Bu Maç Bizim Olacak.....

dene dene hepsini dene şekerim hangisi ağız tadına daha uygun olursa ona devam edersin

sen şu an hangısınden yiyosun

dün bir de markette yarımcı müsli gibi bişey gördüm küçük pakette ara öğün olarak yiyosun böyle meyveli kuruyemişli bişeydi :26: yeni çıkmış

sen şu an hangısınden yiyosun

dün bir de markette yarımcı müsli gibi bişey gördüm küçük pakette ara öğün olarak yiyosun böyle meyveli kuruyemişli bişeydi :26: yeni çıkmış

kızz daha önce anlatmıştım uzun uzun

senin bu söylediklerinin hepsini ve daha fazlasını denedim şekerim

ama sonra o senin bim de gördüğün müsliden alıyorum

kuru çıtır meyveli

kızz daha önce anlatmıştım uzun uzun

senin bu söylediklerinin hepsini ve daha fazlasını denedim şekerim

ama sonra o senin bim de gördüğün müsliden alıyorum

kuru çıtır meyveli

biliyorum onu yediğini sen en çok onu beğendin yani ay bu aldığım ne olucak yaaa mecbur bıtırıcem hıc begenmedım

dün evde aynısından buldum geçen sene almısım tarihi geçmiş 1 yıl yarısını yemişim onunda

neye 4 hafta var :26:
ekstra derslerimin baslamasına ben eger biraz kşlo veremezsem sakız olurum o sosyetik karılaraaa
şimdi şöyle yazın ben tatil olmuyorum ekstra derselerimiz oluyo bizim uzmanlık bölümü olunca boş bırakmıyolar hiççç
derse gittiğim yerde de herkes kibarlıktan ölüyo resmennnnn incecikler ben bide tercih olarak moda sectim belli zamanda izin alıp böyle hobi yerlerine gidibiliyoruz Allah'ta deyse kafayı yedircekler bize dersten ki yurtdışındakiler buna cokk cokk önem veriyo ve disiplin konusunda gercekten cok titizler
sonuc olarak eger 4 hafta sonra zayıflarsam yine özgüvenim gelirrr ve belki gecen yazın yaptıgım gibi bi defileye bile katılabilirim

hey allahım yaaaaa

attın dimi

vooov çok havaliiii

hadi bakalım inşallah zayifliyciiiiiz :124::124::124::124:
hey allahım yaaaaa

attın dimi

vay anasını geçen seneden beri sıkı diyet yapsaymışım şu an tığ gibiydim demek

attım tabi annem bıde bısey olmaz dıyor

Kızlar yemekte

Çorba
türlü
su böreği
sütlaç
salata

var. ben çorba türlü ve salata alırım heralde ara öğünde sütlaçı yiyebilirim akşam üstü.

bizimde

yayla çorbası

patates yemeği

makarna

hoşaf varmış

çaycı abla domatesli semizotu salatası yapıyor bizim içinn

çorba ile frenlemeyi düşünüyorum

bide börek getrimiş elim uzanmazzz inşallahhh

vooov çok havaliiii

hadi bakalım inşallah zayifliyciiiiiz :124::124::124::124:
havasına bakma insanın havasını alıyo bu bölümmm hiç acımıyolar valla, ders çalışmaktan koreliler gibi oldum gözler bi şişki anlatamam
tabii zayıflıycazz pes etmek biz Türklere yakışmazzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…