merhabalar hanımlar
hayırlı cumalar
naber tatlım
hayranın mesajmı çekiyor sadece arıyormu peki
kızlar bu hafta sonu benim kırmızılar gelecek karnım fena şiş
cumanız mübarek olsun sevgili bayan..
Yok kız burdan geliyor mesaj.
Tel.numaramı nerden bilsinn
afiyet olsun arkadaşım
bulgur pilavı ve semizotlu cacık favorumdir ağzımızın suyu aktı olsada yesem yaa
bu akşama yemeğim var artık yarına yaparım
selam cnmmm
sen nerelerdesinnnnnn
ıyyyyyyyyyyy
zeytin yağ mı
ben ne yicem yawwwwwwwwwwwww
sizinle tanışmadık sanırım ben çalışan anneler grubuna yazıyordum ordaki tüm arkadaşlar buraya transfer olunca burda aldım soluğu
bir kamu kurumunda çalışıyorum evliyim ve 6 yaşında bir oğlum var
teşekkür ederim ben pilavı yeşil mercimekli soğanlı filan çok severim semiz otu benm de favorim bu aralar günaşırı yiyorum ama çiğ olarak salata cacık filan şeklinede sen de yap canını çektirmek istemezdim ama hakkını helal et canm benm
helal olsun canım ne demek benimki pis boğazlık işte ondan kilocuklarımı veremiyorum
Bir daha olmasınn
hımmm menun oldum ben de aysel kamuda çalışıyorum ben de sağlıkçıyım henüz bekarım kısmetse evlilik yoldaaaAllah bağışlasın oğlunu senin kilolarla sorunun var mıııı ayıptır sorması :26::26::26::26:
olmaz abla olmaz
allah hayırlı insanla bir evlilik nasip etsin inşallah
amin canım cümlesinin evladını inşallah
boy var allahtan ama yinede fazlam var 174 cm 78,500 gryim
aramıza katıl sen de cnm emin ol kilo verirsin ben ilk hafta verdim 2.hafta yerimde saydım bu haftayı henüz bilmiyorum daha erken bişey demek için p.tesi tartı günümüz
Ayselcim katıldım bu arada benimde adım Fulya
ama boğazıma hakim olamıyorum bu yüzden pek istikrarlı değilim
bende bu hafta 2. haftam bakalım ne olacak
sütlacı alıp ara öğün yapabilirsin öğleden sonra süper olurrr enerji verir öğlen sonrası için
tam öğlen menüsü bebek afiyet bal olsun karışık ızgaraya bayılırım özellikle tavuk ve köfte tarafına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?