günaydın kızlar
sabahın körü yani saat 5 buçuktan beri yedikelrimi anlatmak istiyorummmmmmm...
kelebekim sen niye bu kadar erken kalkıyon yaa
anlat bakem neler götürdünn
çünkü kahvaltı hazırlıyom
kahvaltı yapıyom
herimi postalıyom
evi topluyom
yemek yapıyom
duş alıyom
kendimi süslüyom
yeterli mi erken kalkma sebeplerim..
1 tane azıcık haşlanmış yumurta yedim..
ballı süt içtim
kızarmış ekmek tere yağı seytin peynir yedim ..
domates salatalık yedim
1 tane sade kahve içtim
evden çıktım durağa giderken bir tane elma yedim
otobüsten inip işe gelirken 1 tane çikolatalı top kek yedim..
şimdide çilekli hoşbeş yiyorum..
yavrukuş sorması ayıp sen kaçta yatıyonnn
bide miden hala normal mii ne kadar karıştırmışın yineee
gece 12 den önce yatamıyorum canım malesef..
midem harika durumda..
ya bana da öyle bi enerji şart biliyo musun
ev yine dandini ama ben 7:15 de kalkıp 7:30 da ancak evden çıkabiliyorumm :26::26::26::26::26:
deme demeee hele sabah kıyafetsiz tartılınca dünyalar benim olduuuAfiyet olsun vefacann yarasın diyim mi???
çünkü kahvaltı hazırlıyom
kahvaltı yapıyom
herifimi postalıyom
evi topluyom
yemek yapıyom
duş alıyom
kendimi süslüyom
yeterli mi erken kalkma sebeplerim..
1 tane azıcık haşlanmış yumurta yedim..
ballı süt içtim
kızarmış ekmek tere yağı seytin peynir yedim ..
domates salatalık yedim
1 tane sade kahve içtim
evden çıktım durağa giderken bir tane elma yedim
otobüsten inip işe gelirken 1 tane çikolatalı top kek yedim..
şimdide çilekli hoşbeş yiyorum..
deme demeee hele sabah kıyafetsiz tartılınca dünyalar benim olduuu
maşalllahhh
kelebekimmmm
4 saat uykuylayımmmm
ve öğleden sonra bu enerjisizlikle gezmeye gideceğimmm
günaydın babyNasılsınızzzz, tartılarla aranız nasıldı bu sabah acaba....
Bugün yoğun olacağım 10 gibi de toplantım var siz bildirimleri yapın ben ara ara gelip listeyi güncelleyeceğim.
Geçen hafta yazan ve listeye dahil olmak isteyen arkadaşlar vardı lütfen onlarda bilgilerini tekrar bu sabah güncel olarak versinler ki listeye dahil edelim...
Hafta sonu yine diyetle hiç ilgim yoktu resmen çok yedim cidden cuma akşamından başlayarak ama şunu fark ettim ki, artık çok daha çabuk doyuyorum daha önceden yediklerimin yarısı ile doyabiliyorum ayrıca çabuk acıkıyorum ve buda demek oluyor ki metabolizmamın da keyfi yerinde yani çalışıyor
Hafta içi bağırsaklarımla ilgili her şey yolundayken bütün hafta sonu hiçbir aktiviteleri olmadı ne yazık ki alında tartıda gördüğüm rakam biraz daha eksi olabilirdi...
Bu sabah tartıldım aslında akşamda tartılıp yüksek çıkınca umutsuzdum ama tartı tamda olması gerektiği gibi çıktı resmini bile çektim o heyecanla ama telefonumda kaldı pc ye atamadım
Lafın kısası bu sabah ki kilom 50.4 ile geçen haftadan tamda 500 gr eksik
Nasılsınızzzz, tartılarla aranız nasıldı bu sabah acaba....
Bugün yoğun olacağım 10 gibi de toplantım var siz bildirimleri yapın ben ara ara gelip listeyi güncelleyeceğim.
Geçen hafta yazan ve listeye dahil olmak isteyen arkadaşlar vardı lütfen onlarda bilgilerini tekrar bu sabah güncel olarak versinler ki listeye dahil edelim...
Hafta sonu yine diyetle hiç ilgim yoktu resmen çok yedim cidden cuma akşamından başlayarak ama şunu fark ettim ki, artık çok daha çabuk doyuyorum daha önceden yediklerimin yarısı ile doyabiliyorum ayrıca çabuk acıkıyorum ve buda demek oluyor ki metabolizmamın da keyfi yerinde yani çalışıyor
Hafta içi bağırsaklarımla ilgili her şey yolundayken bütün hafta sonu hiçbir aktiviteleri olmadı ne yazık ki alında tartıda gördüğüm rakam biraz daha eksi olabilirdi...
Bu sabah tartıldım aslında akşamda tartılıp yüksek çıkınca umutsuzdum ama tartı tamda olması gerektiği gibi çıktı resmini bile çektim o heyecanla ama telefonumda kaldı pc ye atamadım
günaydınnn zelişimNasılsınızzzz, tartılarla aranız nasıldı bu sabah acaba....
günaydın canımmgünaydın babybravo tebrik ediyorum seni ben de aynıyım senin gibi cnm az yiyorum ve çabuk acıkıyorum sabah tartıdaki durumlar güzrldi bebeğim 62.7 yaniiii -700gr geçen hafta bana verdiğin ceza ödül gibi geldi bu hafta teşekkür ediyorum cezamı hiç aksatmadım ama hergün en az 1 saat bazen 1 saat 10-20 dk spor yaptım ve 3 fincan yeşil çay içtim ve sonuuuçççç
Günaydın
sabah:
domates , salatalık , peynir, 1 dilim kepek ekmeği
çay
günaydınnn zelişim
iyi haftalar işin rast gitsinn
yinede ölede böle 500 gr vermeyi başarmış benim arkadaşımtebrikler canımm
bağırsaklar çok önemliii hafta sonu çok şükür iyiydim o konuda ben
günaydın canımm
sanada kocaman aferin
yeşil çay birde iştah kesiyor
günaydınnnn eylüşşşş
afiyet olsunnn
topicde ilk kahvaltıyı sen yapıyonn sanırımmm
afiyet olsunnn babyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?