Bu kv'nin derdi ne?

Çalışmak sözkonusu olunca gayet gelenekçi bir tavırla sevmiyorum kocam evi geçindirsin diyorsunuz. Kayinvalidenizin tavrı da bu gelenekçi tavır.
Kocanin ev geçindirmesi işini çok sevdim bu benim olsun ama kayinvalidenin geline laf söyleme kısmını beğenmedim almayim olmuyor. Bunlar komple paket.
Kimse size ağzınızı açamasin özgür olun isterseniz kendinizi geliştirip, bağımsızlaşmaniz lazim. Gunumuzde bu genellikle okuyup çalişmaktan geçiyor.

Kayınvalideye temizlik yapmak zorunda değilsiniz. Her ne kadar kadınların çalışması gerektiğini düşünsem de bu konu da kayınvalidenizi ilgilendirmiyor. Ama sizin kurduğunuz cümleler ve tavrınız da çok ilginç. Aşırı fevri bir insansınız sanırım. Size de hak veremedim yani.

Regli misiniz diyesim geldi eşim öyle der De

calismayan kadin diye birsey yoktur.

tam mesaili bir ise gidip calismasa dahi kadin evinde calisir. evin temizligini yemegini evde robot mu yapiyor. her gun bu isler icin birini tutsalar bir maastan fazlasi ediyor zaten.

Konunun arkaplanı çok belirsiz.
Belki tek maaşla ev geçindiremiyorlar ve aileden destek istiyorlar veya sürekli söyleniyor da olabilirler. Ya da gayet güzel yaşarlarken konu sahibi sevmediği için çalışmıyor da olabilir. Ama ilk durum söz konusu ise kayınvalide de bir anne olarak oğlunun üzerindeki baskı hafiflesin diye gelininin çalışmasını isteyebilir. Sonrasında yine çalışıp çalışmamak konu sahibine kalmış bir olay.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…