alma arkidişim..yazık ..markaya para verme..
ama indirime girerse o başka..günah ya..benim o markaya verecek fazla param yok..
ee yaşın 23 ..hani boyun kilon..eylül heee..haniii...
yaşım 36..............
hakket ne oldu bugün sananazar etme ne olur .çalış senin de olur..ihiihihihihi...ay çok gıcığım bugün ya..gelemediğim günlerin acısını mı çıkarıyorum ne..
ay işte aynı ondan yedim, benim maalesef iradem o kadar sağlam değil, arkadaşın doğum gününü kutladıkta, accık ucundan bakayım derken, gitti 1 dilimcik, neyse bu haftaki kaçamağım olsun artık. Telafi ederim inşallah.akşam spor saatini arttır baby ama olmuyor böyle bizim canımız can değil mi ben de şöyle bol meyvalı kremalı bir pasta istemiyor muyum sanıyorsun yeme imkanım da var ama yemem dikkat et cnm böyle böyle geliyor kilolar o yediğin pastanın kalorisini şimdi değil 1 hafta somra tartıda +100 ya da 200 olrak görmeni istemem şahsennn
ben de üni. de teknikerim..
37 yaşındayım.
2 tane oğluşum var..ellerinden öper..
hee..öyle olasım geldi..
yok kız gelmişken ver işte 2-3 kilo..beni mi kırcan..
yok ..ama bi ara ben de kilo vermek istedim..o guruplarda yazdım..emzirirken tombalacık olmuştum da.
ohoooooooooo..naptın sen arkidişim...seni söyliycem zelişe..bi ceza daha kessin sana..olmuyor böyle.
ince ince işler...sıra sıra dişler..hımmmmm
bebeeeemmm
sana da 2 kilo vermelisiniz çıktı...
ben hesaplayıcının yalancısıyımm.
yazmıştım daha önceboy 1,66 kilo :63
ideal kilom 57 çıkmıştı benım :26:
bebeemm sana da 8 kilo vermelisin çıktı.
hakket ne oldu bugün sanaolacak inşallah.
ay işte aynı ondan yedim, benim maalesef iradem o kadar sağlam değil, arkadaşın doğum gününü kutladıkta, accık ucundan bakayım derken, gitti 1 dilimcik, neyse bu haftaki kaçamağım olsun artık. Telafi ederim inşallah.
inşallah tartıya yansımadan erir gider.
Ya şu LACOSTE ne pahalı arkadaşş
ara öğün zamanıııııı yeşil çay yaptı demleniyor 5 adet çiğ fındık ve 2 adet kuru kayısı yedimm
yanlış hatırlamıyorsam sen bu hafta kaçamak yapmamışmıydın...
boy 1,65
kilo 69
Amin..hepimizinkileri inşallah.memnun oldummm Allah bağışlasınn
bilmiyorum artık..sen bilirsin nereye gideceğini..8 miii vay ben nerelere gidem
hangisi lacoste nin touch of pink favorimdir burada gratis diye bir mağaza var orda 125 e düşmüştü 200 küsürlerden affeder miyim aldım bir tane hemen ohhh missss missss
Neye giriyonuz bana da girin laaa (bu nasıl bi cümle oldu la)
1,65 boy
65 kilooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?