• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu laf yüzünden yüzük atılırmı?

honeysuckle

istanbul delisi
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2010
3.161
1.515
373
İstanbul
merhaba arkadaslar
beraber çalıştığım arkadasımın bir sıkıntısı var sabahtan beri ağlıyor ne dedimse dinletemedim size danışayım diye düşündüm..yorumlarınız için şimdiden teşekkürler
arkadasım 26 yasında 2 yıla yakındır biri var hayatında 6 ay önce sözlendi yaza düğünü olacak
sorun şu .. bikaç aydır sözlüsü ilgisiz kızda üzülüyor haliyle ve bugün konuşmuşlar neden niçin derken ..sözlüsü buna diyorki çok işim var meşgulum elimden bu kadarı geliyor
arkadasta yetmediğini söyleyince çocuk patlayıp o zaman yetecek birini bul demiş ..
laf bu.. evet biraz ağır ama yüzük atmayı gerektirirmi??
ben çözüm bulamadım ..yazdıklarınızı onada okutacağım..

oncelikle bu 'bi arkadas ekolu'ne hala siginanlar var mi demek istiyorum:) nolcak benim deyiverin iste. sanki adiniz falan yazior. her neyse. ben olsam atardim. gerci bekara kari bosamasi kolay derler. ama arkadasin da cocugu cok mu bunaltio o da var. erkekler mesgulken aranmaktan nefret ederler. bence arkadasin kendi haline biraksin cocugu bi sure.

evet laf biraz can sıkıcı ama bence ikiside sakinleşip sonra tekrar konuşursa sorunun hallolucağını düşünüyorum.sinirle söylenmiş bir sözdür ve işide yoğunmuş zaten sorun falan yaşıyorsa iş yerinde arkadaşınızda üstüne gittiyse kendine hakim olamamıştır.bu kadar küçük şeylerden yüzük atılmaz tekrar konuştuklarında hallederler ama her tartışmada da yüzüğü çıkarmamayı öğrenmeliler bir kere çıktımı o parmaktan her kavgada alışkanlık haline gelir sonra ve önemi kaybolur.

haydaaa. ama arkadaşın kaşınmış. işi çoksa yoğunsa napsın çocuk bebek gibi kucağında pişpişlemiyecek ya. hem düğün öncesi çok stresli olur erkekler biraz alttan almak gerekir. hiç ilgilenmese tamam bişey var diyecez ama ilgileniyormuş arkadaşına yetmiyormuş. bence çok nazlı birisi kaş yapayım derken göz çıkartmış. oturup ağlasın belki düzeltir. bence sözlüsüyle oturup güzelce konuşması lazım.

oncelikle bu 'bi arkadas ekolu'ne hala siginanlar var mi demek istiyorum:) nolcak benim deyiverin iste. sanki adiniz falan yazior. her neyse. ben olsam atardim. gerci bekara kari bosamasi kolay derler. ama arkadasin da cocugu cok mu bunaltio o da var. erkekler mesgulken aranmaktan nefret ederler. bence arkadasin kendi haline biraksin cocugu bi sure.

canımsın sağol..ama cidden ben olsam söylerdim korkum yok çok şükür.. ama ben değilim
evet en doğrusu bu bencede kendi haline bırakmak ..

evet laf biraz can sıkıcı ama bence ikiside sakinleşip sonra tekrar konuşursa sorunun hallolucağını düşünüyorum.sinirle söylenmiş bir sözdür ve işide yoğunmuş zaten sorun falan yaşıyorsa iş yerinde arkadaşınızda üstüne gittiyse kendine hakim olamamıştır.bu kadar küçük şeylerden yüzük atılmaz tekrar konuştuklarında hallederler ama her tartışmada da yüzüğü çıkarmamayı öğrenmeliler bir kere çıktımı o parmaktan her kavgada alışkanlık haline gelir sonra ve önemi kaybolur.

sağol..katılıyorum

haydaaa. ama arkadaşın kaşınmış. işi çoksa yoğunsa napsın çocuk bebek gibi kucağında pişpişlemiyecek ya. hem düğün öncesi çok stresli olur erkekler biraz alttan almak gerekir. hiç ilgilenmese tamam bişey var diyecez ama ilgileniyormuş arkadaşına yetmiyormuş. bence çok nazlı birisi kaş yapayım derken göz çıkartmış. oturup ağlasın belki düzeltir. bence sözlüsüyle oturup güzelce konuşması lazım.

ağlıyor zaten sabahtan beri..ikiside hatalı bence ama genede ayrılık hemen olmamalı sanki

bence kız hıc ılgılnmesın oglanla burnunu sürttürsün ama bı an sınırle yuzugu atmasın ama oglanın bu hareketlerı devam ederse evlenınce neler dıcek acaba dıyorum

sizin derdiniz ne ya sürekli birilerine laf sokup duruyorsunuz...

bence kız hıc ılgılnmesın oglanla burnunu sürttürsün ama bı an sınırle yuzugu atmasın ama oglanın bu hareketlerı devam ederse evlenınce neler dıcek acaba dıyorum
evet yaa ..ağır bir laf.. sinirlendi söyledi diyorum ama genede hakim olması gerek kendine cicim aylarındalar daha bence

ne mutlu ki arkadaşının en büyük derdi bu.. buna bu kadar ağlayıp zırlayıp yüzük atmaya çalışıyosa, adam onu çok mutlu ediyor demektir..

belli ki nişanlısı sinirlenmiş, öfke anında böyle söylemiş.. yüzük atmak o kadar kolay mı..

yüzük atmak nden bu kadar kolay ki canım yaa.. arkadaşın da 26 yaşındaymış birde... bu sebepten yüzük atıldığını duysam derdim ki sanırım 18-19 yaşında falan sürekli ilgi bekleyen bir tip zannederdim:))
canım benim yaaa ben şu an nişanlımla hergün konuşuyorum telefonla falan o da sadece akşamları ayrıca anca ayda 1 kere yüz yüze görüşebiliyorum... napıym işleri yoğun...
garibim çalışıyorsa zaten akşama kadar yoğunsa işleri bizlere de biraz huzur vermek düşer değil mi???
sevgisinden emin olduktan sonra neden bu kadar sıkmak???
şahsen bazen benim kendi işim de oluyor o aradığında açmıyorum... e nişanlandık evlendik diye de her an dip dibe yaşayamayız ya...
biraz huzur vermek lazm nasılsa akşamları gelecekleri yerler ev...
ben diyorum ki biz bu adamları sıkmak yerine huzur versek, nasıl olduklarıyla günlerinin nasıl geçtiğiyle ilgilensek onlar da rahatlayacakları için evlere hevesle gelirler eminim ki...

tabiki de yüzük atılmamalı... ama her kavgada böle düsünürse çookk işi var arkadaşının...

sizin derdiniz ne ya sürekli birilerine laf sokup duruyorsunuz...

Boşverin...Onun derdi yalnızlık....Dİğer bir konud:77:ada ipe sapa gelmeyen bir yorum yapmış....yuva kuramayanlar isimli konuda....Arkadaşım arkadaşınıızın derdi olduğuna canı yürekten inanıyorum....

Boşverin...Onun derdi yalnızlık....Dİğer bir konud:77:ada ipe sapa gelmeyen bir yorum yapmış....yuva kuramayanlar isimli konuda....Arkadaşım arkadaşınıızın derdi olduğuna canı yürekten inanıyorum....

yuva kurmayanlarla ilgili yazdığı yorumun linkini yollarmısın lütfen...

kimin derdi olduğunun ne önemi varki?? bende onu anlamadım sağol canım

Back
X