- 22 Kasım 2017
- 2.908
- 4.975
- 48
- Konu Sahibi CANIM2YAVRUM
yok, demekki kadinin ici pis... ozaman cocuk göstermekte ayip ayip. sonucta ayip ayip yapa yapa olusuyorlar 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sag ol canımaa ne ayıp, baba doğuma mı gelirmiş
sağlıkla büyütün çocuğunuzu, gelecekler tabi![]()
bizim buralarda gayet normal karsilaniyorAlmanyada eşler doğum sırası yanlarında olup elini tutuyorlar genelde çok normal birşey. Bende eşim yanımda olsun isterim de Türkiyede pek normal karşılanmıyor galiba![]()
Bir konuşma esnasında 90 yaşında bir büyüğümüzün yanında sorulan bir soruya cevaben ,doğuma babam da gelecek demiştim .kaslar gözler yerinden çıkacak nerdeyse .. üstümü başımı kontrol ediyordum acaba bişey mi var diye ki bir cahil atıldı , büyüklerin yanında babam doğuma gelecek denmez .Ayy ne ayıp , sen doguracksin, baban da gelecek falan .. nasıl çığlık attığımı çok iyi hatırlıyorum :) hem kör kütük cahillik hem de babamın böyle bir saçmalığa karıştırılıyor olması .. seni kim doğurdu ,yalnız mı doğurdu , vahiyle mi hamile kaldı annen yada doğum yaptığı için babası bir daha yüzüne bakmadı mı ? Sen de haklısın , babanın dedenin yerinde olsam senin gibi bir ayıptan ben de utanırdım, dedim. Kayınvalidem zor sakinlestirdi. . Kısaca cahile cevap vermeyeceksin ,tavrını da bozmayacaksin .. kime göre ayıp ,gidip mağarada yaşasınlar o zaman ..
bizim buralarda gayet normal karsilaniyor
benim esim de girecekti ama ben genel anestezi almak zorunda kaldigim icin giremedi
pek cok arkadasim esiyle beraber girdi doguma
bana gore konu sahibinin gorumcesi kiliklilar azinlikta ve keske giderek tukense nesilleri
cok sukur etrafimda yoklarNe tükenmesi yaaa her gün daha da çoğalıyorlar görmüyor musun. İşin komik tarafı ise, onların gözünde asıl cahil biz gibi düşünenler![]()
Dini konular açmak yasak oldugu icin o konuya değinmedim.Evet tutucular.ben açığim herhalde birazda o yüzden beni ezmek istedi.babası kadınlar konusmaz yuzlerine bakmaz
ya inanamadim , doguma babasi gelmeyen kadin mi varmis???
inanilir gibi degil , ayni ulke sinirlari icerisinde yasayip bu kadar farkli olmak..
ilk dogumumda babam sehir disindaydi , oglum erken gelince ilk is babami aramistim baba kos yetis diye , adam havaalanina kostura kostura gitmisti ve ben ameliyathaneye goturulurken merdiven basinda karsilasmistim babamla
yetistim kizim demisti hic unutmam , onun torunu dogarken olmamasini hayal bile edemem
kiyamam :) insallah sizde yasarsiniz , boyle guzel gunlerde tum yakin ailesi yaninda olmali bence , iki dogumumda da tum ailem yanimdaydi , en guzel en keyifli anlarimizdi.. darisi basiniza
Bugün çok hassım sanırım.. Babanızın yetiştim kızım dediğini okuyunca gözümden yaşlar süzüldü bir an.. Bende babama çok düşkünüm. Çok isterim bebeğim olacağı zaman yanımda olsun.
Bizler böyle çok güzeliz..
Her şeye ayıp ayıp deyip, yemediği halt kalmayanlar utansın..
**
Hala gözümden yaşlar akıyor Allah'ım durduramıyorum ne oldu bana.![]()
Neler neler var da tepki alacaklarını bildiklerinden her yerde kendilerini belli etmiyorlar .ya inanamadim , doguma babasi gelmeyen kadin mi varmis???
inanilir gibi degil , ayni ulke sinirlari icerisinde yasayip bu kadar farkli olmak..
ilk dogumumda babam sehir disindaydi , oglum erken gelince ilk is babami aramistim baba kos yetis diye , adam havaalanina kostura kostura gitmisti ve ben ameliyathaneye goturulurken merdiven basinda karsilasmistim babamla
yetistim kizim demisti hic unutmam , onun torunu dogarken olmamasini hayal bile edemem
kiyamam :) insallah sizde yasarsiniz , boyle guzel gunlerde tum yakin ailesi yaninda olmali bence , iki dogumumda da tum ailem yanimdaydi , en guzel en keyifli anlarimizdi.. darisi basiniza![]()
haklisin , inanilir gibi degil , kendilerine hayati zehir ettikleri yetmiyor gibi cevrelerine de bulastirmaya calisiyorlar pislikleriniNeler neler var da tepki alacaklarını bildiklerinden her yerde kendilerini belli etmiyorlar .
Benim babam da 2 doğumumda yanımdaydı ,3.de çok hasta olduğu ve yeni ameliyat olduğu için gelememişti ..hiç unutmuyorum o boşluğu ..derin yaralarım var ,gördüğüme cemkiriyorum o yüzden çevremde varsa da farkettirmeden yerin dibinden sürünüyorlar. .
Yere batsın vaazı bitmeyen bazı asalaklarin ayıp ve günahları