aşçılarında diyete girmesi gerek
çok yağlı yapıyorlar bazıları yaa
aşçılarında diyete girmesi gerek
çok yağlı yapıyorlar bazıları yaa
kız o kadar anlattım ama aşkolsun resimli anlatayım bak
kullanıcı kontrol paneline gir sol da imzani değiştir var tıkla Eki Görüntüle 1145439
ordan insert image ye bas bak işaretledim resimde Eki Görüntüle 1145441
mesela bu resmi koycan ya resme sağ tıkla resim url sini kopyala ya bas Eki Görüntüle 1145443
sonra insert image den url yi yapıştır oraya Eki Görüntüle 1145444
sonra OK bas sonra da imzamı kaydet dee
anladım cano ne bu şiddet bu celal :18::18:
güzel bir öğlen yemeği ye bar,i
Eylüllllll yaptımmmmmmmm yaptımmm bebeğimmmmmm çok tesekkür ederimmmmmmmm :)
ay cano..açlıktan yazmışımdır öyle..neyse ben kaçayım..kırıp dökmeden ortalığı..
az kaldı zatiii yemek vaktine son 7 dakika.
yok canım 1 kg. artı ile döndüm de tatilden, sabah 400 gr. gitmiş, inşallah 1 kg. gider başladığım yere dönerim dedim.nam nam..kilo verdin mi şeker sen.
ama ben lazım..lazlar çok sever ki...bayılır bayılır...
hoşgeldin canım.yaa kendimi bi anda burada buldum
demek diyet yapıyorsunuz heeeee
ben de gelebilir miyim?
1.63 boy 63,200 kilo 1 doğum yaptım kızım 2 yaşında 63 ten aşağı düşemiyorum yaaaa
biri el uzatsın bana
inşalllah maşallah desem de hafta sonu zor oluyor be şeker, 2 öğün yaparak dengelemek lazım.kesin vardır ama ben pilav zaten yemiyorum hiççç aramam
bende öle severim ama konserve değişik tatsız oluyorrr
kendi ipini çekmişsin haftasonu yaramazlık yok sana
maşallah bu hafta daha kendimi kaybetmedim
ne 1-2 si minik minik yedim işte :26::26::26: ya ben de akşam dizi izlerken dürttü bişey yedim o yüzden, yemiyom her zaman:26::26::26:günaydınnnnnnnn fadimem kahvaltın güzelmiş afiyet bal olsun bebeğimm kaç tane lokum yedin bakem 1-2 taneyse yakmışsındır onu merak etme ama çekirdek yeme cnm hem yağlı hem de tuzluVe ben ne zaman çekirdek yesem ertesi gün yüzümde bir sivilce çıkar bu bile çekirdek yemememe yetiyor
inşallah göreceksin tatlım ben ne haldeyim bilmiyorum c.tesi ya da pazar tartılıcam
geçmiş olsun canım. nane-limon iç iyi gelir.ben çok acıktım ama yaaaa öğlen arasını bekliyorum sabırsızlıkla ara öğün yapmadım bugün ondan herhalde canım istememişti ama şimdi de yiyemem zaten bu arada boğaz ağrım nezle başlangıcıymış sabahtan beri kafam kazan gibi 100 kere hapşırdım heralde
geçmiş olsun..meyveyi hiç unutma ,,ye her gün..diyet miyet meyveye sökmez hee..yemen lazım..
ay meyve ben de hiç almıyom eve yaaa, abur-cubur dolu ev, ama meyve yok, yarın pazara uğramam lazım kesin. Akşam da nasıl soğuk bişeyler çekti canım, karpuz alacağım, çocuklara da yedirmiyoz:26::26::26:kızlar çantamda çocukların şekeri kalmış sanıyorum 1 yıl önceden..şeker yumuşayıp kağıdına yapışmış..zor da olsa çıkardım ve yedim...
en güzeli bence kilo vermek içnlezzetli olsun diye yapıyorlar sanırım..
bizim ahçıda yağdan kaçıyordu..hiç yağ koymaz..tuz da çok az..kendin ekleyeceksin.
oo yemeseydin keşke :18:kızlar çantamda çocukların şekeri kalmış sanıyorum 1 yıl önceden..şeker yumuşayıp kağıdına yapışmış..zor da olsa çıkardım ve yedim...
aaa geçmiş olsunay herkes yemeğe mi gitti, bi yakalayamadım sizi, ben geliyom dağılıyonuz, ben gidiyom sayfalar su gibi akıyo
ha bu arada kızlarr, Zeliş dişinden ameliyat olmuş, dün yazdı bana, dikişleri falan varmış, çok zor dayanıyorum dedi, işyerinde de tek olduğu için mecbur gelmiş, buraya da o yüzden uğrayamamış. Haberiniz ola.
ay herkes yemeğe mi gitti, bi yakalayamadım sizi, ben geliyom dağılıyonuz, ben gidiyom sayfalar su gibi akıyo
ha bu arada kızlarr, Zeliş dişinden ameliyat olmuş, dün yazdı bana, dikişleri falan varmış, çok zor dayanıyorum dedi, işyerinde de tek olduğu için mecbur gelmiş, buraya da o yüzden uğrayamamış. Haberiniz ola.
sağol canım,aaa geçmiş olsun
bende birazdn yürüyüşe çıkacam tabi yağmur durursa
yedim şeker yedimen güzeli bence kilo vermek içn
birazdan bende yürüyüşe çıkacağımm
oo yemeseydin keşke :18:
afiyet olsun canımcım1 tabak+1 kepçe tarhana çorba+1 dilim tam buğday ekmek+domates+soğan
misss gibi karışık kızartma gözlerimin önündeydi yemedim, kaçtım mutfaktan:26::26:
yok canım 1 kg. artı ile döndüm de tatilden, sabah 400 gr. gitmiş, inşallah 1 kg. gider başladığım yere dönerim dedim.
hoşgeldin canım.
inşalllah maşallah desem de hafta sonu zor oluyor be şeker, 2 öğün yaparak dengelemek lazım.
ne 1-2 si minik minik yedim işte :26::26::26: ya ben de akşam dizi izlerken dürttü bişey yedim o yüzden, yemiyom her zaman:26::26::26:
geçmiş olsun canım. nane-limon iç iyi gelir.
ay meyve ben de hiç almıyom eve yaaa, abur-cubur dolu ev, ama meyve yok, yarın pazara uğramam lazım kesin. Akşam da nasıl soğuk bişeyler çekti canım, karpuz alacağım, çocuklara da yedirmiyoz:26::26::26:
sağol canım,
tamam yürümek iyidir tabii, keşke ben de yapabilsem, her akşam birşey çıkıyo, kalıyorum.
sağol baby sabah buraya da yazdı umarım biran önce düzelir o halde bile kilom aynı diye takıntı yapıyor çok geçmiş olsun zelişe
ssoğuktan mı, o derece mi yani:26::26: 1 tablet derken, minik 1 kare değil miyedim şeker yedim
şimdi de marketten geldim susamlı çubuk ve bitter çikolata aldım 1 tablet
yiycem..fena olmuşum elim ayağım buz kesti.:26:
afiyet olsun canımcım
aslında ben olsam o karışık kızartmayı yerdim..akşama ise salata tarzı bi şeyle geçiştirirdim..
canım meyveyi evden eksik etmemeye çalış..her ne kadar hormonlu ya da ilaçlı deselerde yemeden olmuyor..ne yiycez ki biz..
afiyet olsun canım, tam diyetlik, özledim valla kabak yemeğini, burda pişirmiyoruz, kimse istemiyor.yemekler yendi herkese afiyet olsun ben deeee
1 tabak kabak yemeği
1 kase cacık yedim
sanki az uykum varmış gibi yoğrt yedik yaa uykumuz gelmez inşşş
ohhhh maşallah ne güzel imkan buldun mu hiç kaçırmayacaksın zaten.evet canım,,yürümek iyidir..
ben her gün eğitime giderken 25 dakika tempolu yürüyorum..akşam dönüşte de yürüyorum..yürümez güzeldir stres de attırır
öğlen çık yada sabahsağol canım,
tamam yürümek iyidir tabii, keşke ben de yapabilsem, her akşam birşey çıkıyo, kalıyorum.
şeker bişi yapmasınn 1 senelk :18:yedim şeker yedim
şimdi de marketten geldim susamlı çubuk ve bitter çikolata aldım 1 tablet
yiycem..fena olmuşum elim ayağım buz kesti.:26:
afiyet olsun canımcım
aslında ben olsam o karışık kızartmayı yerdim..akşama ise salata tarzı bi şeyle geçiştirirdim..
canım meyveyi evden eksik etmemeye çalış..her ne kadar hormonlu ya da ilaçlı deselerde yemeden olmuyor..ne yiycez ki biz..
hııı görmedim kaçırmışm demek ki, ilahi, ondaki kiloysa bendeki nedir bilmiyorum yanii, ama en doğrusunu yapıyo, takmayınca, yavaş yavaş sinsice yapışıyo kilolar. Ahhhh 59 ah, seni bulduğum gün kaybettim, ne olurdu şöyle 1-2 sene kalsaydın benle.
Bundan sonra salmak yok, her daim dikkatli olacağım. Veeee 59 seni yakalayacağım mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?