BU KÖYDEN ÇIKMAK İSTİYORUM EŞİMİ NASIL İKNA EDEBİLİRİM

Neden tekrar cocuk yapmak icin ugrasiyorsunuz??
Amac ne ?
Bu kadar mutsuzsun siddet goruyorsun bu hayata 4.cocuk getirmek istemedeki amac ne?
Ayyy vallaa sizede laf anlatamiycam ne düşü üşenir düşünün yeter be aynı şeyleri demekten bıktım

Ya sehır derken zaten izmirdeyim ama köyünde ne kadar zorluklar yaşıyorum bilemezsiniz hastane lazım olur ecane kasap pazar piknik yeme içme hepsi merkezde var bize 20 dakka uzakta bıktım 10 yıldır git gel git gel bende herşey elimin altında olsn istyrm

Iyi de kadın mecbur mu peki uymaya ?
Ayrıca adam 4 yıl önce gideceğiz diye de söz vermiş sözünde durmayan karısını döven odunun biri iste.
Hemde ne odun inan herşey yavrularim için neye katlanıyorum ne istiyo sam onların geleceği icin

Öncelikle burası bir site ve çok fazla fake olduguna dikkatinizi çekerim.Benim konusmalarımda size burnunuz sokmak gibi bu tarz hakaret edici konuştuğumu zannetmiyorum.

Öncelikle burası bir site ve çok fazla fake olduguna dikkatinizi çekerim.Benim konusmalarımda size burnunuz sokmak gibi bu tarz hakaret edici konuştuğumu zannetmiyorum.
Ama buna yakın seylere konuştunuz ben burda derdime çare arıyorum siz hangi konuları önüme sunuyorsunuz şuan yazdığım konuya ilişkin cevap yazsaydinz şuan böyle olmazdı biraz fevri dayrandiysam kusura bakmayn

Yaşın daha küçükmüş,hayatını orada heba etmek istemiyorsun,bu kadar bollukta bu kadar yokluk,çok iyi anlıyorum seni.
Ailen arkanda değil sanırım,güvenebileceğin bir büyüğün falan varsa araya sok onları,kararlı ol,

Yok malesef evet yaşım küçük yani 24 bende yaşıtlarım gibi güzel ev büyük ev güzel çevre herşeyi elimin altında istyorummmmmmm bıktım artık valla evim bile bana güzel gemiy or artik

10 yıldır dolmuş beklemekten akşam gece hastalanip araba aramaktan ona buna ağız emekten biktm

Var var 3 tane hemde ama işte ne garip bu bebeği ilk bebek mis gibi çok istiyorum 1 yıldır ugrasiyom

eltiniz bir değil 2 değil 3 konu açmış farklı zamanlarda ve ne tesadüf ki yaşlarınız aynı, onun da sizin gibi 3 çocuğu var 4. için uğraşıyor
burda size yardımcı olmaya çalışan kadınlara atarlanacağınıza 10 senedir o atarı eşinize yapsanız çoktan taşınmıştınız...

Yok malesef evet yaşım küçük yani 24 bende yaşıtlarım gibi güzel ev büyük ev güzel çevre herşeyi elimin altında istyorummmmmmm bıktım artık valla evim bile bana güzel gemiy or artik
Yanındaki sevecen anlayışlı biri olsa bu kadar nefret etmezdin hayatından da ,neyse.
İsteklerin lüks değil ama ,iki gönül de bir değil ki samanlık seyran olsun.
Allah yardımcın olsun.
Çocuklar büyük mü ,onlar da belki seninle ağız birliği etseler,yumuşar biraz eşin.

Eltimin yaşı 30 ben 24 evet olamazmi ikimizinde 3 tane çocuğu inanı bu konuları irdelemeye zaten elimle aynı hesabı bir süre kullandım diye ceza yedim şimdi lütfen bu konu ile ilgilenin yada susun

Valla bu yaşlarına rağmen ediyorlar ama ise yaramıyor artık benim bi hayatım yok zaten bari onlar güzel sartlarda yaşasınlar

Diger mesajlarini da okudum gercekten zor bir hayatin var.Sehte tasininca bunlarin ustune bir de maddi sikinti eklenecek.
Buarada soylemeden gecemeyecegim 14 yasinda evlenip okumayan biri icin gayet guzel kullaniyorsunuz turkceyi ve yazim kurallarini.Keske hayatinizi degistirebilseniz cunku cahil biri degilsiniz.

Eltimin yaşı 30 ben 24 evet olamazmi ikimizinde 3 tane çocuğu inanı bu konuları irdelemeye zaten elimle aynı hesabı bir süre kullandım diye ceza yedim şimdi lütfen bu konu ile ilgilenin yada susun

zaten fake hesaplar yüzünden banlanmaktan nefret ediyorum, o yüzden susacağım elbette, size iyi eğlenceler

Neyse önemli değil bende kırdıysam özür diliyorum.Yanlış anlasılma olmuş Hakkınızı helal edin.Eşinizi en iyi siz ttanıyorsunuz memursa gayet mantıklı şehirde yaşamak.Çocugunuz için kurslar ,yaz aktiviteleri için okullara yazdırmak istediğiniz söyleyebilirsiniz aklıma o geldi.

20 dk yürüme mesafesimi? İzmir nasıldır bilmem ama İstanbulda 20 dkda bi yerden bi yere gitmek mucize gibi bir şey.

Tek problem 20 dk mi? Ben dört yıl boyunca üniversite ye 45 dk gidip geldim hem de hergun..

Keşke okadar kolay olsa
Vallahi öyle kolayki,gider bileziğim yüzügüm filan varsa tutarım bir ev,götürüp çocukları okula da kaydettiririm.Gelmeyen ............ Dibine gitsin.Tabi kendine hava hoş.İki insan görüyor,insan içine karışıyor,uyumaya eve geliyor...Köylerde faaliyet yok,çocuklar için bir etkinlik yok.
İşi köyde olsa bir nebze,zaten adliyedeymiş.
Köyler eski köyler değil,şehirde olmayan dedikodu köylerde var.Çünki insanlar can sıkıntısından bir birinin çocuğunu, misafirini sattığı tarlayı konuşuyor genelde...

ay keşke bende şehre 20 dakikalık mesafede bi köyde otursam, domatesimi salatalığımı yetiştirsem, mis gibi havam olsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…