- Konu Sahibi honeysuckle
-
yüzük atmak nden bu kadar kolay ki canım yaa.. arkadaşın da 26 yaşındaymış birde... bu sebepten yüzük atıldığını duysam derdim ki sanırım 18-19 yaşında falan sürekli ilgi bekleyen bir tip zannederdim:))
canım benim yaaa ben şu an nişanlımla hergün konuşuyorum telefonla falan o da sadece akşamları ayrıca anca ayda 1 kere yüz yüze görüşebiliyorum... napıym işleri yoğun...
garibim çalışıyorsa zaten akşama kadar yoğunsa işleri bizlere de biraz huzur vermek düşer değil mi???
sevgisinden emin olduktan sonra neden bu kadar sıkmak???
şahsen bazen benim kendi işim de oluyor o aradığında açmıyorum... e nişanlandık evlendik diye de her an dip dibe yaşayamayız ya...
biraz huzur vermek lazm nasılsa akşamları gelecekleri yerler ev...
ben diyorum ki biz bu adamları sıkmak yerine huzur versek, nasıl olduklarıyla günlerinin nasıl geçtiğiyle ilgilensek onlar da rahatlayacakları için evlere hevesle gelirler eminim ki...
yüzük atmak nden bu kadar kolay ki canım yaa.. arkadaşın da 26 yaşındaymış birde... bu sebepten yüzük atıldığını duysam derdim ki sanırım 18-19 yaşında falan sürekli ilgi bekleyen bir tip zannederdim:))
canım benim yaaa ben şu an nişanlımla hergün konuşuyorum telefonla falan o da sadece akşamları ayrıca anca ayda 1 kere yüz yüze görüşebiliyorum... napıym işleri yoğun...
garibim çalışıyorsa zaten akşama kadar yoğunsa işleri bizlere de biraz huzur vermek düşer değil mi???
sevgisinden emin olduktan sonra neden bu kadar sıkmak???
şahsen bazen benim kendi işim de oluyor o aradığında açmıyorum... e nişanlandık evlendik diye de her an dip dibe yaşayamayız ya...
biraz huzur vermek lazm nasılsa akşamları gelecekleri yerler ev...
ben diyorum ki biz bu adamları sıkmak yerine huzur versek, nasıl olduklarıyla günlerinin nasıl geçtiğiyle ilgilensek onlar da rahatlayacakları için evlere hevesle gelirler eminim ki...
nasıl bahane arıyor olabilirki ??
evet ya :13:sizin derdiniz ne ya sürekli birilerine laf sokup duruyorsunuz...
işte kız yazmış ya derdini; tüy sorunu diyebende de var ondan biliyorum, zor oluyor
Nişanlılık, başka bir sorun olmadığında iki insanın hayatlarındaki en mutlu, birbirlerini en özledikleri, en iyi vakit geçirdikleri zamandır diye düşünüyorum ben. Eğer ilgilenmiyorsa, ya da daha az ilgileniyorsa ve eğer arkadaşınız da bunu sorun edecek hale geldiyse demek ki yolunda gitmeyen birşeyler var diye düşündüm. Eğer arkadaşınız her anını onunla geçirsin, tüm vakti onun olsun diye bir talepte bulunmuyorsa. Eğer herşey yolundayken arkadaşınızın canını sıkacak kadar ilgisizleştiyse bu adam bu ilişkiyi istemiyor ve gerekçe gösteremiyor olabilir diye düşündüm ve sordum.
katılıyorum yoğunda çalışsa akşamlarıdamı arayamaz yoğunlukla ilgisizlik farklıdır yoğundur arayamaz ama ilk boş vaktinde arar uykusundan fedakarlık yapar arar boş zamanlarında koşar gelir başkasıyla görüşmeyi zarar sayar sözlüsü dururken her fırsatı değerlendirir yani görüşmeyi istediğini ama yoğunluktan böyle olduğunu bilen fedakarlıkları gören kadında sızlanmaz tek sorun yoğunluk değildir bencede başka sorunları vardır evdeyken aramıyor tatil günlerinde görüşemek istemiyor başka planlar yapıyor umursamıyorsa kızında sızlanmaya hakkı vardır.
hayatımda olsa da olur, olmasada olur diye düşünüyor demek ki. değer vermiyo sanırım.
bu lafı şimdi ağzına alan, ilerde çok rahat bitirir.
arkadaşın iyi düşünsün, aslında bu nişanı attıracak bi sebep, ama atmak istemiyosa da hemen taviz vermsin şartlarını sıralasın. hala aynıysa yazık etmesin kendine
oncelikle bu 'bi arkadas ekolu'ne hala siginanlar var mi demek istiyorum:) nolcak benim deyiverin iste. sanki adiniz falan yazior. her neyse. ben olsam atardim. gerci bekara kari bosamasi kolay derler. ama arkadasin da cocugu cok mu bunaltio o da var. erkekler mesgulken aranmaktan nefret ederler. bence arkadasin kendi haline biraksin cocugu bi sure.
evet bugün bayağı konuştukta.. bende olurmu atma yüzüğü falan diyodum ama anlattıklarına göre
nişanlısı tam bir odun ..yüzüğü atmak istemiyor ama bu lafta olanların üzerine tuz biber olmuş.
eğer düzelmezse bu adam böyle zor galiba genede kızcağıza pek bişey demedim üzülmesin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?