Ben gaza getirdim onuutamam canım ekliyorum senide listeye hayırlı olsun ilk sayfadaki detayları okumanı öneriyorum sana başlangıç olarak...
tamam canım yazmıyorum sana cezaa
benimde 1 tane evde dolapta var bademli akşam kalorisine baktım 270 di ben 200 kalorilik kornet yedim bu akşam yerim belki bende akşam yemeği niyetine
gerçi fazla kalorisi ama bilmiyorum ruh halime bağlı yaniii sanada afiyet olsun şekerimmm
ekliyorummmmm
kızzz zaten buradaki herkesin hedefi ayda en az 2 kilo vermek değil mi
yani sisinde öyle
amin canımmmm çok acıı
zaten jillianı ben de seviyorum, hem süresi kısa hem de daha etkili canım ama ben onu yapınca komşu kapıya geliyor, hemi de adam
Canım 40 dakika eliptik yapıncaya kadar, 20 dakika onu yap, 27 dakika da jillian yap, kardiyo hareketleri var.
Memnun oldum canım. İnşallah Allah gönlünüze göre versin. Üzülme sakın Allah büyüktür, moral-motive çok önemli bu konularda, inşallah sağlıcakla tez zamanda bebişini kucağına alırsın. Yakınmışız Memleket olarak da.
kız nasıl ayak parmaklarına bascan, kadın hızını aldı mı, he bir de 70 kg. ile 50 kg. arasındaki farktan olabilir, sen zayıf olunca, ses yapmıyondur tabiihemde kırmızı meyveliii
niyeee ?
ben ayak parmacıklarıma basa basa yapıyorum ses olmuyo
thanks şekerim.tamam canım ekliyorum senide listeye hayırlı olsun ilk sayfadaki detayları okumanı öneriyorum sana başlangıç olarak...
tamam canım yazmıyorum sana cezaa
benimde 1 tane evde dolapta var bademli akşam kalorisine baktım 270 di ben 200 kalorilik kornet yedim bu akşam yerim belki bende akşam yemeği niyetine
gerçi fazla kalorisi ama bilmiyorum ruh halime bağlı yaniii sanada afiyet olsun şekerimmm
ekliyorummmmm
kızzz zaten buradaki herkesin hedefi ayda en az 2 kilo vermek değil mi
yani sisinde öyle
Evet canım, başla, eğer dayanıp da 1 ay yapabilirsen, vücudundaki incelmeye sen bile şaşıracaksın, çok süper sıkılaştırıyor.jillian ı da bu foruma katıldıktan sonra duydum , ona da başlayayım en iyisi :)
gerçekten moral önemli strese girmemek gerek , insallah canım :)
niye kızzz, sabah ne yedinkine? Ben kahvaltı yapadım, o yüzden taze fasulye+1 kepçe makarna+salata+yoğurt yedim.maşallah sayfalar almış başını gitmişş
kanımca yemektesinizzzzz
benim heç karnım aç değil şuannnn
hoş yemek yiycek vakitte yokkkkk
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldinizzzzzzzzzzzzzzzzzzz
sen demi bRütüs, bizde taze fasulye+makarna vardıtekrardan selamlar kızlar liste kısmen güncellendi ama hala yapılmayan bildirimler var....
sabah kahvaltımı klasik olarak 200 ml süt ve 5 tatlı kaşığı müsli ile yaptım.
Öğlen ise,
1 kepçe mercimek çorbası
2-3 yk taza fasulye
2-3 yk pirinç pilavı
yağsız salata
şeklinde oldu birde yemekte kazandibi vardı yemedim ama ahçı ayırır ara öğünde yiyebilirim yada yoğurt yerim bakalım artık...
kız nasıl ayak parmaklarına bascan, kadın hızını aldı mı, he bir de 70 kg. Ile 50 kg. Arasındaki farktan olabilir, sen zayıf olunca, ses yapmıyondur tabii
Thanks şekerim.
Evet canım, başla, eğer dayanıp da 1 ay yapabilirsen, vücudundaki incelmeye sen bile şaşıracaksın, çok süper sıkılaştırıyor.
Niye kızzz, sabah ne yedinkine? Ben kahvaltı yapadım, o yüzden taze fasulye+1 kepçe makarna+salata+yoğurt yedim.
Sen demi brütüs, bizde taze fasulye+makarna vardı
tekrardan selamlar kızlar liste kısmen güncellendi ama hala yapılmayan bildirimler var....
Sabah kahvaltımı klasik olarak 200 ml süt ve 5 tatlı kaşığı müsli ile yaptım.
öğlen ise,
1 kepçe mercimek çorbası
2-3 yk taza fasulye
2-3 yk pirinç pilavı
yağsız salata
şeklinde oldu birde yemekte kazandibi vardı yemedim ama ahçı ayırır ara öğünde yiyebilirim yada yoğurt yerim bakalım artık...
canım tavuk şiş söyle yanında salata+ayran. Ekmeklerini yemezsin.of fadimeee yaa
dışardan ne söleyeyimmm
evden gettirmeyi de unutum
leblebi ve kuru üzüm ile geçiştircemm
bide ayran içerimmmmm
şimdi türk kahve içiyorumm
kahvaltıda yarım simit hüplettimmm
tatil nasıl dıııııı
işler birikmişmiiiiiii
oyyy sen ne kadar tatlı bi ablasın yaaaaakız nasıl ayak parmaklarına bascan, kadın hızını aldı mı, he bir de 70 kg. ile 50 kg. arasındaki farktan olabilir, sen zayıf olunca, ses yapmıyondur tabii
insan görünce daha bir etkileniyor işteee canım
çok zorr
geride kalanlara Rabbim sabır versinn
tekrardan selamlar kızlar liste kısmen güncellendi ama hala yapılmayan bildirimler var....
sabah kahvaltımı klasik olarak 200 ml süt ve 5 tatlı kaşığı müsli ile yaptım.
Öğlen ise,
1 kepçe mercimek çorbası
2-3 yk taza fasulye
2-3 yk pirinç pilavı
yağsız salata
öğlen menü:
Şehriye çorbası
Tavuk Şinitzel
Mevsim salata
canım tavuk şiş söyle yanında salata+ayran. Ekmeklerini yemezsin.
Bence bu şekilde geçirme. Yarım simitte kötü değilki sonuçta, yarım yemişsin, yediysen:26::26: Yoksa bütün simit miydi? Ananasla aran nasıl, ben de otelde 2 kere ananas suyu içtim, tadını beğenmedim ama.
İşler tabii haliyle birikti de, o kadar değil yani, hallederim 2 günlük bir birikim.
Haziranın 20 sinde de 2 günlük Afyon termal otele gideceğiz. O zamana kadar tüm işlerimi halletmem lazım, nasip olursa ramazanda da 1 hafta yıllık izne çıkacağım.
bende yaptım ama ucundan tattımhaftasonu kek yaptım ,tarifini yolladım özelden canım
amin meleğim sen nasılsın hafta sonun nasıl geçtiii
bende yaptım ama ucundan tattım
cevizli tarçınlı üzümlü
çok şükür güzel geçtii
dün oğluşla parka gittik o kumdan kaleler yaptı bende spor aletlerinde çalıştım
senin nasıldı
Bugün görüşemedikk :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?