ssoğuktan mı, o derece mi yani:26::26: 1 tablet derken, minik 1 kare değil mi
yok yok kızartma yemicem, akşama çorba var zatiii.
meyve konusunda çoık haklısın canım da işte her daim pazara uğrayamamaktan kalıyo meyve işi. karpuz heryerde bulunur artık bundan sonra karpuz-kavun alırız.
afiyet olsun canım, tam diyetlik, özledim valla kabak yemeğini, burda pişirmiyoruz, kimse istemiyor.
Evde de çocuklar yemiyo almıyorum.
ohhhh maşallah ne güzel imkan buldun mu hiç kaçırmayacaksın zaten.
Varya otelde de benim koca adım atmamak için çaba sarfetti resmen yemekten sonra sahile inelim diyorum, yok ben gitmicem, hemen kafeye gidip oturuyo
ben de tek başıma yürüdüm ne yapayım gelmezsen gelme ama değil mi, hiç sevmez yürüyüş yapmayı. Ahhh ah çıkarken veya nişanlıyken olacaktı ki görürdüm ben onu
yemekler yendi herkese afiyet olsun ben deeee
1 tabak kabak yemeği
1 kase cacık yedim
sanki az uykum varmış gibi yoğrt yedik yaa uykumuz gelmez inşşş
evet canım,,yürümek iyidir..
ben her gün eğitime giderken 25 dakika tempolu yürüyorum..akşam dönüşte de yürüyorum..yürümez güzeldir stres de attırır
hııı görmedim kaçırmışm demek ki, ilahi, ondaki kiloysa bendeki nedir bilmiyorum yanii, ama en doğrusunu yapıyo, takmayınca, yavaş yavaş sinsice yapışıyo kilolar. Ahhhh 59 ah, seni bulduğum gün kaybettim, ne olurdu şöyle 1-2 sene kalsaydın benle.
Bundan sonra salmak yok, her daim dikkatli olacağım. Veeee 59 seni yakalayacağım mutlaka
ssoğuktan mı, o derece mi yani:26::26: 1 tablet derken, minik 1 kare değil mi
yok yok kızartma yemicem, akşama çorba var zatiii.
meyve konusunda çoık haklısın canım da işte her daim pazara uğrayamamaktan kalıyo meyve işi. karpuz heryerde bulunur artık bundan sonra karpuz-kavun alırız.
afiyet olsun canım, tam diyetlik, özledim valla kabak yemeğini, burda pişirmiyoruz, kimse istemiyor.
Evde de çocuklar yemiyo almıyorum.
ohhhh maşallah ne güzel imkan buldun mu hiç kaçırmayacaksın zaten.
Varya otelde de benim koca adım atmamak için çaba sarfetti resmen yemekten sonra sahile inelim diyorum, yok ben gitmicem, hemen kafeye gidip oturuyo
ben de tek başıma yürüdüm ne yapayım gelmezsen gelme ama değil mi, hiç sevmez yürüyüş yapmayı. Ahhh ah çıkarken veya nişanlıyken olacaktı ki görürdüm ben onu
evet cnm öle oldu bugün ben de sadece işyerinde yiyorum kabağı evde pişirmem de pişirtmem de ben pek sevmiyorum çok yavan geliyor bana ama kızartması güzel bir de dolmasını severim onlarda yasak
sabah vakit yok, öğle de yemek yicek kadar mola veriyoz, anca akşamları.öğlen çık yada sabah
şeker bişi yapmasınn 1 senelk :18:
mutluluktan o bebek gibi takla atasım geldi kızartma yemedim yaen sondaki bebek neyin nesi kız öyle fadimeciğim ya sana bişey sorucam sen bilirsin 1 ince dilim çavdar ekmeği kaç kaloridir 100 var mıdır??
eeee tabi kızartma-dolma yenilir-bir de mücveri varevet cnm öle oldu bugün ben de sadece işyerinde yiyorum kabağı evde pişirmem de pişirtmem de ben pek sevmiyorum çok yavan geliyor bana ama kızartması güzel bir de dolmasını severim onlarda yasak
offf aynen yaaa.afiyet olsunnnnnnn
varya bende sendenimm
ay ne güzel 64-65 kg çok mutluydummmm
şimdii yine sürünüyorumm
ama ramazan bayramına kadar 63 kg olacamm göreceksinizzz
spora da başladım tam gazzzzzzzzzzzzzzzzzzz
siz öğle menü yiyoznuz ben daha kahve içiyommmm
yanında 1 hurma ve 1 kuru kaysı çikolata niyetineeeeeee
ay ben çok severimmm kabak yemeğiniiii
bana sebze olsunnnn başak bişi olmasınnnnnnnnnn
teşekkür ederim cnm ama sen ne zaman yiyeceksin ki yemeğini??afiyet olsunnnnnnn
varya bende sendenimm
ay ne güzel 64-65 kg çok mutluydummmm
şimdii yine sürünüyorumm
ama ramazan bayramına kadar 63 kg olacamm göreceksinizzz
spora da başladım tam gazzzzzzzzzzzzzzzzzzz
siz öğle menü yiyoznuz ben daha kahve içiyommmm
yanında 1 hurma ve 1 kuru kaysı çikolata niyetineeeeeee
ay ben çok severimmm kabak yemeğiniiii
bana sebze olsunnnn başak bişi olmasınnnnnnnnnn
Çavdar EkmeğiEkmek Grubu - Ekmek ve Tahıllar Çavdar ekmeği, kan şekerini yavaş yükseltir. Böylece uzun süreli tokluk sağlar. Diyabeti olanlar ve kilo kontrolü sağlamak isteyenler için oldukça uygun bir ekmek çeşididir.
Sağlıklı Besin Puanı : 3/5 (Normal)
Dilim (ince) 63 kcal (30 gr)
Çavdar EkmeğiEkmek Grubu - Ekmek ve Tahıllar Çavdar ekmeği, kan şekerini yavaş yükseltir. Böylece uzun süreli tokluk sağlar. Diyabeti olanlar ve kilo kontrolü sağlamak isteyenler için oldukça uygun bir ekmek çeşididir.
Sağlıklı Besin Puanı : 3/5 (Normal)
Dilim (ince) 63 kcal (30 gr)
sabah vakit yok, öğle de yemek yicek kadar mola veriyoz, anca akşamları.
mutluluktan o bebek gibi takla atasım geldi kızartma yemedim ya
bakalım canım.
eeee tabi kızartma-dolma yenilir-bir de mücveri var
offf aynen yaaa.
İnşallah canım inşallah görürsün.
sen bir de çok düzensiz besleniyosun canım bak öğlenleri hep geçiştiriyosun gibi geliyo.
e kız daha ne istiyon, ben maalesef pek sevmem, ayda 1 yersem güzel.
teşekkür ederim cnm ama sen ne zaman yiyeceksin ki yemeğini??
ben de birtek kabağın yemeğini sevmiyorum işte ya kızartması olsa olurduuuuuuuuuu onun dışında diğer sebzeleri zevkle yiyorum ve seviyorum
evet canım doğru yoldasın, ben de sabah 1 dilim yaptım artık.çook güzel ekmeği azaltmakla çok iyi yapmışım ben cnm günde 3 dilim yiyordum 3*63:189 kalori yapar günde boşu boşuna
ben 126 kalori kardayım bebek demekki
rica ederim canikom.bu arada bilgin için teşekkür ederim cnm benm
tamam canım ertesi gün yaz ama düzenli yemek yemeye başla biran önce.ben menülerimi ertesi sabah yazacağımmm
aa ben hafta da 2 kez yerimmmmmm
bakalım biraz yoğun izinde olan arkadaşlar var
bakalım ne sölenecek yemekkkkk
bende brokoli sevemedimm
enginarında bu yıl alıştım ama da yapamıyoruumm öğrencem inş.....
evet canım doğru yoldasın, ben de sabah 1 dilim yaptım artık.
rica ederim canikom.
tamam canım ertesi gün yaz ama düzenli yemek yemeye başla biran önce.
brokoli işyerinde arkd.lar yapıyor önce haşlıyor sonra sarımsaklı limonlu filen o şekşk-lde yiyorum ya da çiğden salataya koyarız direkt sana bişey söyliyeyim mi ben hiç hayatımda enginar ya da kereviz yemedim tadlarını bile bilmiyorummmben menülerimi ertesi sabah yazacağımmm
aa ben hafta da 2 kez yerimmmmmm
bakalım biraz yoğun izinde olan arkadaşlar var
bakalım ne sölenecek yemekkkkk
bende brokoli sevemedimm
enginarında bu yıl alıştım ama da yapamıyoruumm öğrencem inş.....
başlıcam inş
dermişş
pazartesi niye oruca başlıcam inş malum perşembe berat kandiliii
çok yoğunmuş birde eleman alınmamışşşşşşşşşşş
çok yoğunmuş birde eleman alınmamışşşşşşşşşşş
brokoli işyerinde arkd.lar yapıyor önce haşlıyor sonra sarımsaklı limonlu filen o şekşk-lde yiyorum ya da çiğden salataya koyarız direkt sana bişey söyliyeyim mi ben hiç hayatımda enginar ya da kereviz yemedim tadlarını bile bilmiyorummm
kereviz bol limonlu mayonez az yoğurt yeşil elma birazda ceviz harika oluyor ımm canım çekti ama hiç bi yerde bulamıyom kerevizi artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?