Bu kuzene ne demeli!!

Fulya irem2311

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2016
395
218
33
Arkadaşlar merhaba,
Bi kuzenim var, 22 yasında..üni.öğrencisi..ve üni.okuduğu şehirde evli bir adamla ilişkisi var. O buna arkadaşlık diyor, ama adamın niyeti anlattığına göre düzgün değil.. Adam Tüm ailesine ben ona aşığım demiş..karısı kuzenimi aramış, ailemi bırak demiş..adam da klasik yalanlar işte, yok Karimi sevmiyorum, yok boşanmak üzereyiz falan filan..iki çocukları varmış..kuzenim evimde misafir olduğu için çok üstüne gidemedim.ama dürüst bi şekilde, 'asla mutlu olamayacaksın, kadının ahını alacaksın bir ömür boyu..adamın sana harcadığı her kuruşta çocuklarının rızkı var, başını belaya sokma, ego tatmini mi yapıyorsun vs.' konuştum ama kuzenim diyor ki umrumda değil, adam kendisi alıyor.. Parası çok zaten..çocuklarının her şeyi var.oralarda kimsem yok bana sahip çıkıyor..cinsellik düşünmüyor, konuşmamı, neşemi seviyormuş vs.diye açıklama yapıyor. 'Adam senden ayrılınca gidip karısıyla sevişiyor ama' dedim.umrumda değil dedi. Hatta benim gibi insanların ne düşündüğünü biliyormuş, ne söylersem söyleyeyim önemli değilmiş.. Ne diyeyim şimdi ben bu kıza.. Ailesine söylesem, kızsalar etseler yine aynısını yapar.annesi namazında kuranında bi kadın..ama takmaz onu, biliyorum.yıllar önce erkek ark.yüzünden babasından dayak yemişliği var, daha fazlasını yaptı..
kendimi diğer kadının yerine koyuyorum, yazık ya..bi de kadına kocana sahip çık demiş..
kesinlikle mesafemi koyacağım..yazıklar olsun ya..senelerdir ablasıyım..sadece şunu soruyorum, siz olsanız ne yapardınız,kuzeninize karsı yaklaşım ve tavrınız nasıl olurdu??

Evli bir adamı cinsellik dışı bazı hareketleriyle bazı konular da tatmin eden .
Yuva mı yıkacaksın sorusuna , ben istemiyorum ki o yapıyor cinsellik beklemiyor diyen .
Çoluğunun çocuğunun rızkı deyince aman zengin zaten , çocuklarının da her şeyi var diyen
Her şeyin farkında olup bu hallere para için düşen , ego tatmini yapan biri ...

Bir arsızla muhattap bile olmam !
Uyarmışsın bitti ! Daha fazlasında sen kötü olursun . Kendi hayatı , kendi kararları .

Söyledim zaten, napıyım, herkesin kendi hayatı dedi sonumuz yok, biliyoruz, öyle görüşüyoruz işte dedi..

Allahtan bulsun ne diyelim, yazık günah öbür kadına ve çocuklara. Allah onların yardımcısı olsun

Belki çok kötü sonuçlara yol açacak ama ben olsam önce kendi anneme, sonra kuzenimin annesine söylerdim. Samimiyete göre, konuşacağım kişi baba veya kardeş de olabilir. Kuzenimin böyle bir yanlışa devam etmesine göz yumamazdım. Hem kendine zarar veriyor hem de başkalarına.
Allah ıslah etsin

Senin gibi insanların ne düşündügünü biliyorum dediginde ben de senin gibileri çok iyi biliyorum merak etme diyecektin. Para çok kıymetli ya, acayip kıymetli çok mühim tapılası birşey. Ben evlilik öncesi cinselllige vs karşı olmamış biri olarak söylüyorum. bilmem kaç kişiylede olsaydım bukadar. ........... olmazdım. Namus konusunu kimin nerde aradıgına baglı. Bırakın takılmayın. Yaşasın parasıyla puluyla size bulaştırmasın pis, igrenç fikirlerini.

Temiz bir dovun bence. Kusura bakmayin belki bana yuklenenlerde olacak ama aman kendi kararini vermis vs diyemeyecegim ben. Bu nasil bir arsizlik? Nasil umrumda degil diyebiliyor? Tabi ki dovun demem gercek degildi ama vazgecirene kadar konusun ugrasin bir psikologa sorabilirsiniz nasil yaklasacaginizi ama vazgecirin lutfen...

Kizin anasina babasina anlat ceksinler yularini.
Ben olsam ne yapardim dan ziyade ne yaptim.benim de kuzneim evli bir adamla gonul iliskisi oldu adam karisini bosadi babam cok buyuk tepki gosterdi annesine yani kizkardesi oluyor ona cok kizdi bu rezalet diye ben hic gorusmedim gorusmuyorum.adamdan sosyal baski ile ayrildi sonra baska birine kacti adamda karisini bosadigi ile kaldi.olan adamin karisiyla cocuguna oldu malesef...

Ailesine söyleyin. Bi şey yaparlar ya da yapmazlar ( ki hiç bi anne ve babanın böyle bi igrenclige sessiz kalacağını sanmam) siz başka türlü bi şey yapamazsınız laf söz işlemiyo bu kıza

Sosyal medyadaki şahıslara özentiden dolayı kaynaklı mı bilmem ama genç kızlarımızda metres olma hevesi amma arttı Kuzeniniz geçici zevkler peşinde. Kendisi de bunun farkında zaten. Adama aşık olduğu falan da yok. Kuzeniniz eğlencesine bakıyor ama o eğlence elinde patlayınca başına bela alınca böyle rahat konuşabilecek mi bakalım. Bırakın ders alsın, başına iş alsın acımayın siz de.Vazgeçirmeye dahi çalışmayın yetişkin insan, hem kendi düşen ağlamaz.

Vazgeçmiyorlar efendim. Ama sizin gibiler diyip çıkıyorlar işin içinden. Beni anlamıyorsun oluyor sonra. Sizin gibilerin ne düşündügünü önemsemiyorum laflarını duyuyorsun. Dövüyosa dövsün de. Vazgeçirmeye çalışmasın. Vazgeçmiyorlar. Niye pskolojik destek alsın ki. Problemli olan o degil bikere. Bizim bukadar yanlış bulmamızı çok saçma buluyorlar. Bu konuda pek de bir problem görmüyorlar. Aksine onlar böyle tercih ediyorlar. Kendilerini senden benden daha özel uzaydan gelmiş te kimse onu anlayamazmış o çok haklıymış gibi hissediyorlar. Ben de bu konuda en yakın arkadaşım yüzünden çok doluyum konu sahibi yerine ben atladım mesaja kusura bakmayın.

Bu kadar arsız birine yapacak bir sey yok. Bir cogu seviyorum vazgecemem ayaklariyla gelir, bu onu da yapmiyor basbaya kendini hakli mantikli buluyor.

Ancak evlenecek cok mutlu oldugunu sanacak. Coluk cocuga karistiktan sonra kendi kocasi da genc bir hatun bulacak. O zaman anlayacak. Is isten gecmis olacak ama 22 yas kucuk degil. Anlamiyor degil anlamak istemiyor suan. Yasayarak anlamak zorunda kalacak.

Allah o adamin ailesine yardimci olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…