Bu Maç Bizim Olacak.....

kızlar bu hafta sonu benim kırmızılar gelecek karnım fena şiş

cumanız mübarek olsun sevgili bayan..

sizinle tanışmadık sanırım ben çalışan anneler grubuna yazıyordum ordaki tüm arkadaşlar buraya transfer olunca burda aldım soluğu
bir kamu kurumunda çalışıyorum evliyim ve 6 yaşında bir oğlum var

afiyet olsun arkadaşım
bulgur pilavı ve semizotlu cacık favorumdir ağzımızın suyu aktı olsada yesem yaa
bu akşama yemeğim var artık yarına yaparım

teşekkür ederim ben pilavı yeşil mercimekli soğanlı filan çok severim semiz otu benm de favorim bu aralar günaşırı yiyorum ama çiğ olarak salata cacık filan şeklinede sen de yap canını çektirmek istemezdim ama hakkını helal et canm benm

hımmm menun oldum ben de aysel kamuda çalışıyorum ben de sağlıkçıyım henüz bekarım kısmetse evlilik yoldaaa Allah bağışlasın oğlunu senin kilolarla sorunun var mıııı ayıptır sorması :26::26::26::26:

helal olsun canım ne demek benimki pis boğazlık işte ondan kilocuklarımı veremiyorum

Bir daha olmasınn

olmaz abla olmaz

allah hayırlı insanla bir evlilik nasip etsin inşallah

amin canım cümlesinin evladını inşallah

boy var allahtan ama yinede fazlam var 174 cm 78,500 gryim

olmaz abla olmaz

allah hayırlı insanla bir evlilik nasip etsin inşallah

amin canım cümlesinin evladını inşallah

boy var allahtan ama yinede fazlam var 174 cm 78,500 gryim

aramıza katıl sen de cnm emin ol kilo verirsin ben ilk hafta verdim 2.hafta yerimde saydım bu haftayı henüz bilmiyorum daha erken bişey demek için p.tesi tartı günümüz

aramıza katıl sen de cnm emin ol kilo verirsin ben ilk hafta verdim 2.hafta yerimde saydım bu haftayı henüz bilmiyorum daha erken bişey demek için p.tesi tartı günümüz

Ayselcim katıldım bu arada benimde adım Fulya
ama boğazıma hakim olamıyorum bu yüzden pek istikrarlı değilim
bende bu hafta 2. haftam bakalım ne olacak

Ayselcim katıldım bu arada benimde adım Fulya
ama boğazıma hakim olamıyorum bu yüzden pek istikrarlı değilim
bende bu hafta 2. haftam bakalım ne olacak

pardon cnm listeye bakmıyodum bayadır gözümden kaçmış hafatda 500 vermişsin çok güzell ideali yani çoğa gerek olduğunu düşünmüyorum az giden kilonun geri dönüşü de uzun olur bence

sütlacı alıp ara öğün yapabilirsin öğleden sonra süper olurrr enerji verir öğlen sonrası için

tam öğlen menüsü bebek afiyet bal olsun karışık ızgaraya bayılırım özellikle tavuk ve köfte tarafına

malesef sütlaç yoktu meyve salatası vardı tatlı bölümünde onu da almadım

öğlen menüm:

AZ ezogelin çorba
AZ karışık ızgara -pilavsız
AZ mevsim salata
ayran ÇOK

selam kızlarrr daha yeni geldim ofise

nasılsınız

önce size bakayım dedim ne var ne yok diye

Sabah kahvaltısında

yarım ince dilim ekmek üzerine incecik bal ve kaymak sürüp yedim yanında 2 bardak su ile

sabahtan beri dışarlardaydım markete soda almaya girdim dondurma alıp çıktım 1 adet de kornet yedim

gelir gelmez de mutfağa gidip yemek yedim

ne olduğunu anlayamadığım buğdaylı çorba yedim çok az tadımlık

tavuk az pilav ve salata yedim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…