telefon pazar günü almıştı babası
dün getirdi geri verdii
artık ne yaparsa yapsınn bıraktım tel işini
yoruldummmmm
ben çocuğa bişey anlatmaya çalıştıkça adam ödüllendiriyor sürekliiii
oğlana dedim
girmiyorum babanla arana
ne yaparsanız yapınn
demek benim kurallara uyulmuyorrr
bundan sonra bende seni kararlarına saygı göstermemi bekleme
dedim
biraz da onlar beni alttan alsınnnnn
ne bu yaaaaaaa
canım yoğun çalışıyorum ama masa başı onun için 08,30-17,30 arasında pek hareket yok
akşamları da malum ev işleri ve oğlanın park keyfi için parka iniyorum
aslında spora gitmek istiyorum ama eşim haftanın 4 günü iş sonrası yükseklisans yapınca oğlanla ben ilgileniyorum
o yüzden fırsatım yok tek hafta sonu yaptığımız yürüyüşler var
Yemekte ise akşamları ekmeği kestim diyebilirim ama yemeği azaltamadım
eskiden abur cubur ve çerez vardı akşamları çayın yanında bende onuda kestim
çaydaki şekeri azalttım bende bu kadar
sen neler yapıyorsun
ovvvv şetttt
öğle yemeğim yendiiii kızlarrr
1 simit
1 ayran
1 çeri domatessssss
eylüüüülllll o yürüyen var ya işte o benm hiç yürümedim kadar bu hafta yürüdümmm
zeliş ne olacak bu dondurma ile senin halinnnnnnnnnnnnnn
iyiyim şükür sen nasılsın arkadaşım
eşim geldi seminerden şükür allah eksikliğini vermesin özledik kuzumla
benimde öyle 2 birime bakıyordum 3 e çıktı bu hafta müdüre hanımın eşi hani bahsetmiştim kanser hastası olan
malesef iyiye gitmiyormuş acil izne çıktı
ben aktif spor yapıyorum cnm eskiden hergün olmasa da sürekli ve rutin bir yürüyüş+koşu alışkanlığım vardı ama bu hafta hergün yürüdüm koştum günde 1 saat yediklerime dikkat ediyorum az ve sık beslenmeye çalışıyorum 2 defa ara öğün yapıyorum eskiden yeşil çay içmezdim günde 1 fincanla başladım sonra 2 fincan ve tüm bu hafta hergün 3 fincan yeşil çay içtim abur cubur zaten yok hayatımda sevmiyorum paketli hazır gıdalar filan tüketmiyorum şekeri bırakalı 1 yıl kadar oluyor ondan önce de çok kullanmıyordum ama şimdi sfır şeker ... ve günde 2-2.5 litre su içiyorum şimdilik bu kadar aklıma geldikçe yazarım benm de işim bilgisayar başında sabbah 8 akşam 16.30dan sonra çıkıyorum ben
evet tatlımmmmm ÖĞLEN ALINAN KALORİ 350 KAL FİLANNNNN
ara öğünlerde yok bugunnn
artık dışarda en cazip bu geldiiiiii
hepsi vıcık vıcık yağğğğğğ
ben aktif spor yapıyorum cnm eskiden hergün olmasa da sürekli ve rutin bir yürüyüş+koşu alışkanlığım vardı ama bu hafta hergün yürüdüm koştum günde 1 saat yediklerime dikkat ediyorum az ve sık beslenmeye çalışıyorum 2 defa ara öğün yapıyorum eskiden yeşil çay içmezdim günde 1 fincanla başladım sonra 2 fincan ve tüm bu hafta hergün 3 fincan yeşil çay içtim abur cubur zaten yok hayatımda sevmiyorum paketli hazır gıdalar filan tüketmiyorum şekeri bırakalı 1 yıl kadar oluyor ondan önce de çok kullanmıyordum ama şimdi sfır şeker ... Ve günde 2-2.5 litre su içiyorum şimdilik bu kadar aklıma geldikçe yazarım benm de işim bilgisayar başında sabbah 8 akşam 16.30dan sonra çıkıyorum ben
simit fazla gibi ama olsun
keşke yarım simit biraz peynir olsaydııı
çoook bependmmm
cnm bugun karbonhidrat alımı yok artık
akşam salata ve yoğurt ile geçiştircemm
inş böyle dengelerimmmmm
ben aktif spor yapıyorum cnm eskiden hergün olmasa da sürekli ve rutin bir yürüyüş+koşu alışkanlığım vardı ama bu hafta hergün yürüdüm koştum günde 1 saat yediklerime dikkat ediyorum az ve sık beslenmeye çalışıyorum 2 defa ara öğün yapıyorum eskiden yeşil çay içmezdim günde 1 fincanla başladım sonra 2 fincan ve tüm bu hafta hergün 3 fincan yeşil çay içtim abur cubur zaten yok hayatımda sevmiyorum paketli hazır gıdalar filan tüketmiyorum şekeri bırakalı 1 yıl kadar oluyor ondan önce de çok kullanmıyordum ama şimdi sfır şeker ... Ve günde 2-2.5 litre su içiyorum şimdilik bu kadar aklıma geldikçe yazarım benm de işim bilgisayar başında sabbah 8 akşam 16.30dan sonra çıkıyorum ben
çok haklısın eşinin senin söylemlerinden sonra hatasını anlamamış olması kötü
sorma yasminimmmm her gün bir dondurma götürür oldum ben neyse 500 gr verdikten sonra cidden benim için sakıncası yok
zaten hayatımda hiç şeker yok biliyosun ekmek yok o kadar da olsun ne diyeyim ama eğer haftaya cezalı olursam 1 tane bile yemicem
Yaa canım allah yardımcın olsun iş yükün çok artmış.
inşş ay ben artık dayanamıyorum biliyo musunu
bu aralar çok istikrarsızım bide uykusuzluk var
ondan sanırsam kendimi çok yorgun hissediyorumm
ben artık onu rabbime havale ediyommmmmmmmm
hadi bakalımmmmmmmm
ay cnmm kolay değil senin de
ama son çok çiksinnnnnnnnnnnnnnn mikemmelllllllll
sporun yeterli cnm bir de hergün yapıyorsan süperrah ah vaktim olsada ben yürümeye bayılırmmmmmm
geçn yıl hergün yürürdümm
bu yıll vakıt yokkk
bahaneler de fazlaaa
ama insan yaşı giddikçee hareketleri de yavaşlıyorrrrrrrrrr
ama hergün mekik 50-100 arası çekerimm
twister vefa kadar olmasa çevirmeye çalışırım
birde sabah 20 akşam 20 dk işe yürüyerek gider gelirmmmm
öyle eve gittim dinlenme gibi bir lüksüm yokk
eğer annem burda olursaaa mutfağa pek girmemmmmmm
akşamları ora atarım kendimiiiii
Sanırsam yasmin foto yüklüyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?