Bu l.n.t virüs bitmeyecek mi

Ben gecen h.sonu 3.hafta icinde 2.nezlemi gecirirken dayanamadim agladim artik.Zaten anksiyetesi olan bir insandim daha da beter oldum.En ufak bir bogaz agrisinda,burun akintisinda acaba pozitif miyim?oyleysem nasil geciririm? Agirlasir miyim diye beynim yoruldu artik.Okulda sabahciyim.7 bucukta kapi pencere acik ders yapiyorum.Sabah ayazini yiyip hasta oluyorum.Sonra anksiyete nobeti.
1 ayda 1 litre kolonya bitirmisim.Okulda devamli ellerimi yikayip kolonyaliyorum.2 derste 1 maske degisiyorum.Okulda 3 ogretmen arkadas pozitif.Vakalarin tavan yaptigi sehirlerden birindeyiz.Cokk yiprandim.

Valla virüs benim ilgi alanımdan çıktı artık.
Tekrar kapanma vs olmasın başka bir şey istemiyorum.
Onu artik yapmazlar yani mumkunati yok.yurt disi gindemibtakipneden sisnbasin okuyan yurt disinda yasayan arkadaslar biten ulke var mi dogee ulkeler me durumda

Ben artık bıktım.çift maake gezmekten,nefessiz kalmaktan,baş ağrım olsa hasta mı oldum demekten bıktım.ne zaman biter acaba
Üç vakte kadar diyorum ben. Üç ay değil. Umarım üç yıl daha sürmez 🤣🤣 bıktık valla. Çift maske hiç bı zaman takmadım ben. İlk vaka çıkınca o ara çok panik hali vardı herkeste. Küçük oğlum pipisi bı sabah balon gibi şişti ve kızardı. Mikrop kapmış. Mecbur gititm doktora. M 9 maskeler ve elde eldiven ile🤣🤣. Herkes birbirine katil edasıyla bakıyordu korkulu gözlerle. O maskeyle nefes almak asla mümkün değil. Ki bende nefes darlığı var. Asi olana kadar maskesiz dışarda adım atmadım. Ama aşıdan sonra rahatladım. Açık alanda etrafta insan pek yoksa açıyorum maskeyi insanlar yaklaşınca kapatıyorum. Çift maske hiç takamazdim

Sahsen corona gecirdim. Sonbaharda cocuklardan dolayi da hastalandim bir kac defa. Öksürük tam gitmiyor. Bogazim hep kuruyor. Yani bir türülü iyilesemedim dogru dürüst. Bana bu sene ugramasinda ondan sonrasi Allah a kalmis 😶

Bu kadar uzun süreceğini tahmin etmiyordum. Çin gibi birkaç ayda biter bizim ülkede sandım. İlk zamanlar alınan tedbirler çok sıkıydı. Sadece haftada 1 kez N95 maske ile markete gidiyordum. İnsanlardan kaçıyordum. Açık havaya bile çıkmadım. Ne kadar saçma günlerdi. Öyle bir korkutulduk ki pencere açsak virüs bulaşacak sandık. Keşke hiç abartmasaydim başından beri diyorum.

Virusle yaşamaya alıştık zaten ama tek merak ettiğim laneti neden noktaladiniz😬
Kötü kelimeler açık seçik yazılmaz. 😂 İngilizce'den Türkçe'ye çevirilerde bazı küfürleri "lanet" olarak ceviriyorlar ya hani film ve dizilerde, belki konu sahibi de öyle bir çeviri yapmıştır küfür olduğu belli olsun diye sansür uygulamıştır.
Uyku saatim gelmiş benim de belli ki.

bitmeyecek galiba... maskeden de bıktım ama daha çok içimdeki hast olma korkusundan bıktım. tiyatrolar perde açtı, korkudan gidemiyorum. en sevdiğim şeydir oysa... kısıtlana kısıtlana delireceğimmmm

Şu an belki de pozitifim :( kendimi çok halsiz hissediyorum burun akıntım da bir türlü geçmiyor. Kendimde suç buluyorum geçen seneki gibi dikkatli değilim artık hoş , iş arkadaşım covid oldu dip dibeyiz :(

Biteceğine inancım hiç yok. İlk zamanlar 2 sene sürecek deniyordu, şuan artık onu diyende kalmadı uzmanlardan. Grip nasılki hep var, hiç bitmeyecek buda öyle. Yazın azalacak kışın çoğalacak. Zaman ilerledikçe hızı ve öldürücülüğü azalacak, ama biteceğine dair inancım benim kalmadı. Malesef.
Kesinlikle böyle düşünüyorum

Valla 2 3 gün önce bir yemek sunum sitesinde 10 15 kisiden oluşan komşu grubunun büyük bir tepsinin içindeki yufka üzerindeki bulgur pilavını ortadan kaşıklarken çekilmiş resmini görünce bu virüsün biteceği umudum tamamen kayboldu. :KK12:. Sağlık personeli 2 yıldır boşa kürek çekiyor .

Back
X