Bu laf yüzünden yüzük atılırmı?

tabiki her kavgada yüzük atılmaz .. ama yalnız hissediyorum kendimi diyor ne bileyim ..
bütün gün ikiside işte.. akşamlarıda pek aramıyormuş ..aslında ne olursa olsun böyle bir laf etmemeliydi ..

kesinlikle katılıyorum yani kızlar neden böyle durmadan kedi gibi okşanmak, çocuk gibi ilgilenilmek iter ki. Biraz anlayış. Gerçi ben de böyleydim ya 3-4 sene öncesine kadar :) Benimkisi de çok yoğun çalışıyor, 12 bazen 14 saat çalışıyor günde, üç mağaza onun üzerine, çok deli bi patronu da var hal böyleyken sen beni niye aramıyorsun, benle ilgilenmiyorsun, yoksa beni sevmiyor musun vs.demek haksızlık olur :)

Dediğiniz gibi kapris, dırdır yerine huzur vermek lazım. Ayrıca aksine erkekler de hal ve hatırlarının sorulmasını, kendilerinin dinlemesini istiyor, hoşlarına gidiyor.

Konu sahiesinin de arkadaşı kendini oyalayack birşeyler bulsun, ne bileyim arkadaşlarıyla vya ailesiyle vakit geçirsin, bir yerlere gitsin. Nişanılar da bir müddet sakinleşene kadar konuşmasınlar. Bence çocuk patlama yaşamış ve sinirle söylemiş bu lafı. Hani kız niye benle ilgilenmiyon, neden neden neden diye başının etini yediyse :) Ki nişanlısı yani arkadaşınız, çocuğun aklından bir an için bile gitmiyordur

Son düzenleme:
nasıl bahane arıyor olabilirki ??

Nişanlılık, başka bir sorun olmadığında iki insanın hayatlarındaki en mutlu, birbirlerini en özledikleri, en iyi vakit geçirdikleri zamandır diye düşünüyorum ben. Eğer ilgilenmiyorsa, ya da daha az ilgileniyorsa ve eğer arkadaşınız da bunu sorun edecek hale geldiyse demek ki yolunda gitmeyen birşeyler var diye düşündüm. Eğer arkadaşınız her anını onunla geçirsin, tüm vakti onun olsun diye bir talepte bulunmuyorsa. Eğer herşey yolundayken arkadaşınızın canını sıkacak kadar ilgisizleştiyse bu adam bu ilişkiyi istemiyor ve gerekçe gösteremiyor olabilir diye düşündüm ve sordum.

Son düzenleme:
Arkadaşının sözlüsü kaç yaşında merak ettim. Kızda da hata olabilir belki çok üzerine gitmiş olabilir ama bence ne olursa olsun yüzük atılmamalı. Çünkü, evliliğe doğru giden bu süreçte böyle ilgisizlik kızı tedirgin edebilir. Çok açık ve net olacak belki ama gerçekten seviyo olsaydı o yüzüğü ne olursa olsun atmazdı ve gerekli açıklamayı yapardı. Sanırım bahane aramış bu insan.

Bece konuşsun adam odunsa bu böyle işine geliyosa diyen adam evlenincede öyle derse arkadaşın yakar kendini. Bence tamamen haksız değil arkadaşın.
Herkesin ilgiye ve sevgiye açlığı değişir. Eğer arkadaşına bu kadarı yetmiyorsa ve bunun değişmeyeceğini düşünüyorsa şimdiden kurtulusn o beyden.

Bu arada daha önceleri daha çok ilgilenmese şimdi bu sözü söylemezdi demekki çocukkta bi dengesizlik var.

Kendimden örnek vermek istiyorum. Çok sevgi dolu bi ailede büyümedim o yüzden hep çok ilgi ve alaka bekledim eşimden, evlenmeden önce de sonrada eşim ilgi derecesini hiç değiştirmedi, o sevgisini pek gösteremeyen biri ama hiç değişmedi, bigösterip bi göstermemezlik yapıp benim dengemi bozmadı.
bende onu bu şekilde kabul ettim.

umarım anlatabilmişimdir.

sizin derdiniz ne ya sürekli birilerine laf sokup duruyorsunuz...
evet ya :13:
işte kız yazmış ya derdini; tüy sorunu diye bende de var ondan biliyorum, zor oluyor

tam ben dicektim siz yazmışınız

neyse konuyla alakalı da
yüzüğü atmasın ama fazla ilgi göstermesin
kaçan kovalanır sonuçta
ve bu söz gerçekten doğru

Belliki Nisanlisi öfle ile agzindan ciktigina inaniyorum ben.
Arkadasin o kadar üstüne gitmesin söz atilacak kadar degil bence.Unutmayinki erkekler kösece skistigi anda geri teperler.
Umarim düzelirler.

katılıyorum yoğunda çalışsa akşamlarıdamı arayamaz yoğunlukla ilgisizlik farklıdır yoğundur arayamaz ama ilk boş vaktinde arar uykusundan fedakarlık yapar arar boş zamanlarında koşar gelir başkasıyla görüşmeyi zarar sayar sözlüsü dururken her fırsatı değerlendirir yani görüşmeyi istediğini ama yoğunluktan böyle olduğunu bilen fedakarlıkları gören kadında sızlanmaz tek sorun yoğunluk değildir bencede başka sorunları vardır evdeyken aramıyor tatil günlerinde görüşemek istemiyor başka planlar yapıyor umursamıyorsa kızında sızlanmaya hakkı vardır.

çok güzel analiz etmişsiniz..arkadasımda bundan dertli ben sürkli benle olsun demiyorum diyor

inşallah baska bişey çıkmaz

hayatımda olsa da olur, olmasada olur diye düşünüyor demek ki. değer vermiyo sanırım.
bu lafı şimdi ağzına alan, ilerde çok rahat bitirir.

arkadaşın iyi düşünsün, aslında bu nişanı attıracak bi sebep, ama atmak istemiyosa da hemen taviz vermsin şartlarını sıralasın. hala aynıysa yazık etmesin kendine

evet bugün bayağı konuştukta.. bende olurmu atma yüzüğü falan diyodum ama anlattıklarına göre
nişanlısı tam bir odun ..yüzüğü atmak istemiyor ama bu lafta olanların üzerine tuz biber olmuş.
eğer düzelmezse bu adam böyle zor galiba genede kızcağıza pek bişey demedim üzülmesin diye

erkeklerle ilgili bu kadar derin bilgilere sahipken nasıl hala sevgili bulamıyorsun anlamıyorum ama evlenirsen bu sinirinin geçeceğini düşünüyorum

Ohooo hayatımızı sinirli anlarımızda söylediğimiz sözlerle yönlendirseydik dünya cenk meydanına dönerdi.
Söylediği şey ayrılmak için değil kavga etmek için bir sebep sadece.
Büyük ihtimalle "yetmiyorsun" kelimesini arkadaşınız duysaydı sözlüsünden o da aynı tepkiyi verirdi... bu büyütülecek bir şey değil.
Alır karşısına konuşur, saçmaladığını anlatır, karşı taraf da eşek değil ya anlar ileri gittiğini, diler özürünü, geçer gider.
Kimse böyle bir şey için sevdiğinden vazgeçmez.. geçmemeli.. geçmesin de zaten.

Haa... bu adam her zaman böyleyse, sürekli böyle saçma sapan konuşuyorsa evet oturup düşünmekte fayda var bu ilişkinin geleceğini... ama tek tük yaşıyorlarsa böyle olayları.. ki çiftlerin kavga etmesi çok normal.. o zaman bi önceki mesajımda dediğim gibi değmez ayrılmaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…