Bu Maç Bizim Olacak.....

akşam

pirinç çorba yarım kase

yoğutlu bakla

salata yedim

gece görümceme gittik sütlaç yedim dayanamadım regl yaklaşıyor sanırım benim:26::26::26::26::26:

sabah

bir dilim ekmek

6 zeytin

4-5 tel peynir

domates salatalık biber

kelebekim günaydınnn

akşam görümceye gittik 55 kilo olucam diyince gözleri börtledi

olma ablacım olma yaa dedii şaka yolluuu

kıskandı beniiii

benim görümcede kiloludur aç gezer benim gibi olacak diye..
kardeşim de bana doğum günümde elbise almıştı çok sexi bi elbiseydi giy bakalım dediler giydim görümcem kardeşime ayy çok zayıf hiç sexi değil demiş kardeşimde sen kendine bak duba gibi olmuşsun ablam gayet sex idir demiş
(görümcem kardeşime sevdalı)
kareşimde hemen bana yetiştirdi bende eee aç kalıyon ama benim gibi olmak için hem abin çok beğeniyo özellikle elbiseyi çıkarttığım zaman dedim sen biraz zayıflasan hiç fena olmaz dedim kaldı öyle..
yani bu görümceler kafadan sorunlu olabiliyo

kızlar bişey dicem size ;

dün tv reklamlarında gördüm ilk ve ortaokul öğrencileri karneleri ile bir bankaya gittiklerinde banka onlara kitap hediye ediyor..
belki sizde ilk okul veya ortaokula giden çocuklarınızla katılırsınız diye düşündüm..
bankanın ismini veremiyorum ama nette yazarsanız çıkar.
reklamında cem yılmaz oynuyor

ama sütlacı alkışlamadım haberin olaaa yined e iyi en azından sütlü tatlı şerbetli filan olsaydı vay haline ...pirinç üstüne pirinç yemişsin baby ama

kendine çok güveniyorsun da ondan merak ettim ama boyuna göre kilo orantısız bir 5 kilo alsan iyi olur sanki bünyen direncin güçlenir

ne güveni canım ya onlar işin makarası
burdaki arkadaşlarla eskiden gelen bi şaka mevzusu gıcıklık olaraktan..
yok çok zayıf durmuyorum öyle kalçam felan var yani

ama sütlacı alkışlamadım haberin olaaa yined e iyi en azından sütlü tatlı şerbetli filan olsaydı vay haline ...pirinç üstüne pirinç yemişsin baby ama

yaa ben baklanın tadını çok seviyorum ama bizim evde pek pişmez

kendine çok güveniyorsun da ondan merak ettim ama boyuna göre kilo orantısız bir 5 kilo alsan iyi olur sanki bünyen direncin güçlenir

bide benim sıkkıntımda o zaten kilo alamamak siz rejim yaparken bende nasıl kilo alabilirim diye dertliyim o yüzden takılırız burada birbirimize..

alla alla ya sıfır beden olmak suç mu yani şimdi

aaaaaaaaaaaaa suömu olur heççççççççççççççççççççççççççççççççç

kelebekim günaydınnn

akşam görümceye gittik 55 kilo olucam diyince gözleri börtledi

olma ablacım olma yaa dedii şaka yolluuu

kıskandı beniiii

vay be görümceyeeee

sütlaç dün beni mahvetmiştiiiiiiiiiiiii

bu ne merak böyle yaaa
1.65 boy
44-47 arası değişken bir kilo
yaş 24
beden 34

aboww ben böle olmak istemem

ama sende kilo alamıyonnnn

bide benim sıkkıntımda o zaten kilo alamamak siz rejim yaparken bende nasıl kilo alabilirim diye dertliyim o yüzden takılırız burada birbirimize..

bir blogda okumuştum mayalı süt içmeyi denesene ama özellikle yemekten sonra iç ki faydasını gör maya öle birşey ki yemekten önce içersen iştahını kapatıyor kilo verdiriyor yemekten sonra içersen sağlıklı bir şeklide kilo aldırıyor bir araştır istersen 1 su bardağı ılık sütte 1 tatlı kaşığı toz mayayı eritip hergün günde 1 defa içiyorsun ve bugünden itibaren de ayın durumuna göre bir kür başlıyor hazirabn 15 e kadar yani başlamak istersen bugünlerde başla

BAKLA parkinson hastalığına birebirmiş beyne çok iyi geliyomuş

aaaaaaaaaaaaa suömu olur heççççççççççççççççççççççççççççççççç

ay ben 55 olsam yeter

denerim bi sağ ol canım bi 3 kilo alsam bana yeter fazlası kötü duruyo çünkü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…