Görüntülü konuşurken de oran buran öyle mi, bi bakayım falan diyor beni deli ediyor. Adam emin değil ki. Beğenmezse beğenmesin ama sevdim yaNeden adam hiç görmemiş gibi davranıyorsunuz görüntülü konuşuyorsunuz bir durum olsa adam belli ederdi
Siz gerildikçe ona yansitirsınız ve güzel giden şey biter
Adam beğendi ses etmedi yada sorun etmedi sizin kendinize güvesizliginiz nedir böyle
Onun zevkine hitap ettiğimi düşünmüyorum. Bu adam çok fazla önemsiyor buluşma skandal olacakNeden beğenmesin? Buna sebep ne? Birde klasik olacak ama herkes dış görünüşü bu kadar önemsemez
Belki de. Ama boş olmadığım kesingörüntülü konuşmada güzelseniz gayet de güzelsinizdirsevmemişsinizdir onun ilgisini,onunla sohbet etmeyi sevmişsinizdir... olmazsa sadece ufak çaplı bi boşluk yaşarsınız sonra hayat devam eeer
Gördü ama canlı olarak maskeyle kaşımı gözümü gördü sadece. Görüntülü 2 boyutlu görüyorBu adamla aynı iş yerinden tanışıyorsun görüntülü konuşuyorsun adam sorun etmiyor sorun ne ki?? Zaten görmüş ayrıca sadece tipini beğenenlerle sevgili olandan korkulur....
Çok da takıntı yapma bence. Hiç bir erkeğede kendini beğendirmeye çalışma seni beğenen insanlığın için beğensin... Tamam görüntü de önemlidir ama bu ilk izlenim olarak önemli ama siz artık bayağı bir ilerlemiş sevgili olmuşsunuz. Bu saatten sonra tipim değilsin dememesi gerekiyor. Çünkü artık senin kalbin, huyun, uyumun artık görüntünün önünde olması gerekiyor ...Gördü ama canlı olarak maskeyle kaşımı gözümü gördü sadece. Görüntülü 2 boyutlu görüyor
Görüntülü konuşurken de oran buran öyle mi, bi bakayım falan diyor beni deli ediyor. Adam emin değil ki. Beğenmezse beğenmesin ama sevdim ya
Iyide sevdin ama adam beğenmediGörüntülü konuşurken de oran buran öyle mi, bi bakayım falan diyor beni deli ediyor. Adam emin değil ki. Beğenmezse beğenmesin ama sevdim ya
Aynı işyerinde çalışmanıza ve online pekçok kez görüşmenize rağmen hala "oran öyle mi buran böyle mi" diye soruyorsa merakettiği bakmak istediği burnunuz /gözünüz değildir ..söyleyeyim dedimGörüntülü konuşurken de oran buran öyle mi, bi bakayım falan diyor beni deli ediyor. Adam emin değil ki. Beğenmezse beğenmesin ama sevdim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?