brokoli işyerinde arkd.lar yapıyor önce haşlıyor sonra sarımsaklı limonlu filen o şekşk-lde yiyorum ya da çiğden salataya koyarız direkt sana bişey söyliyeyim mi ben hiç hayatımda enginar ya da kereviz yemedim tadlarını bile bilmiyorummm
hımmm iyi bakalım cnm ben de niyetli olrum o zaman 12si berat kandili Allah kabul etsin inş.
diyorum ben geleyim die ama dinlemiyo ki:)
kerevizi çiğden mi yapıyorsun bu şekil benm bildiğim patates gibi birşey değil mi kereviz yoksam yanlış mı biliyorum ???
ben gidiyommm yemeğeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
1 tane yeşil elmayı soy rendele ve üzerine 3 tane limon sık hemen sık ki elma karar masın
kerevizi soy rendele elmayla limonun içine ekle
3 yemek kaşığı felan mayonez az yoğurt tuz ekle karıştır
parça parça cevizlerini ekle
afiyet olsun canım..
evet herşey çiğden konuluyor
kerevizde böyle bişey
Eki Görüntüle 1145702
sağooooooollllllllll tatlım kendimi köylü gibi hissettim şuan ben hiç bilmiyorum bunları yaa
1 tane yeşil elmayı soy rendele ve üzerine 3 tane limon sık hemen sık ki elma karar masın
afiyet olsun canım..
kerevizde böyle bişey
Eki Görüntüle 1145702
geçmişolsun canım bal ile limon ılık su ile iççben çok acıktım ama yaaaa öğlen arasını bekliyorum sabırsızlıkla ara öğün yapmadım bugün ondan herhalde canım istememişti ama şimdi de yiyemem zaten bu arada boğaz ağrım nezle başlangıcıymış sabahtan beri kafam kazan gibi 100 kere hapşırdım heralde
sağol canım turşum yokk evdeooo doğru yoldasın vefam..
aa taze fasülye turşusu olacak zaten..yada fasulyeli karışık turşu..annem yapar benim.
evet benim annem de trabzon of 'lu
babam aslen artvin Arhavi canımcığım..
afiyet olsun..yok mu evde turşun ,yap akşama.
ay ben de çok feci açım..kahvaltıyı yapamadım çocuklarla koştura koştura çıktık..bakıcıya bıraktık..biri suyunu unuttu.biri çantasını almadı..okul kıyafetleri vs ..kahvaltı istediler ..hazırladım..yedirdim..kendimi unutmuşum..1 parça kek ısırabildim sadece..çok açım..ama mesai arkadaşım bir erkek ve birşeyler yiyemiyorum..çok açım..kantin de kapanmış..finaller bitti..öğrenci kalmadı..kantin kapattı..en yakın markete gitmem lazım..yemek yemek...
yemek de gelmiyor artık bize..öğrenci gidince yemekhane yemek getirmiyor bize..kendimiz ne bulursak artık.
afiyet olsun canım..
kerevizde böyle bişey
Eki Görüntüle 1145702
sevmiyorsan bilmemen çok normal canım..
yazdım tarifi sağol cnm eline sağlık ilk fırsatta denicem ohhh mis gibi olur bence ben ekşiyi limonu çok severim zatennnnn
geçmişolsun canım bal ile limon ılık su ile içç
sağol canım turşum yokk evde
kelebekiminnn meşhur mezesi bayılıyorummm
ama soyarken rendelerken acele etmelisin çünkü kerevizde elma gibi hemen kararıyor..
bu arada ricaederim canım afiyet olsun..
kerevizde yok artık sanırım ben büyükkkk büyükkkk marketlerde bile bulamıyorum onun zamanı kışın..
sapı satılıyor ama kendisi yok
geçmişolsun canım bal ile limon ılık su ile içç
sağol canım turşum yokk evde
kelebekiminnn meşhur mezesi bayılıyorummm
neyse olduğu zaman yapayım o zman ama tarifte 3 tane limon sık demişsin ya 1 elmaya 3 limon çok değil mi yoksa ancak mı yeter içine kervizde girince??
ee ancak girer çok değil çünkü hem eşki tat verecek hemde kararmasını önleyecek ben bazen damak tadıma göre arttırıyorum bile limonu
Allah kabul etsin canım.başlıcam inş
dermişş
pazartesi niye oruca başlıcam inş malum perşembe berat kandiliii
Börek salata yedimm eyy dostlarrr
öğlen menüsü
yayla çorba
bezelye
yoğurt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?