Bu laf küfür mü?bana küfür mü etti?

nedesembilemedimsimdi

Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2018
536
848
23
Merhaba arkadaşlar
3 aydır görüştüğüm biri var. Bugün basit bi konudan tartışma yaşadık ve o an bana "ya yeter çok fazla laf ettin resmen so...n çıkardın so...n çıkardın" dedi. Hem de pis bi el hareketi yaptı o an. Anlarsınız ya.... şok oldum kalktım masadan tartışmalı bi şekilde bitti gün. hatta onun arabasıyla gitmiştik ama ben cok sinirlendim diye binmedim yuruyerek döndüm eve. Bana küfür eden birinin arabasına bincek halim yok dedim.
1 saat sonra aradı ben sana küfür etmedim yerin dibine soktun beni anlamında söyledim elimle de yerin altına soktun hareketi yaptım" dedi. Bana hiç inandırıcı gelmedi ama Kur'an'a yemin etti. Ben her türlü bitiricem ilişkiyi çünkü çok basit konudan bu kadar sinirlenen biriyle anlasamam.
Ama küfür konusunu ben mi yanlış anladım acaba? Siz ne diyorsunuz?

Edit: sansürleyince anlaşılmamış :D soktun çıkarttın demişti el hareketi yaparak. El hareketini görmesem "laf soktun" dediğini sanardım ama belaltı imalı bi söyleyiş olduğunu düşündüm hareketi gördügümde.
Tartışma konusu da ben göbeği açık giyinmstim o da bana kadinlarin gobegini acmasindan hoslamiyorum erkekler bakiyo dedi. Ben de kadinlrin kendini kapamsindansa erkekler kendini egitmeli dedim. Genel bi tartismaydi

Son düzenleme:
Valla küfür değil gibi geldi bana. Sen onu aşağıladın sanırım, hakaret falan ettin o da bu lafı söyledi.

Valla küfür değil gibi geldi bana. Sen onu aşağıladın sanırım, hakaret falan ettin o da bu lafı söyledi.

Yok aşağılama değil. Göbeği açık giyinmeye karşı olduğunu söylemişti erkekler bakar diye. Ben de kadınların kapatması çözüm değil erkeklerin kendisini eğitmesi gerektiğini söyledim. Genel bi kavgaydı aslında kişiliğine laf etmemistim.

Şahsınıza küfür etmemiş sadece sinir çıkarmak istemiş, hoş değil tabi ki ama bitirecek kadar da büyük bir şey değil. Sansürlemenize de gerek yoktu bence, isterseniz mesafe koyungözlemleyin, belli ki soğumuşsunuz o hareketten sonra, devam etmek istemiyorsanız bitirirsiniz de abartılacak bir şey yok gibi geldi bana.
Ayrıca basit bir konu demişsiniz de bağıracak kadar basit bir konu değilmiş demek ki. Siz biraz üstüne gitmiş olabilir misiniz

Küfrü size atmamış fakat argo bir kelime kullanmış,eğer dediğiniz gibi en ufak bişeyde böyle argo konuşan biriyle yapamam diyorsanız ayrılın tabiki.Karar sizin.Ama Bazı insanların doğasında argo konuşmak vardır.Sadece sinirlenince değil sevinince,üzülünce,şaşırınca..
Bu da size ters sanırım.

Bitecekmiş zaten ne önemi var sokmak kelimesini nasıl küfür olarak algıladınız bn orayı anlamadım pek

Yok aşağılama değil. Göbeği açık giyinmeye karşı olduğunu söylemişti erkekler bakar diye. Ben de kadınların kapatması çözüm değil erkeklerin kendisini eğitmesi gerektiğini söyledim. Genel bi kavgaydı aslında kişiliğine laf etmemistim.
İşte ona laf sokar gibi söylemiş olabilirsiniz, ya da o üstüne alınmış olabilir. Siz ondan daha mi eğitimlisiniz?

Şahsınıza küfür etmemiş sadece sinir çıkarmak istemiş, hoş değil tabi ki ama bitirecek kadar da büyük bir şey değil. Sansürlemenize de gerek yoktu bence, isterseniz mesafe koyungözlemleyin, belli ki soğumuşsunuz o hareketten sonra, devam etmek istemiyorsanız bitirirsiniz de abartılacak bir şey yok gibi geldi bana.
Ayrıca basit bir konu demişsiniz de bağıracak kadar basit bir konu değilmiş demek ki. Siz biraz üstüne gitmiş olabilir misiniz

Bilmiyorum ki gobegi acik giyinmekten basladi konu. Erkekler bakiyo kadinlar giymemeli dedi. Ben de erkeklerin kendini egitmesi gerektigini anlattim belki biraz hararetli konusmusumdur ama hic ona karsi konusmadim genel bahsettim hep

İşte ona laf sokar gibi söylemiş olabilirsiniz, ya da o üstüne alınmış olabilir. Siz ondan daha mi eğitimlisiniz?

Cok buyuk farklar yok aramizda o lisans mezuni ben yuksek lisans mezunuyum. Eger kabul alirsam doktoraya baslamak istiyorum ama henuz resmi bi sey yok..
Belki ustune alinmis olabilir benm genel bahsettiklerimk

Bitecekmiş zaten ne önemi var sokmak kelimesini nasıl küfür olarak algıladınız bn orayı anlamadım pek

Argo diyelim o zaman.
Belaltı imalı "soktun çıkardın" dedi sandım o sekilde el hareketi yapti cunku. Bana kufur ettin dedigimde de hayir etmedim demedi zaten. Saatler sonra ben yerin dibine soktun demistim diye aciklama yapti

Back
X