Bu lafımda bir ayıp varmı?

yok, demekki kadinin ici pis... ozaman cocuk göstermekte ayip ayip. sonucta ayip ayip yapa yapa olusuyorlar :deli:

Almanyada eşler doğum sırası yanlarında olup elini tutuyorlar genelde çok normal birşey. Bende eşim yanımda olsun isterim de Türkiyede pek normal karşılanmıyor galiba:KK45:
bizim buralarda gayet normal karsilaniyor
benim esim de girecekti ama ben genel anestezi almak zorunda kaldigim icin giremedi
pek cok arkadasim esiyle beraber girdi doguma
bana gore konu sahibinin gorumcesi kiliklilar azinlikta ve keske giderek tukense nesilleri

Bir konuşma esnasında 90 yaşında bir büyüğümüzün yanında sorulan bir soruya cevaben ,doğuma babam da gelecek demiştim .kaslar gözler yerinden çıkacak nerdeyse .. üstümü başımı kontrol ediyordum acaba bişey mi var diye ki bir cahil atıldı , büyüklerin yanında babam doğuma gelecek denmez .Ayy ne ayıp , sen doguracksin, baban da gelecek falan .. nasıl çığlık attığımı çok iyi hatırlıyorum :) hem kör kütük cahillik hem de babamın böyle bir saçmalığa karıştırılıyor olması .. seni kim doğurdu ,yalnız mı doğurdu , vahiyle mi hamile kaldı annen yada doğum yaptığı için babası bir daha yüzüne bakmadı mı ? Sen de haklısın , babanın dedenin yerinde olsam senin gibi bir ayıptan ben de utanırdım, dedim. Kayınvalidem zor sakinlestirdi. . Kısaca cahile cevap vermeyeceksin ,tavrını da bozmayacaksin .. kime göre ayıp ,gidip mağarada yaşasınlar o zaman ..

ya inanamadim , doguma babasi gelmeyen kadin mi varmis???
inanilir gibi degil , ayni ulke sinirlari icerisinde yasayip bu kadar farkli olmak..

ilk dogumumda babam sehir disindaydi , oglum erken gelince ilk is babami aramistim baba kos yetis diye , adam havaalanina kostura kostura gitmisti ve ben ameliyathaneye goturulurken merdiven basinda karsilasmistim babamla
yetistim kizim demisti hic unutmam , onun torunu dogarken olmamasini hayal bile edemem

bizim buralarda gayet normal karsilaniyor
benim esim de girecekti ama ben genel anestezi almak zorunda kaldigim icin giremedi
pek cok arkadasim esiyle beraber girdi doguma
bana gore konu sahibinin gorumcesi kiliklilar azinlikta ve keske giderek tukense nesilleri

Ne tükenmesi yaaa her gün daha da çoğalıyorlar görmüyor musun. İşin komik tarafı ise, onların gözünde asıl cahil biz gibi düşünenler:KK70:

Dini konular açmak yasak oldugu icin o konuya değinmedim.Evet tutucular.ben açığim herhalde birazda o yüzden beni ezmek istedi.babası kadınlar konusmaz yuzlerine bakmaz
:KK14: bu tiplerden 2000 yilindan beri daha cok türedi galiba azalmasi lazimken. Hadi eskiler okuma yazma bilmiyodu da bunlara noluyo ya ölüm neyse dogumda o. Te allahim uzay çaginda taş devrini yasiyoruz bunlar yuzunden.

inanilir gibi degil , ayni ulke sinirlari icerisinde yasayip bu kadar farkli olmak..

ilk dogumumda babam sehir disindaydi , oglum erken gelince ilk is babami aramistim baba kos yetis diye , adam havaalanina kostura kostura gitmisti ve ben ameliyathaneye goturulurken merdiven basinda karsilasmistim babamla
yetistim kizim demisti hic unutmam , onun torunu dogarken olmamasini hayal bile edemem

Bugün çok hassım sanırım.. Babanızın yetiştim kızım dediğini okuyunca gözümden yaşlar süzüldü bir an.. Bende babama çok düşkünüm. Çok isterim bebeğim olacağı zaman yanımda olsun.
Bizler böyle çok güzeliz.. :KK200:

Her şeye ayıp ayıp deyip, yemediği halt kalmayanlar utansın..

**
Hala gözümden yaşlar akıyor Allah'ım durduramıyorum ne oldu bana. :KK200:

Bugün çok hassım sanırım.. Babanızın yetiştim kızım dediğini okuyunca gözümden yaşlar süzüldü bir an.. Bende babama çok düşkünüm. Çok isterim bebeğim olacağı zaman yanımda olsun.
Bizler böyle çok güzeliz.. :KK200:

Her şeye ayıp ayıp deyip, yemediği halt kalmayanlar utansın..

**
Hala gözümden yaşlar akıyor Allah'ım durduramıyorum ne oldu bana. :KK200:
kiyamam :) insallah sizde yasarsiniz , boyle guzel gunlerde tum yakin ailesi yaninda olmali bence , iki dogumumda da tum ailem yanimdaydi , en guzel en keyifli anlarimizdi.. darisi basiniza :KK200:

Neler neler var da tepki alacaklarını bildiklerinden her yerde kendilerini belli etmiyorlar .
Benim babam da 2 doğumumda yanımdaydı ,3.de çok hasta olduğu ve yeni ameliyat olduğu için gelememişti ..hiç unutmuyorum o boşluğu ..derin yaralarım var ,gördüğüme cemkiriyorum o yüzden çevremde varsa da farkettirmeden yerin dibinden sürünüyorlar. .

Yere batsın vaazı bitmeyen bazı asalaklarin ayıp ve günahları

Annemin yaşlı cahilll mi cahil komşusu , gelinlerini eleştiriyormuş.
"Millette hiç utanms kalmadı valla doğuma annesini çağırdı , ne işi var kaynanan varken kız annesi doğuma mı gelirmiş?" Demiş durmuş. Annem cahil zaten ne desem anlamayacak en iyisi susmak dedim diyor.
Benim doğumumda annem bekledi başımı , elimi tuttu destek verdi. Anne gibi başka bir şey var mı bu dünyada . İki cahil ayıp dedi diye bu güzelliktrn mahrum mu kalcaz?
Gerizekaalı cahilliğiyle kalsın.

Neler neler var da tepki alacaklarını bildiklerinden her yerde kendilerini belli etmiyorlar .
Benim babam da 2 doğumumda yanımdaydı ,3.de çok hasta olduğu ve yeni ameliyat olduğu için gelememişti ..hiç unutmuyorum o boşluğu ..derin yaralarım var ,gördüğüme cemkiriyorum o yüzden çevremde varsa da farkettirmeden yerin dibinden sürünüyorlar. .

Yere batsın vaazı bitmeyen bazı asalaklarin ayıp ve günahları
haklisin , inanilir gibi degil , kendilerine hayati zehir ettikleri yetmiyor gibi cevrelerine de bulastirmaya calisiyorlar pisliklerini

Ben dogum yaptigim koyden bi tane gelin getirmislerdi kadinin kayin babasi refakatci koltugunda oturuyordu sonradan adami cikarttirdik tabi guvenlige soyledim sikayet ettim rahatsiz oluyorduk yani orasi ayri bi fiyaskoydu zaten adam gelinin yaninda oturuyordu yani simdi bu konularda koyde yasam sehirde yasam falan :KK42: alakasi yokta neyle ilgili olacak ki baska kisilik ve karakter meselesi mi nedir anlam veremiyorum bn :KK42: bacilar

Suraya kocaman bi "naaallaaakaaa" birakiyorum. Millet ayipla kafayi yemis.

Back
X