Bu Maç Bizim Olacak.....

evet cnm öle oldu bugün ben de sadece işyerinde yiyorum kabağı evde pişirmem de pişirtmem de ben pek sevmiyorum çok yavan geliyor bana ama kızartması güzel bir de dolmasını severim onlarda yasak

yemekler yendi herkese afiyet olsun ben deeee
1 tabak kabak yemeği
1 kase cacık yedim
sanki az uykum varmış gibi yoğrt yedik yaa uykumuz gelmez inşşş

afiyet olsunnnnnnn

evet canım,,yürümek iyidir..
ben her gün eğitime giderken 25 dakika tempolu yürüyorum..akşam dönüşte de yürüyorum..yürümez güzeldir stres de attırır

varya bende sendenimm

ay ne güzel 64-65 kg çok mutluydummmm

şimdii yine sürünüyorumm

ama ramazan bayramına kadar 63 kg olacamm göreceksinizzz

spora da başladım tam gazzzzzzzzzzzzzzzzzzz

siz öğle menü yiyoznuz ben daha kahve içiyommmm

yanında 1 hurma ve 1 kuru kaysı çikolata niyetineeeeeee

evet cnm öle oldu bugün ben de sadece işyerinde yiyorum kabağı evde pişirmem de pişirtmem de ben pek sevmiyorum çok yavan geliyor bana ama kızartması güzel bir de dolmasını severim onlarda yasak

ay ben çok severimmm kabak yemeğiniiii

bana sebze olsunnnn başak bişi olmasınnnnnnnnnn

öğlen çık yada sabah

şeker bişi yapmasınn 1 senelk :18:
sabah vakit yok, öğle de yemek yicek kadar mola veriyoz, anca akşamları.

en sondaki bebek neyin nesi kız öyle fadimeciğim ya sana bişey sorucam sen bilirsin 1 ince dilim çavdar ekmeği kaç kaloridir 100 var mıdır??
mutluluktan o bebek gibi takla atasım geldi kızartma yemedim ya
bakalım canım.

eeee tabi kızartma-dolma yenilir-bir de mücveri var

offf aynen yaaa.
İnşallah canım inşallah görürsün.
sen bir de çok düzensiz besleniyosun canım bak öğlenleri hep geçiştiriyosun gibi geliyo.

teşekkür ederim cnm ama sen ne zaman yiyeceksin ki yemeğini??

Çavdar EkmeğiEkmek Grubu - Ekmek ve Tahıllar Çavdar ekmeği, kan şekerini yavaş yükseltir. Böylece uzun süreli tokluk sağlar. Diyabeti olanlar ve kilo kontrolü sağlamak isteyenler için oldukça uygun bir ekmek çeşididir.
Sağlıklı Besin Puanı : 3/5 (Normal)

Dilim (ince) 63 kcal (30 gr)

çook güzel ekmeği azaltmakla çok iyi yapmışım ben cnm günde 3 dilim yiyordum 3*63:189 kalori yapar günde boşu boşuna
ben 126 kalori kardayım bebek demekki

bu arada bilgin için teşekkür ederim cnm benm

ben menülerimi ertesi sabah yazacağımmm

e kız daha ne istiyon, ben maalesef pek sevmem, ayda 1 yersem güzel.

aa ben hafta da 2 kez yerimmmmmm

teşekkür ederim cnm ama sen ne zaman yiyeceksin ki yemeğini??

bakalım biraz yoğun izinde olan arkadaşlar var

bakalım ne sölenecek yemekkkkk

ben de birtek kabağın yemeğini sevmiyorum işte ya kızartması olsa olurduuuuuuuuuu onun dışında diğer sebzeleri zevkle yiyorum ve seviyorum

bende brokoli sevemedimm

enginarında bu yıl alıştım ama da yapamıyoruumm öğrencem inş.....

çook güzel ekmeği azaltmakla çok iyi yapmışım ben cnm günde 3 dilim yiyordum 3*63:189 kalori yapar günde boşu boşuna
ben 126 kalori kardayım bebek demekki
evet canım doğru yoldasın, ben de sabah 1 dilim yaptım artık.

bu arada bilgin için teşekkür ederim cnm benm
rica ederim canikom.

tamam canım ertesi gün yaz ama düzenli yemek yemeye başla biran önce.
ben brokilinin salatasını seviyorum, bir de enginarı da bezelyeli-patates-tavuklu yemeğini yapıyo burda aşçımız o da güzel.
haftadaa 2 defa kabak mı dedi biri süpermiş canım.

Son düzenleme:
evet canım doğru yoldasın, ben de sabah 1 dilim yaptım artık.

rica ederim canikom.

tamam canım ertesi gün yaz ama düzenli yemek yemeye başla biran önce.

başlıcam inş

dermişş

pazartesi niye oruca başlıcam inş malum perşembe berat kandiliii

brokoli işyerinde arkd.lar yapıyor önce haşlıyor sonra sarımsaklı limonlu filen o şekşk-lde yiyorum ya da çiğden salataya koyarız direkt sana bişey söyliyeyim mi ben hiç hayatımda enginar ya da kereviz yemedim tadlarını bile bilmiyorummm

kereviz bol limonlu mayonez az yoğurt yeşil elma birazda ceviz harika oluyor ımm canım çekti ama hiç bi yerde bulamıyom kerevizi artık

kereviz bol limonlu mayonez az yoğurt yeşil elma birazda ceviz harika oluyor ımm canım çekti ama hiç bi yerde bulamıyom kerevizi artık

kerevizi çiğden mi yapıyorsun bu şekil benm bildiğim patates gibi birşey değil mi kereviz yoksam yanlış mı biliyorum ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…