- 10 Şubat 2017
- 1.393
- 1.161
- 53
- 39
- Konu Sahibi tombilibaykus
Ben artık bıktım.çift maake gezmekten,nefessiz kalmaktan,baş ağrım olsa hasta mı oldum demekten bıktım.ne zaman biter acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugulanmayi onceleyen bir seyler okumustum . Siz de bir arastirin isterseniz.Ben gözlük kullanıyorum. Çektiğim zorluk iki kat. Sırf şu covid yüzünden gözlerimi cizdiresim geliyor. Gözlük buğulanması tam bir eziyet![]()
Araştırdım. Kanaatim bugulanacak camın önünde durulmaz olduBugulanmayi onceleyen bir seyler okumustum . Siz de bir arastirin isterseniz.
Eşim buğu yapmayan maske almış. Nerden almış bilmiyorum ama gerçekten buğu yapmıyor dedi. Onu da bir araştırın isterseniz.Araştırdım. Kanaatim bugulanacak camın önünde durulmaz oldu![]()
Ben gözlükten sıkıldımEşim buğu yapmayan maske almış. Nerden almış bilmiyorum ama gerçekten buğu yapmıyor dedi. Onu da bir araştırın isterseniz.
Haha :) valla ben yaklaşık 20 yıl önce lazerle müdehale ettirip kurtuldum gözlükten, tabsiye ederimBen gözlükten sıkıldımmaskeden de
derdim üzüm yemek değil bağcıyı dövmek
![]()
Ben de istiyorum ama bir cesaret edemedim gitti. Olur inşallah.Haha :) valla ben yaklaşık 20 yıl önce lazerle müdehale ettirip kurtuldum gözlükten, tabsiye ederim
Kisitlama mi geldi? Ne kisitlamasi geldiİyice sıtkım sıyrıldı artık. Sınırlı bir hayat. Esnaf sürekli kapatıyor. Caddelerin neşesi, enerjisi yok. Hiç bir yere gidemiyoruz. Sıkıştık kaldık resmen. Habire yeni kısıtlamalar geliyor.
Allah bilir imtihandayiz neler bitmedi ki buda biterBen artık bıktım.çift maake gezmekten,nefessiz kalmaktan,baş ağrım olsa hasta mı oldum demekten bıktım.ne zaman biter acaba
Valla hiç inandırıcı değil şahsen ben İnanmıyorum. 2. Doz olunca bitecekti güyaUğur Şahin 3. Dozun yapılmasının bulasi durduracagina dair açıklama yapmış bugun