Bu kuzene ne demeli!!

Adamın karısına ulaş bir şekilde. İkinizde şu kızı bi yerde kıstırıp bir güzel dövün. kuzenine yapılacak tek şey bu..

Normalde yetişkin bir insan için kolay kolay böyle bir şey söylemem ama babası katil olmayacaksa ailesine söyleyin.
Kızlarını okumaya diye yolluyorlar yokneşesini seviyormuş adam zenginmiş bilmem ne...

Kırsın dizini otursun anasının yanında. Bu kuzen okusa da adam olmaz... hiç değilse milletin kocasına göz dikip, çocuğunun rızkının peşine düşmesin...

insanda yok ise edep, neylesin medrese mektep, Okusa alim olsa, yine merkep.. yine merkep....

Ar damari catlamis diyoruz biz bunlara. Adamin kuyrugundan hem ayrilmaz "bana sahip cikiyor" adi altinda catir catir parasini yer, hem de karisina "kadin olsaydin da kocani bana kaptirmasaydin" mesaji verir. Demek ki namus sevismekle degil kafada bitiyormus. Ben gider ailesine her seyi anlatirdim. Kiza ne olacagida umrumda olmazdi. 2 cocuk daha onemli emin ol.

ailesine söyle okumaya gittiği belli de yazık günah diğer kadına iki evladıda varmış 22 yaşında çok küçükte değil aklı herşeye kesiyo nasıl kendini böyle küçük bi duruma düşürüyo ikinci kadın olmak ne iğrenç bişey lütfen bu konuyu geçiştirme de aileside onu okuldan bile alsınlar benim fikrim onun okumaya niyeti olsaydı böyle pis bi beraberliği olmazdı saklama daha da kötü bişey gelmesin başına erkenden önemlemi alsın ailesi belki sen kötü olcaksın ama ilerde sana minnettar olucak . o şuan bulutların üzerinde sanıyo kendinisi aynısı o yapılsa naparmış acaba ikinci kadın olmak nasılmış empati kursun .

Ailesine söylemesine söylerim ama beni rezil etmek için elinden geleni yapar, üstelik çok da güzel sıyrılır.. Her zaman bir yolunu buldu. Sayısız sevgilileri oldu. Gezdi tozdu, ailesinden gizli her yere gitti, onun bunun yanındaymış gibi..sesimizi çıkarmadık, ama buna sessiz kalmak istemiyorum..tavrım net olacak, üzgün ve şaşkınım..üstelik adama teşekkür ediyor..dün gece 1:30 da aradı, 'adam evde değil mi, napıyorsun, karısı falan duymuyor mu dedim, dışarda dedi.. Şaşırdım kaldım..konuyu değiştirdim..evet o kahrolası insanlardan biri benim kuzenim..er ya da geç bu adama da tekmeyi basacaktır..ömür boyu mutlu olamayacaksın dedim.. Mutlu olmak istemiyorum dedi.

görüşme. bi kere uyarmışsın daha da karışma kendi başının çaresine baksın.

ne saçmalıyo bu kız ya okuyan insan nasıl bukadar cahil olur anlamıyorum ya sen kendi anne söyle canım oda ilettsin ailesine başını yakıcak bu geç yaşta yazık ya o çocuklarada o adam nasıl bi mağlukmuşki evlatlarına böyle bi reziliği yakıştırıyo

Ne kadar yerinde bir tespit aslinda.
Eskiden erkeklere olmasa da kadinlara bi tepki gosteriliyordu. Bunu da savunmuyorum, iki taraf da ceza gormeli. Ama simdi her iki taraf da adeta mukafatlandiriliyor. Kasettiginiz unluleri sirf "fenomen" olduklari icin takip edip bi de fan sayfalari aciyorlar. 22 koca kadin da demek dunku cocuk da demek. O hayatlara imrenmemek munkun mu?
Ne diyebiliriz ki? Allah iyi insanlarla karsilastirsin cumlemizi.

Konu sahibi adamin karisi bildigi halde kocasini evden kovmadiysa o adama kimse bisi demez. Allahindan bulsun kopek. Ama bari bu kiz hatasini anlasa. Tum sevdikleri olarak tepkinizi gostermelisiniz. Kesinlikle normallestirmeyin, anlattirmayin bile. Nasil cesaret bulup da anlatabiliyor ki zaten? Anne babasi da bilsin, bilmeli. Belki de onlarin ilgi acligini bu sekilde dolduruyor.

Bu yanlistan donmeden kendisine kapilarinizi acmayacaginizi soyleyin topyekun. Umarim hatasinin farkina varir.

İlerde evlendiğinde 2 cocuguyla inşallah onunda başına gelir ne arsız edepsiz kadınmış öyle aynen bunları söyle 2 kuruş için kendini satan biri oldugunuda söyle sonrada annesine söyleyip bir daha görüşme sen her şeyi dedigin halde vicdan bile yapmıyor insani duygusu kalmamış resmen

Bundan daha büyük rezillik mi olur?
Siz babasına söyleyin merak etmeyin hiç bir baba böyle bir durumda kızının üste çıkacak kadar konuşmasına izin vermez.

Ailesinede sogleyince degisecek birsey olmayacalsa ailesine yazik bari bilip uzulmesinler sizin yapacaginiz sey bu insanla bir daha muhattap olmamak derdi belli yolunacak kaz ariyor ya o adam kuzeninizden belasini bulacak ya kuzeniniz ondan

Belli ki cinselligi yasamis mutlu olmak istemiyorumlar yapisip hic bisey umrumda degiller buna delalet ediyor gibi tabi ön yargili olmak istemem. O yasta bi erkek bi kizla sadece parasal anlamda yakinlik kurduysa verdiginin hakkini alır acik ve net... ben sahsen boyle bi durumda annesine anlatir ben cok ugrastim duzelmiyor siz deneyin der aradan cekilirdim. Ailesi en azindan kızlarını okula gondermediklerini bilir destegi keserler

Karışmazdım ben olsam. Kuzenin saf değil, ne yaptığını biliyor. Gizlememişler bile. Sen kendi hayatına bak, o da kendi hayatına baksın.

Bu kizin gozunde ask yok para var o adam zaten serfszde kuzenin erkeklerin korkacgi bi tip.para icin herseyi yapar yuva yikar kotu kadin olur. Sonu iyi degil o adam bosanmiycak ama kuzeninnn su testisi su yolunda......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…