Bu Maç Bizim Olacak.....

aşçılarında diyete girmesi gerek
çok yağlı yapıyorlar bazıları yaa

kızlar çantamda çocukların şekeri kalmış sanıyorum 1 yıl önceden..şeker yumuşayıp kağıdına yapışmış..zor da olsa çıkardım ve yedim...

Son düzenleme:

Eylüllllll yaptımmmmmmmm yaptımmm bebeğimmmmmm çok tesekkür ederimmmmmmmm :)

nam nam..kilo verdin mi şeker sen.

ama ben lazım..lazlar çok sever ki...bayılır bayılır...
yok canım 1 kg. artı ile döndüm de tatilden, sabah 400 gr. gitmiş, inşallah 1 kg. gider başladığım yere dönerim dedim.

yaa kendimi bi anda burada buldum
demek diyet yapıyorsunuz heeeee

ben de gelebilir miyim?

1.63 boy 63,200 kilo 1 doğum yaptım kızım 2 yaşında 63 ten aşağı düşemiyorum yaaaa
biri el uzatsın bana
hoşgeldin canım.

inşalllah maşallah desem de hafta sonu zor oluyor be şeker, 2 öğün yaparak dengelemek lazım.

ne 1-2 si minik minik yedim işte :26::26::26: ya ben de akşam dizi izlerken dürttü bişey yedim o yüzden, yemiyom her zaman:26::26::26:
inşallah göreceksin tatlım ben ne haldeyim bilmiyorum c.tesi ya da pazar tartılıcam

geçmiş olsun canım. nane-limon iç iyi gelir.

geçmiş olsun..meyveyi hiç unutma ,,ye her gün..diyet miyet meyveye sökmez hee..yemen lazım..

kızlar çantamda çocukların şekeri kalmış sanıyorum 1 yıl önceden..şeker yumuşayıp kağıdına yapışmış..zor da olsa çıkardım ve yedim...
ay meyve ben de hiç almıyom eve yaaa, abur-cubur dolu ev, ama meyve yok, yarın pazara uğramam lazım kesin. Akşam da nasıl soğuk bişeyler çekti canım, karpuz alacağım, çocuklara da yedirmiyoz:26::26::26:

1 tabak+1 kepçe tarhana çorba+1 dilim tam buğday ekmek+domates+soğan

misss gibi karışık kızartma gözlerimin önündeydi yemedim, kaçtım mutfaktan:26::26:

ay herkes yemeğe mi gitti, bi yakalayamadım sizi, ben geliyom dağılıyonuz, ben gidiyom sayfalar su gibi akıyo
ha bu arada kızlarr, Zeliş dişinden ameliyat olmuş, dün yazdı bana, dikişleri falan varmış, çok zor dayanıyorum dedi, işyerinde de tek olduğu için mecbur gelmiş, buraya da o yüzden uğrayamamış. Haberiniz ola.

lezzetli olsun diye yapıyorlar sanırım..

bizim ahçıda yağdan kaçıyordu..hiç yağ koymaz..tuz da çok az..kendin ekleyeceksin.
en güzeli bence kilo vermek içn
birazdan bende yürüyüşe çıkacağımm

oo yemeseydin keşke :18:

aaa geçmiş olsun

bende birazdn yürüyüşe çıkacam tabi yağmur durursa

sağol baby sabah buraya da yazdı umarım biran önce düzelir o halde bile kilom aynı diye takıntı yapıyor çok geçmiş olsun zelişe

en güzeli bence kilo vermek içn
birazdan bende yürüyüşe çıkacağımm

oo yemeseydin keşke :18:
yedim şeker yedim

şimdi de marketten geldim susamlı çubuk ve bitter çikolata aldım 1 tablet
yiycem..fena olmuşum elim ayağım buz kesti.:26:

1 tabak+1 kepçe tarhana çorba+1 dilim tam buğday ekmek+domates+soğan

misss gibi karışık kızartma gözlerimin önündeydi yemedim, kaçtım mutfaktan:26::26:
afiyet olsun canımcım
aslında ben olsam o karışık kızartmayı yerdim..akşama ise salata tarzı bi şeyle geçiştirirdim..

canım meyveyi evden eksik etmemeye çalış..her ne kadar hormonlu ya da ilaçlı deselerde yemeden olmuyor..ne yiycez ki biz..

yemekler yendi herkese afiyet olsun ben deeee
1 tabak kabak yemeği
1 kase cacık yedim
sanki az uykum varmış gibi yoğrt yedik yaa uykumuz gelmez inşşş

sağol canım,
tamam yürümek iyidir tabii, keşke ben de yapabilsem, her akşam birşey çıkıyo, kalıyorum.

evet canım,,yürümek iyidir..
ben her gün eğitime giderken 25 dakika tempolu yürüyorum..akşam dönüşte de yürüyorum..yürümez güzeldir stres de attırır

sağol baby sabah buraya da yazdı umarım biran önce düzelir o halde bile kilom aynı diye takıntı yapıyor çok geçmiş olsun zelişe

hııı görmedim kaçırmışm demek ki, ilahi, ondaki kiloysa bendeki nedir bilmiyorum yanii, ama en doğrusunu yapıyo, takmayınca, yavaş yavaş sinsice yapışıyo kilolar. Ahhhh 59 ah, seni bulduğum gün kaybettim, ne olurdu şöyle 1-2 sene kalsaydın benle.
Bundan sonra salmak yok, her daim dikkatli olacağım. Veeee 59 seni yakalayacağım mutlaka

ssoğuktan mı, o derece mi yani:26::26: 1 tablet derken, minik 1 kare değil mi
yok yok kızartma yemicem, akşama çorba var zatiii.
meyve konusunda çoık haklısın canım da işte her daim pazara uğrayamamaktan kalıyo meyve işi. karpuz heryerde bulunur artık bundan sonra karpuz-kavun alırız.
yemekler yendi herkese afiyet olsun ben deeee
1 tabak kabak yemeği
1 kase cacık yedim
sanki az uykum varmış gibi yoğrt yedik yaa uykumuz gelmez inşşş
afiyet olsun canım, tam diyetlik, özledim valla kabak yemeğini, burda pişirmiyoruz, kimse istemiyor.
Evde de çocuklar yemiyo almıyorum.
evet canım,,yürümek iyidir..
ben her gün eğitime giderken 25 dakika tempolu yürüyorum..akşam dönüşte de yürüyorum..yürümez güzeldir stres de attırır
ohhhh maşallah ne güzel imkan buldun mu hiç kaçırmayacaksın zaten.
Varya otelde de benim koca adım atmamak için çaba sarfetti resmen yemekten sonra sahile inelim diyorum, yok ben gitmicem, hemen kafeye gidip oturuyo
ben de tek başıma yürüdüm ne yapayım gelmezsen gelme ama değil mi, hiç sevmez yürüyüş yapmayı. Ahhh ah çıkarken veya nişanlıyken olacaktı ki görürdüm ben onu

sağol canım,
tamam yürümek iyidir tabii, keşke ben de yapabilsem, her akşam birşey çıkıyo, kalıyorum.
öğlen çık yada sabah

şeker bişi yapmasınn 1 senelk :18:

en sondaki bebek neyin nesi kız öyle fadimeciğim ya sana bişey sorucam sen bilirsin 1 ince dilim çavdar ekmeği kaç kaloridir 100 var mıdır??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…