Şu ceza 40 dakika değilde 30 dakika mı olsa acaba.
canım 100 gr. artıdayım dedimya dün, unuttun sanırım. Bu sabah da 200 gr. ekside gördüm, yani çok da parlak değil açıkçası. Artık ümidim önümüzdeki haftalarda, bu hafta izinli sayılıyorum.
Ben niye bu kadar zor veriyorum onu da anlamadım ama yaa, aslında çok canım sıkılıyor, geçen hafta sadece 1 dilim yaş pastaydı kaçamağım, gerçi hafta sonunu unutmayayım.
Çoooook çalışmam lazım çok.
Günde 2 fincana çıkaracağım yeşil çayımı ben de karar verdim, 1 fincan hergün düzenli içiyodum ama, 2 yapayım bakalım.
günaydınnn tatlılarımmm
oruçlarını allah kabul etsin caımmm
listeyi güncelledim haftada 1 kilo çok iyi zatennnn
pek keyfim yok bilmiyorum..
Akşamda 9 da yattım..
Açlık hissetmiyorum..
Su içiyorum..
afiyet olsun allah kabul etsin cnm ben bugün niyetli değilim
iftar ve sahur çok kaliteli olmuş bence
biz kalitesizmi oluyoruzzz
günaydın prensesss
ara öğünümü yaptım 1 fincan tazecik el yapımı yeşil çay 2 adet bütün cevizzz
teşekkürler canmm
bende daha gidenler ödemmmm
niyekineeeeeeeee
sağol cnmmmmmmmmm
mersiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Portakallı yeşil çay warmış ondan alayım bari bir şeye benzesinn :26:
günde 1 yada 2 dilim ekmek ye tam buğdayından ekmeksiz günün geçmesinnn tatlım enerjin düşer halsiz olursun ve cornetler sarılırsınnn
bende hiç beğenmedim hiç güzel değil :100::100: çikolatalusu güzel oluyodu ondan alsaydım keşke
Şu ceza 40 dakika değilde 30 dakika mı olsa acaba.
günaydınnn tatlılarımmm
ara öğünümü yaptım 1 fincan tazecik el yapımı yeşil çay 2 adet bütün cevizzz
bend evden karışık kuruyemiş getirdim aralarda yerim diye nesfit malum pek tok tutmuyor
şimdi kayısı form çayı söyledim ufff tadı da meret yaaa :120:
bend evden karışık kuruyemiş getirdim aralarda yerim diye nesfit malum pek tok tutmuyor
tebrilker kuşumhımmm ben hiç denemedim onu limonlu gayet güzel ama bende rastlarsam alırım portakallısını...
dün eşim yine dondurma almış vienettayı çok severim ben ondan almış ama yemedimmmmm. laf aramızda zor tuttum kendimi o ayrı tabi. Yemekten önce gelseydi kesin yemek yemz onu yerdim yani
bu arada akşam 1 kepçe kuru fasulye ve yarım limonlu domates yedim
1-2 lokma da ekmek
onunda kalorisi yüksektir şekerimm sade veya meyveli tercih etsen daha iyi ama sen hepsini dene bakalım hangisi hoşuna giderse artık...
olmazzzzzzz
günaydım canım nasılsınnnn
afiyet olsunnnn
günaydın prensesss
teşekkürler canmm
abla ben hiç tatlı çikolata yiyemem bi yerden kan sekerimi düzende tutmam lazım bende bitter tercih ediyorum ac degildim kiiiafiyet olsun menün güzelde akşam kahver yanında o tatlılar yerine kızzz yemek yesene karnın doysun
dün 500 gr sütten aldım yarısına kadar kaldı şimdi dolaba koydum yarına umarım bozmaz :26: haftalık 5 tane küçük sütlerden alıcam her gün öyle yeterli olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?