- 20 Ocak 2010
- 47.077
- 174.249
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi tombilibaykus
Böyle devam edecek muhtemelen grip gibi her sene aşısı çıkar gibi düşünüyorum olan olacak olmayan olmayacak 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bulantı mıBulanti yi neden noktaladiniz
Bulanti yi neden noktaladiniz
Bulanti değil mi oBulantı mı![]()
şair burafa bu lanet demek istemiş.
neden noktalamış onu bende anlamadım![]()
Onu artik yapmazlar yani mumkunati yok.yurt disi gindemibtakipneden sisnbasin okuyan yurt disinda yasayan arkadaslar biten ulke var mi dogee ulkeler me durumdaValla virüs benim ilgi alanımdan çıktı artık.
Tekrar kapanma vs olmasın başka bir şey istemiyorum.
Üç vakte kadar diyorum ben. Üç ay değil. Umarım üç yıl daha sürmezBen artık bıktım.çift maake gezmekten,nefessiz kalmaktan,baş ağrım olsa hasta mı oldum demekten bıktım.ne zaman biter acaba
Önümüzdeki bahara inşallah.Ben artık bıktım.çift maake gezmekten,nefessiz kalmaktan,baş ağrım olsa hasta mı oldum demekten bıktım.ne zaman biter acaba
Kötü kelimeler açık seçik yazılmaz.Virusle yaşamaya alıştık zaten ama tek merak ettiğim laneti neden noktaladiniz![]()
Yani mesele cift maske degil ki sadeceHiç bir zaman çift maske takmadım.Aşilarimi olup,maske,mesafe ve hijyene dikkat edip,hayatıma devam ediyorum.
Kesinlikle böyle düşünüyorumBiteceğine inancım hiç yok. İlk zamanlar 2 sene sürecek deniyordu, şuan artık onu diyende kalmadı uzmanlardan. Grip nasılki hep var, hiç bitmeyecek buda öyle. Yazın azalacak kışın çoğalacak. Zaman ilerledikçe hızı ve öldürücülüğü azalacak, ama biteceğine dair inancım benim kalmadı. Malesef.