boy kilo yaş kaç senin tatlım merak ettim
kelebekim günaydınnn
akşam görümceye gittik 55 kilo olucam diyince gözleri börtledi
olma ablacım olma yaa dediişaka yolluuu
kıskandı beniiii
inadına olll bebek
kelebekim günaydınnn
kıskandı beniiii
bu ne merak böyle yaaa
1.65 boy
44-47 arası değişken bir kilo
yaş 24
beden 34
akşam
pirinç çorba yarım kase
yoğutlu bakla
salata yedim
gece görümceme gittik sütlaç yedim dayanamadım regl yaklaşıyor sanırım benim:26::26::26::26::26:
sabah
bir dilim ekmek
6 zeytin
4-5 tel peynir
domates salatalık biber
kendine çok güveniyorsun da ondan merak ettim ama boyuna göre kilo orantısız bir 5 kilo alsan iyi olur sanki bünyen direncin güçlenir
ama sütlacı alkışlamadım haberin olaaa yined e iyi en azından sütlü tatlı şerbetli filan olsaydı vay haline ...pirinç üstüne pirinç yemişsin baby ama
kendine çok güveniyorsun da ondan merak ettim ama boyuna göre kilo orantısız bir 5 kilo alsan iyi olur sanki bünyen direncin güçlenir
ne güveni canım ya onlar işin makarası
burdaki arkadaşlarla eskiden gelen bi şaka mevzusu gıcıklık olaraktan..
yok çok zayıf durmuyorum öyle kalçam felan var yani
alla alla ya sıfır beden olmak suç mu yani şimdi
kelebekim günaydınnn
kıskandı beniiii
akşam
pirinç çorba yarım kase
yoğutlu bakla
salata yedim
gece görümceme gittik sütlaç yedim dayanamadım regl yaklaşıyor sanırım benim:26::26::26::26::26:
sabah
bir dilim ekmek
6 zeytin
4-5 tel peynir
domates salatalık biber
bu ne merak böyle yaaa
1.65 boy
44-47 arası değişken bir kilo
yaş 24
beden 34
bide benim sıkkıntımda o zaten kilo alamamak siz rejim yaparken bende nasıl kilo alabilirim diye dertliyim o yüzden takılırız burada birbirimize..
bide benim sıkkıntımda o zaten kilo alamamak siz rejim yaparken bende nasıl kilo alabilirim diye dertliyim o yüzden takılırız burada birbirimize..
hımm anladım
bir blogda okumuştum mayalı süt içmeyi denesene ama özellikle yemekten sonra iç ki faydasını gör maya öle birşey ki yemekten önce içersen iştahını kapatıyor kilo verdiriyor yemekten sonra içersen sağlıklı bir şeklide kilo aldırıyor bir araştır istersen 1 su bardağı ılık sütte 1 tatlı kaşığı toz mayayı eritip hergün günde 1 defa içiyorsun ve bugünden itibaren de ayın durumuna göre bir kür başlıyor hazirabn 15 e kadar yani başlamak istersen bugünlerde başla
aaaaaaaaaaaaa suömu olur heççççççççççççççççççççççççççççççççç
bir blogda okumuştum mayalı süt içmeyi denesene ama özellikle yemekten sonra iç ki faydasını gör maya öle birşey ki yemekten önce içersen iştahını kapatıyor kilo verdiriyor yemekten sonra içersen sağlıklı bir şeklide kilo aldırıyor bir araştır istersen 1 su bardağı ılık sütte 1 tatlı kaşığı toz mayayı eritip hergün günde 1 defa içiyorsun ve bugünden itibaren de ayın durumuna göre bir kür başlıyor hazirabn 15 e kadar yani başlamak istersen bugünlerde başla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?