Bu Maç Bizim Olacak.....

cnm bende daha bu yıl alıştım enginara birde pişirmesini öğrensemm

kıss kereviz yenmezz mii ımmmmmmmhhhh bayılırımmmmm

hımmm iyi bakalım cnm ben de niyetli olrum o zaman 12si berat kandili Allah kabul etsin inş.

aminnnnn

diyorum ben geleyim die ama dinlemiyo ki:)

ahhhhh dinlemiyor işteeee

kerevizi çiğden mi yapıyorsun bu şekil benm bildiğim patates gibi birşey değil mi kereviz yoksam yanlış mı biliyorum ???

1 tane yeşil elmayı soy rendele ve üzerine 3 tane limon sık hemen sık ki elma karar masın
kerevizi soy rendele elmayla limonun içine ekle
3 yemek kaşığı felan mayonez az yoğurt tuz ekle karıştır
parça parça cevizlerini ekle
afiyet olsun canım..
evet herşey çiğden konuluyor
kerevizde böyle bişey

sağooooooollllllllll tatlım kendimi köylü gibi hissettim şuan ben hiç bilmiyorum bunları yaa

yazdım tarifi sağol cnm eline sağlık ilk fırsatta denicem ohhh mis gibi olur bence ben ekşiyi limonu çok severim zatennnnn

geçmişolsun canım bal ile limon ılık su ile içç
sağol canım turşum yokk evde

kelebekiminnn meşhur mezesi bayılıyorummm

yazdım tarifi sağol cnm eline sağlık ilk fırsatta denicem ohhh mis gibi olur bence ben ekşiyi limonu çok severim zatennnnn

ama soyarken rendelerken acele etmelisin çünkü kerevizde elma gibi hemen kararıyor..

bu arada ricaederim canım afiyet olsun..
kerevizde yok artık sanırım ben büyükkkk büyükkkk marketlerde bile bulamıyorum onun zamanı kışın..
sapı satılıyor ama kendisi yok

Son düzenleme:

teşekkür ederin tatlım ilaç aldım zaten eve gidince ballı su içerim
evet yaaaa bence de çok güzel bir meze

neyse olduğu zaman yapayım o zman ama tarifte 3 tane limon sık demişsin ya 1 elmaya 3 limon çok değil mi yoksa ancak mı yeter içine kervizde girince??

sağ ol canım
evet kışın her yemekte vardı ben bugün yemekte ne vara yazmaktan utanıyodum artık

neyse olduğu zaman yapayım o zman ama tarifte 3 tane limon sık demişsin ya 1 elmaya 3 limon çok değil mi yoksa ancak mı yeter içine kervizde girince??

ee ancak girer çok değil çünkü hem eşki tat verecek hemde kararmasını önleyecek ben bazen damak tadıma göre arttırıyorum bile limonu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…