abla ben hiç tatlı çikolata yiyemem bi yerden kan sekerimi düzende tutmam lazım bende bitter tercih ediyorum ac degildim kiii
Bende sabah aç karnına yeşil çay içtim şimdi limon zencefil içiyorum
öğleden sonra tekrar yeşil çay
ve akşam tekrar yeşil çay ben üçlüyorum geneldeee
sade de saman gibi olur yaaahımmm ben hiç denemedim onu limonlu gayet güzel ama bende rastlarsam alırım portakallısını...
dün eşim yine dondurma almış vienettayı çok severim ben ondan almış ama yemedimmmmm. laf aramızda zor tuttum kendimi o ayrı tabi. Yemekten önce gelseydi kesin yemek yemz onu yerdim yani
bu arada akşam 1 kepçe kuru fasulye ve yarım limonlu domates yedim
1-2 lokma da ekmek
onunda kalorisi yüksektir şekerimm sade veya meyveli tercih etsen daha iyi ama sen hepsini dene bakalım hangisi hoşuna giderse artık...
olmazzzzzzz
günaydım canım nasılsınnnn
afiyet olsunnnn
yeşilçayı da içemiyorum ıyyy .ç:120: kayısı bağırsakları iyi çalıştırıyor amaayyy bende kayısının hatrına aldım o çayı ama içilmiyor midemi fena bulandırıyor bununda limonlusunu tavsiye ediyorummm
ne oldu yaa :26::26:Eylül polis mi çağırayım hımmmmmm
niye dellendiriyosun beniiiii
kız başıma cellat kesildinsana da afiyet olsun baby kuruyemişi abartma cnm
sade de saman gibi olur yaaa
yeşilçayı da içemiyorum ıyyy .ç:120: kayısı bağırsakları iyi çalıştırıyor ama
ne oldu yaa :26::26:
kız başıma cellat kesildin
bende öyle alıyorum söylemiştim demi kızzz
daha iyi oluyor açtığını içiyorsun
120 kalori paketi + 150 kalori kadarda müsli
sıkı kahvaltı yapıyorum aslında 270 kalori az değil yaniii
eylül kilo bildirimi yappppppppppppp
sabah beri yazmadığım mecra kalmadı
bak cidden tırs bendennnnnn
bu ne kızzzzzz kaç defa yazdımmmmmm
her bir yerdennn
canım cevap verdım zaten :44::44:
tartılmadım henüz kilo da vermemişimdir zaten bugun baslıyorum asıl dıyete
haklısın canım ah 600 gr. bir görsem zati2 yap 2 beby ancak o şekilde etki ediyor ben de ilk hafta 2 defa içtim yeşil çayı600 gr gitti geçen hafta yoğunluktan 1 içtim yerimde saydım
ara öğünümü yaptım 1 fincan tazecik el yapımı yeşil çay 2 adet bütün cevizzz
hımmm ben hiç denemedim onu limonlu gayet güzel ama bende rastlarsam alırım portakallısını...
dün eşim yine dondurma almış vienettayı çok severim ben ondan almış ama yemedimmmmm. laf aramızda zor tuttum kendimi o ayrı tabi. Yemekten önce gelseydi kesin yemek yemz onu yerdim yani
bu arada akşam 1 kepçe kuru fasulye ve yarım limonlu domates yedim
1-2 lokma da ekmek
onunda kalorisi yüksektir şekerimm sade veya meyveli tercih etsen daha iyi ama sen hepsini dene bakalım hangisi hoşuna giderse artık...
olmazzzzzzz
günaydım canım nasılsınnnn
afiyet olsunnnn
Yasminnnnnnnnnnnnnn bende 63,500 oldum yasmin 1,5 kilo gitmiş şimdiye kadar bendekiler de ödem muhtemelen baklaım haftaya 1 kilo daha
ohooooo kız sen geçen hafta başlamadınmı
bu arada görmedim cevabını
Yasminnnnnnnnnnnnnn bende 63,500 oldum yasmin 1,5 kilo gitmiş şimdiye kadar bendekiler de ödem muhtemelen baklaım haftaya 1 kilo daha
yeşil çayın yaseminli olanını aldımmm idare ederrrr
tartılmadım ama eminim vermemişimdir
bugun nesfıte de basladım ya o yuzden bıraktım artık yemeyı
tamamdırrrvefacaaaaan sana diger topikte bişey sordum ,bi baaaaaakkkkk
maşalahh sanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
beni bu kadar çok sevdiğini bilmiyoodummmmm
dünkü benim gibi az ve öz yimeyi planladım bakalım umarım devam ederim etmem gerek bu arada 2 hafta daha uzadı bizim dersler sınavlar bitmedigi için 4 haftada bakalım kaç kilo vericem çok heyecanlandım şimdibende şeker almıyorum ama yemeklerden alınan şekerler yeterli merak etme sennnn
yemek ye yemekkkk
sevinçden horan tepicem şimcikkk 4 haftam var eyülülüm 4 haftaaaaahaahah aynen
tamamdırrr
hemen kendine pay biçmeee
seni ne sevecemm beee
yok yaaaaacezalı yazayım mı seni listeye eylüll
hem kilo vermedin hemde sabah beri gerdin beni
dünkü benim gibi az ve öz yimeyi planladım bakalım umarım devam ederim etmem gerek bu arada 2 hafta daha uzadı bizim dersler sınavlar bitmedigi için 4 haftada bakalım kaç kilo vericem çok heyecanlandım şimdi
sevinçden horan tepicem şimcikkk 4 haftam var eyülülüm 4 haftaaaa
zelis dün bime de baktım senın dediğin nesfitlerden vardı zaten ben bu kırmızı meyveliyi hiç beğenmedim ballı bademli olandan bulsaydım ondan alıcaktım o daha büyük marketlerde var heralde :26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?