kaldık mı başbaşa vefa
kaldık kuzu kaldıkkkkaldık mı başbaşa vefa
kaldık kuzu kaldıkkk
Acıktım ben
Ayranım var onu mu içsem yoksa yoğurt mu yesem???
akşama ne var vefa
ayranı iç canım daha pratik değil mi
ayran şişirir bence ayran içAcıktım ben
Ayranım var onu mu içsem yoksa yoğurt mu yesem???
akşama bamya yemeği ıspanak yemeği var kalanlardanakşama ne var vefa
ayranı iç canım daha pratik değil mi
Kızlar resmen ipten dönmüşüm akşam, aklıma geldi dedimki bir sahlep içeyim sonra ne olduysa unuttum içmedinm bir bardak salep neredeyse 400 kaloriymiş yahu (kupadan bahsediyorum)
Akşama barbunya ve prinç pilavı var ayy o kadarda güzel görünüyordu ki yemek akşam gözümde canlandı şimdi yazarken. ama en erken 8 gibi yiyebilirim bu yüzden yiyemiyorum işte akşamları of yaa offfff
ayran yetmez diye endişeliyim genicim canım
Kızlar resmen ipten dönmüşüm akşam, aklıma geldi dedimki bir sahlep içeyim sonra ne olduysa unuttum içmedinm bir bardak salep neredeyse 400 kaloriymiş yahu (kupadan bahsediyorum)
ayran şişirir bence ayran iç
akşama bamya yemeği ıspanak yemeği var kalanlardan
mantar sote yapacaktım dün yapamadım
mercimek çorba ve mantarı yapayım diyorum oğlanlara
sebzelerde bana malumm
senin varmı yemek
ben hiç sahlep aramam yuhh yaaa
Akşama barbunya ve prinç pilavı var ayy o kadarda güzel görünüyordu ki yemek akşam gözümde canlandı şimdi yazarken. ama en erken 8 gibi yiyebilirim bu yüzden yiyemiyorum işte akşamları of yaa offfff
bende öyle hemen hemen 07.30gibi anca oturuyorumm
sen resmen bişey yemiyorsun yaaaYoğurt yedim içinede müsli attım azıcık iyiyim şimdi doydum resmen :)
akşamda 1-2 kaşık barbunya yerim ve sonrasında 1 bardak süt içerim herhalde
sen resmen bişey yemiyorsun yaaa
Napim vefam spor yapamadım sürece durum bu ne yazık ki yoksa veremem ki kilo, spora da vakit mi var...
aynen canımmm
ama senin iradene 5 yıldızzz
Bu ara depresyondayım yada başlangıcı işte her neyse havalardan olduğunu sanıyorum tabi tetikleyen nedenleri de yok değil...
Hafta sonu şeytan dedi al bir şişe şarap otur kafayı çek gece gece ama sırf kalorisini düşünerek vazgeçtim kızD: Bütün emeklerim boşa gidecekti yoksa
ahahahaah
anlatmak istersen özeldenher zaman dinlerim bebeğimmm
alkolün kalorisi müthişşş zatenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?