Bu laf küfür mü?bana küfür mü etti?

Konuyu kapatıyorum aferin size niyet/amel okuyuculuğu, çirkin ithamlar, çirkin üsluplar dolmuş topik.

Bu arada ne kadar önemsersiniz bilmem ama şahsen ben bir sözlükte sırf kadınları aşağılamak için varoş, köylü, cahil, ucuz kokular sürünüp ucuz şeyler giyinen gibi berbat bir tanımın karşılığı olarak kullanılan Kezban lafından dolayı son derece rahatsızım, sıkışınca ağzınızda bir Kezban lafı dolanıyor, Kezban bir özel isimdir, aynı saf çok afedersiniz salak demek için Kamil isminin kullanılması kadar çirkindir Kezban isminin böyle kullanılması.

Sizler köylülerinizden, imkanları elvermeyen insanlarınızdan veya okuyamamış insanlarınızdan mı utanıyorsunuz da erkeklerin kadınları aşağılamak için kullandığı bu tabiri kullanıyorsunuz veya sizler kusursuz musunuz da başkalarını yerme aşağılama çabasına giriyorsunuz?

Hadi hepsini geçtim eskiden beri kadınlarımıza bu ismi veren ana babalara da, bu ismi taşıyan kadınlara da mı saygınız yok?

Önce kadınların karşı çıkması, mensubu oldukları sözlüklerde protesto etmeleri gerekirken Kadın sitesinde bile popüler yapan yine kadınlar.

Burası kadın paylaşım platformu, her inançtan görüşten kadınların bir araya geldiği bir yer, sizin doğrunuz herkesin doğrusu olmayabilir ama bunu burada kimseye ne dikte edebilirsiniz ne de insanları görüşleri yüzünden yargılayabilirsiniz, saygıyı rafa kaldırıp ağzına geldiği gibi yazılmadığı sürece hepiniz birbirinizin görüşüne saygı duymalısınız.

Ne şort giyene "dinsiz" ne de örtülüye "yobaz" demek haddiniz değildir, kimsenin yaşamı diğerini ilgilendirmez.

Son düzenleme:
Back