Bu laflara tahammülüm kalmadı !!!

Bu konuda garip olan ya da art niyet taşıyan bir durum göremedim ben. Benim kızım aynı babasına benzer mesela bunu kayınvalidemde söyler, annemde, diğer insanlarda. Bir gün kızımı kayınvalideme benzetmişler sana çok benziyor torunun diye geldi çok sevinerek söyledi bana da benziyormuş diye bende benzer tabii neden benzemesin ki sonuçta babaannesisin dedim çok mutlu oldu. Küçük oğlumu da kaynıma ve eşime benzetir (çoğunlukla eşime benzetirler) benim de abim var ve oğlan dayıya benzer derler benim oğlum hiç dayısına benzemiyor. Şimdi kayınvalidem eşime ve kaynıma benzetiyor diye alınacak mıyım? Benzeyebilir biri babası diğeri amcası ama ben en çok babama (kayınpederim) benzetiyorum. Kayınvalideme de babama çok benziyor bence aynı dedesi dedim şimdi oğlumu küçük XX diye seviyor. Veee kayınpederimin de çok hoşuna gidiyor.

keşke benimde babasına benzeyen bir evladım olsaydı :( kayınvalidem isterse kendi babasına benzetsin di ne olacak
evlenmemize 6.5 yıl olacak ama olmuyor ne yaptıysak olmadı
5 kere tüp bebek denedik ondada yumurta rezervim az ve yeterli yumurta olmuyor yaşımda 32 :(((

Ben de sıkıntı yapmaman gerektiğini düşünüyorum
Anlaşılan kayınvalidenle sorunların olduğu için böyle düşünüyorsun böyle bakıyorsun olaya
Aksine benim kayınvalidem de hep bana benzetir her yerde de öle der
Ben de arada babasına da dişleri vs. Benziyor derim :)
Bunda bi sorun olmamalı takma lütfen

ben bu zamana kadar bir kaynananın torununu, gelinine benzettiğini hiçç duymadım valla..:1::1:

bakınız benim kaynanam+görümcelerim aynı babası aynıııııııııııııııı derler.:1:(kızım benim kopyamdır bu arada:1:)

anası,babası belli olduktan sonra isterse kibariye ye benzetsinler he der geçerim:34::34:

ay çok güldüm valla haklısın :)

üzülmeyin neolur.
benim kayınvalidemde sürekli kızımı eşime ,kaynıma ve kendisine benzetir.halbuki kızımla bebeklik fotoğraflarımız aynıdır.üstelik annem benim küçüklük tulumumu saklamış onu giydirip benimde o zamanlar o tulumla çekilmiş fotoğrafımıza baktık herşey aynı bebeklik fotoğraflarımız bile benziyor yani ama bunu sıkıntı edip kafana takmana gerek yok ki :))
boşver sağlıklı olsun sen annesisin eşin babası.küçükken babaya benzer büyüyünce anneye.ama şunuda belirteyim benişu anda görenler annemde çok kayınvalideme benzetirler hatta kızın da tıpkı sen derler.sonra gelinim diyince şaşırırlar.
beni bile kayınvalideme benzetiyorlarsa kızımı hayli hayli benzetirler buda bence sorun değil.tabii benzeyebilir :)
sende böyle düşün hatta biri yukarıda yazmış keşke evladım olsada....
eğer yinede çok şikayetçiysen güzel bi dille bu benzeme konusundan çok sıkıldım artık bu konu açılmasın lütfen diyebilirsin.
bu kadar sorun yapıp konu açacak kadar bunaldıysan bunu kayınvalidenle konuşman çözümü hızlandırır diye düşünüyorum.

keşke benimde babasına benzeyen bir evladım olsaydı :( kayınvalidem isterse kendi babasına benzetsin di ne olacak
evlenmemize 6.5 yıl olacak ama olmuyor ne yaptıysak olmadı
5 kere tüp bebek denedik ondada yumurta rezervim az ve yeterli yumurta olmuyor yaşımda 32 :(((

Canım benim Allah inşallah en kısa sürede sana da bir evlat nasip eder umudunu yitirme.

boşver niye canını sıkıyorsun kime benzetirse benzetsin gül geç
sık sık söylediği için bozuluyorsun belki ama kafana taktıtığına değmez canım:31:

Takma kafana, benimde sadece kayınvalidem 5 yaşında kızım 5 yıldır sadece eşime benzetir.

Yoldan geçenler çevirir düşünün ayyy bir insan annesine bu kadar mı benzer derler, herkes bana benzetir.

Hatta eşim bile hep der aynen sen, yürüyüşü, konuşması, yüz hatları, huyu... Birdin iki oldunuz başımın tatlı belaları der.

Ama kayınvalidem hala eşime benzetir. Benzetsin önemsemiyorum çünkü beğenmesem eşimi zaten evlenmezdim, kayınvalidem de kendi kendini tatmin ediyor işte.

çocugun başka şeylerine karışmasında tek sana benzetmesin boşver

Hepinizin cevabını tek tek okudum ama tek tek cevap yazamicam, bebeğim çok hasta. Anladım ki bütün erkek anneleri aynı herkes oğluna benzetiyor ben buna takılmam benzeyecek tabiki babası ya. Halayada benzer amcayada.hatta ben derim amcan gibi yakışıklı ol akıllı ol vs. Takılmam anladınız mı bu duruma. Ama kayınvalidem art niyetli yaklaşıyor bundan eminim.buaralar bebeğim hasta heran kusuyor gece uykusu kalmadı arsız çok fena. Bu durumda bile misafir kabul ettim , yemeklerine kadar yaptım öldüm bittim anlıcanız. Ve karşıma geçmiş hahaha bu çocuk sana benzese bile sende zaten bana benziyorsun çocuğunda bana benziyor demedi çok zoruma gitti.birtanecik evladımı bana benzetmemek için girdiği çabalara dayanamaz oldum artık.

Takma kafana, benimde sadece kayınvalidem 5 yaşında kızım 5 yıldır sadece eşime benzetir.

Yoldan geçenler çevirir düşünün ayyy bir insan annesine bu kadar mı benzer derler, herkes bana benzetir.

Hatta eşim bile hep der aynen sen, yürüyüşü, konuşması, yüz hatları, huyu... Birdin iki oldunuz başımın tatlı belaları der.

Ama kayınvalidem hala eşime benzetir. Benzetsin önemsemiyorum çünkü beğenmesem eşimi zaten evlenmezdim, kayınvalidem de kendi kendini tatmin ediyor işte.

Kendi sülalesi de dahil olmak üzere bana benzetirler. Küçük quick derler.annemler asla ağızlarını açmazlar . Katlanacaz yapacak bişey yok. Herşeyine katlanıyoruz bunada katlanırız

canim yasadiklarin kaynakli hassasiyet olusmus sende yani inanki bu anlattiklarinda bir sey yok yalniz ben suna takildim bebegin hastayken misafir ne alaka bundan ala engel mi olur? isterse bir ay evvelden haberli misafir olsun ben iptal ederim bebegim hasta tamam nokta olay kapanmistir gunah yani simdi sen tecrubesizsin anliyorum ama bir daha bunu yapma neden kendini boyle sikintida birakiyorsun ki? senin tek derdin mesguliyetin evladin olmali kimsede bu yuzden sana birsey diyemez....benim kucuk kizim da ayni babannesi bu arada ve ben en cok kendim derim ''kim boyle sana benzeyen torun dogurdu benden baska '' diye hosuna gider ve guler hamdolsun aramiz daima iyidir (ay nazarlara gelmeyelim allah muhafaza)

Kaynanası gülüm dese dikeni sana batsın diycek insanlar var ..
Hay Allah ..

Geçenlerde kuaföre gittim saçlarımı yaptırıyorum, bir bayan geldi içeri, kuaförle konuşuyor, torunum oldu aynı babası vs. bahsediyor, gerilerek te kocamın adını koydular torunuma vs. dedi.

Sonra kuaförde o ileride anneyede döner, daha kaç kere değişir dedi.

Kadın yoooook benzemesin sakın, ileride döneceksede annesine Allahım döndürmesin oğlum çok yakışıklı dedi.

Bende dayanamadım e oğlun çok yakışıklıysa gelininde muhtemelen çok güzeldir, çünkü çirkin olsa oğlun beğenmezdi ve evlenmezdi dedim.

Kaza ile evlendi dedi. (nasıl bir kaza ise, kaza ile evlendi diyelim, çocuğuda mı kaza ile dünyaya getirdi.)

O kadar üzüldüm ki bu arada ne kadını tanırım, nede gelinini.

Ama kuaförde bile gelininin arkasından konuşmakla tatmin etti kendisini.

Oysaki şükretsin bence, o kadar kötü bir gelin olsa, oğluna kayınpederinin adının konmasını bile kabul etmezdi.

Vay böyle kayınvalideler işte, tanımadığım halde o geline çok üzüldüm.

düşünüyorum da bir çocuğum olsa fiziği babasına benzesin isterim. nişanlım ince yapılı biridir. Bense daha yuvarlak hatlıyım, çabuk kilo alırım mesela.he bu arada burnu bana benzesin,boyu da babasına benzesin.Elleri benim gibi olsun küçük küçük.dudakları nişanlıma benzesin.çok güzeldir.kaşları bana.kirpikler ikimize de uyar maşşallah o konuda yarışırız. Muhtemelen bunların tersi olur ama olsun:)Neyse demem o ki kime benzerse benzesin insanlar görmek istediğini görecek arkadaşım, çok takılma sen de.torununu çok seviyor ondan diyordur de.Kendini üzme bunun için.Allah analı babalı büyütsün bebeğinizi.

Back
X