Bu Maç Bizim Olacak.....

iyi anlamda mı maşallah dedin yoksa kilolumuyummmmmmm :44:

26 yaşındayım kamu da çalışıyorum sağlık memuruyum ben cnm ya sen??
ben de üni. de teknikerim..
37 yaşındayım.
2 tane oğluşum var..ellerinden öper..
bugün doktor olasın mı geldi kızımm...
ben vermiyem kilo yav iyiyim böle....
hee..öyle olasım geldi..
yok kız gelmişken ver işte 2-3 kilo..beni mi kırcan..
hımmmm ne yediğini yazınca bizim gibi sorunlusun sandım cnm pardon ama sağlıklı beslenme de benm dediğimi gerektirir zaten
yok ..ama bi ara ben de kilo vermek istedim..o guruplarda yazdım..emzirirken tombalacık olmuştum da.
şeyyyyy kem kümmmmmmm 1 dilim yaş pasta
ohoooooooooo..naptın sen arkidişim...seni söyliycem zelişe..bi ceza daha kessin sana..olmuyor böyle.
hahaha evet ince işler sıra sıra dişler

tüfek mi :18::18::18:
ince ince işler...sıra sıra dişler..hımmmmm

kovalım mı kız yasemin bunları nispet yapar gibi gelip bir de hava atmazlar mı

nazar etme ne olur .çalış senin de olur..ihiihihihihi...ay çok gıcığım bugün ya..gelemediğim günlerin acısını mı çıkarıyorum ne..

şeyyyyy kem kümmmmmmm 1 dilim yaş pasta

akşam spor saatini arttır baby ama olmuyor böyle bizim canımız can değil mi ben de şöyle bol meyvalı kremalı bir pasta istemiyor muyum sanıyorsun yeme imkanım da var ama yemem dikkat et cnm böyle böyle geliyor kilolar o yediğin pastanın kalorisini şimdi değil 1 hafta somra tartıda +100 ya da 200 olrak görmeni istemem şahsennn

seni kırmam canım..ama ama..

yerim ben seni, ne oldu senin eğitim?
bugün yok..yarın var..
pazartesi , salı burdayım haftaya..sonraki 10 iş günü gene yokum sanırsam, galiba, belki...öyle görünüyiiii
iyi anlamda mı maşallah dedin yoksa kilolumuyummmmmmm :44:

boyunu da yaz ben sana bir hesaplayayım ...illa verdircem ben sana kilo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…