara meyilli bir gene sahip mi?

Neden bu kadar özgüvensizsiniz?
Ne demek fotojeniğim, görüntülü konuşmada olmayan bir şey görünmez ki?
Kendinize hep bu şekilde telkin verirseniz hem psikolojiniz bozulur hemde kötüyü çağırmış olursunuz sürekli.
Her şey güzel olacak deyin..
Birde psikllojinizi bu hale sokan bir adam belli ki size iyi gelmiyor kendinize bunu yapmayın..

Filtreli falan mı konuştunuz anlamadımki okadar ters köşe olacak değil ya maskeli de olsa görmüş görüntülü de konuşmuşsunuz nolabilirki yani

Yazdıklarınızı defalarca okudum çok çok teşekkür ederim her bir kelime için

Burda yalnızlığıma iyi geliyor sanırım. Özgüven meselesinde bana zarar veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…