BU KÖYDEN ÇIKMAK İSTİYORUM EŞİMİ NASIL İKNA EDEBİLİRİM

Siz kusura bakın ama yorum almak için açılan bir konu.
Konu sahibine kendi fikirlerinizi beyan edin.
Böyle yaparak tek yapacağınız şey polemik yaratmak olur,ki amacınız da o zaten,zira şahane fikrilere sahip olduğunuzu düşünseydiniz bunu beni alıntılayarak değil direkt konu sahibine bildirirdiniz.
Benim fikrim size saçma geliyor ya,sizin bayan oluşunuz bana 10 kere saçma geliyor,kadın olamaz mısınız??
fikrinize değinmiyorum bile o derece.

Sakın olun
Bu kadar gerilmeyin

Valla ben olsam koyu birakmazdim.
Cunku sehir hayatindan sonra koye donmek istesen bile cok zor.
Hangi sehir dusunuyorsun ben istanbuldayim bazen patlayacak gibi oluyorum kalabaliktan.Sessizlik sakinlik koyde.Daha ne istiyorsun?Sehrin masrafi da cok oluyor,kirasi da.Isciye zaten kiymet veren yok,it gibi calistiriyorlar 2kurus maas icin.

Iyi de kadın mecbur mu peki uymaya ?
Ayrıca adam 4 yıl önce gideceğiz diye de söz vermiş sözünde durmayan karısını döven odunun biri iste.

Canim ne akil versekki cocuk olsaydi egitimini bahane ederdin bilmiyorumki

Ayrıca adam 4 yıl önce gideceğiz diye de söz vermiş sözünde durmayan karısını döven odunun biri iste.
Konuyu değil yorumları okuyunca böyle oluyor işte,
Bende de arkadaş mıknatıs var,ne mıknatısı olduğunu şimdi yazmayayım.
Anladın sen ama

Aa ben şok oldum şu an.
Konu sahibi eski konularina baktım 3 çocuğun var kilo problemin var.
Esin yıllardır seni dövüyor hor görüyor.
Ve sen 1 yildir hamile kalmaya uğraşıyorsun?
Sebep ne ?
Daha da sefil olmak mi biraz daha kilo almak falan mı?
Hayır kimsenin eski konularını deşme meraklısı değilim de hakikaten ilgincsin yani.
Ama kesin 3 çocuğun kızdır kocan erkek istiyordur çünkü kendisinin o muhteşem genleri yayilmali dünyaya elbette.

Haklisiniz kesinlikle odun hatta odun az kalır
Ama oyle rest çek
As kes gibi gaz verici cümleler uc geldi
Konu sahibinin eski durumunu şimdi gördüm
Şiddet var zaten köyü değil adamı bırakması lazım
Boş laf değil mantıklı cevap lazım hatuna

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende şaşırdım hem eşimden nefret ediyorum diyorsun, hem elimden gelse boşanacagım, daha 1,5 ay öncesine kadar çatlatma iğnesi vs yaptırşısın bu ne pehriz bu ne lahana turşusu.

Bende şaşırdım hem eşimden nefret ediyorum diyorsun, hem elimden gelse boşanacagım, daha 1,5 ay öncesine kadar çatlatma iğnesi vs yaptırşısın bu ne pehriz bu ne lahana turşusu.
Ayyy allah aşkınıza bukadar kurcalamaylm size kalmamış ben o topik te belirttim bunun için ceza yedim elimde kullanmıştı diye kk ünü benim siteden girmişti neden konuları karıştırıyorsunuz adam gibi cevap verin yoksa cevabınız başka şeylere burnunuzu sokmayin

Esinizin isi koyde degilse koyde oturmaniz sacma zaten
Kararli sekilde tekrar ac konuyu
Belki 100 kere açtım 2 kere evden kovuldum dayak yedim ama adam yola gelmiyor bu sefer çok ciddiyim ye gideriz burdan yada nerden inceliyor kopar ben yuvamız kurtarma derdine düşmüşüm adam bir isteğimi çok görüyo

evliliğinde şiddet görüp ayrılmayan bunu yapabilir mi sizce
kadın nerdeyse 3 öğün şiddet görüyor derdi köyde oturmak
İste sorun orda yapamam inanin evliliğime mutlu değilim ama cocuklarım için birşeyleri görmezden geliyorum bazı şeyler daha iyi olsun istyrum

Ama bu seferde onun dediği oluyo ve onun istediği yerde yaşamak zorunda kaliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…