Bu Maç Bizim Olacak.....

niyekineeee e

cnm babam emekli

annem de emekli

ikisinin üzerine ayrı ayrı 1 er daire var

biri 100 m2

dığerı 140 m2

bu şeiklde muhaf olurmuuuuu
Mutsuzlıuk içime işlemiş benimm
Sen nasılsınn..
Diğer topiğe gel geyiğe çewirdik gene burayııı

öğlen menü:

Şehriye çorbası
Tavuk Şinitzel
Mevsim salata

Güzel canım.

sağol canım benim, maalesef işte herkes bir olmuyor. Bizim alttaki kamyon şoförü gıcık adam, kendi kışın çat çat odun yarar balkonda, ama ben accık spor yapayım dedim mi kapıya dayanır.
O yüzden ya arka odaya gideceğim spor yapmaya, ya da yapmıyorum jillian. Leslie yaptığımda sıkıntı yok ama, onda zıplama yokya

afiyet olsun tatlım benm bend e öğle yemeğinde sebzeli patates kavurması ve bol semiz otu salata yedim sıfır ekmekle ... haftasonu çok gezdim galibaaa boğazım ağrıyor yine
afiyet olsun canım, güzel menü

2 kişilik odada kişi başı 130 TL canım, şirket götürüyor yarım pansiyon, termal olayı iyi hoşda, yarım pansiyon olayı sıkıntı, yani içtiğin su bile ekstraya giriyor. O yüzden herşey dahil sistem daha güzel, bizim şimdi gittiğimiz öyleydi misal, kocam da paso bunun tadını çıkarttı, restorandan çıkar çıkmaz, havuz başı kafeye, gelsin çaylar-kahveler-sodalar, yani sonuna kadar faydalandı nitekim.
Ankara da ne var şekerim?
Termal olayı dediğim gibi sıkıntı, sağlık için iyi oluyor ama, içecek dahil anlaşmak lazım.

Selam kızlr nasılsınız bakalım
selam canım
ögle

şehriye çorbası

cacık

1 baget fırında

iyi diyelim iyi olalım sen canımm

yoğunnnnnnnn

cnm

oğluuma ve yeğenime babam söz vermişti ankara anıtkabire götürmek için

yani çocukları götürecek esas bende gideceğimmm

anıtkabiri görmek içinnnnnnnnn sırf oğlan merak ediyorrrrrr

demek ankaraya geliyon

anladım canım, git tabii, ben de smmm sınavına gittiğimde oda götürmüştü, gezdim, çok beğendim. O günleri bir nebze de olsa yaşıyosun, çok duygulandım, hele bir yerde kasetlerden savaş sesleri geliyor

nasip bakalımmmm

burdan duymasam haberim yok baksana gıcık gel hebr ver yeterki cnm bi kızılay bahçeli yaparız

cnm kesinleşsinnnn

bildirim sana görüşürüz inş.......

arka odaya git ama soforler tabiri caizse böyle biraz kaçık oluyo hepsi bir degil tabi ama öyle geneli yaniii biliyorum bende

ara öğün olarak

2 sarma 1 kayısı 5-6 kiraz yedimmm gidiyorum

herkese iyi akşamlarr kızlar

akşam menüsü
1.5 kase mercimek çorba
1 kase yoğrt
yemekten 1 saat sonra 1 saat tempolu yürüyüş+koşu
1 portakal ve 1 adet şeftali toplamda 2 litre+1 bardak su 3 fincan yeşilçay 2 fincan adaçayı
sabah kahvaltısı
2 bardak su
((20dk sonra)) 1 haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
2 adet siyah zeytin
1 salatalık 10-12 dal maydonoz
1 dilim çavdar ekmeğii
1 fincan şekersiz siyah çay
veee şuan işteyim herkese Allah kolaylık versinn

Son düzenleme:
günaydın canımmmm

menü

günaydın kızlar

akşam taze fasulye ve yoğurt yedim

bir iki çatalda soslu biber yedim

gece çok acıktım

birde hastalığım yaklaşıyor canım çok tatlı istedi büyük çılgınlık yapıp eşimi pastaneye gönderecektim vazgeçtim

1 lokum 3 ceviz ve şekersiz süt içtim duygularımı bastrıdımmm:26::26::26::26::26:

sabah

1 dilim ekmek (bu arada ekmeği hep tam buğday yiyorum)

salatalık-domates

6 zeytin

bir dilim kaşar az peynir yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…