Artık sinir hastası olacam eminim buna. Ne var bunda diyeceksiniz belki ama işin içinde art niyet var biliyorum ve dayanamıyorum. 9 ay ne çilelerle geçti arayıp sormadı bile. Şimdi çocuğumu kendi doğurmuş sanki deli oluyorum. Bebeğim 8 aylık , 8 aydır her görüşmemizde abartmıyorum her görüşmemizde aynı xx(eşim). Eski foto çıkarıp çocuğumun yüzüne tutmalar ayy aynı xx aynı. Sonra ara ara küçük oğluna benzetir onun adıyla sever. En gıcık olduğumda biri aynı annesi dese , 2 günlükten başlar 8 aya kadar anlatır. İlk günler annesine benziyormuşta sonra anneyi bıraktı babaya döndü de vs sündürüyor lafı. O günde biri dediki hem anneden hem babadan almış kaynanam ne dese beğenirsin . Tabi yine ilk günlerden başladı ve babasına benziyor ama annesine benzese de annesî de aynı bana benziyor zaten hahaha dedi. Çocuğumun kime benzediğinin önemi yok benim için. Herkeste birine benzetir bunada bişey diyemezsin konuşulur mutlaka ge de geç Ama söyledikleri çok canımı yakıyor. 9 ay ne çilelerle taşı, doğur, büyütmek ayrı ne emekler harcıyoruz ama bana benzemesine tahammülü yok. Susmuyor kadın inat yapıyor. Benzeyecek tabi babası diyorum daha da geliyor üstüme. Ne deyim de bu konuyu kapatsın kızlar.