kız kaç gündür yazmadım napiyim özlemişim
Yavrum söyle :)
Patronu anlatıyordunn
Bu arada söylediğin butun şarkıları telefonuma indirdimm
günaydın kızlarrrrr
bu ara boşladım burayı farkındayım ama malum işler nedeniyle biliyorsunuz zaten...
Normal beslenme düzeninde devam ediyorum kızlar hatta bu hafta sadece bir kez dondurma yedim oda azıcık yani ona rağmen neredeyse 1 kilo artıdayım tartıda ama bugün reglim başladı haftaya toparlar vücudum kendini resmen şiştim yaaa bel çevremde özellikle sanki yağlanma gibi şişlik var +1 kilo yaaaaaa
bunun dışında dişimin durumu iyiye doğru gidiyor ama yanağımda hala acı var özellikle dokunursam acıyor doktor resmen asıldı dişime çek allah çek
Birde bu hafta normalden daha hareketliyim aslında sürekli imalat alanlarında koşturuyorum koşarak merdiven inip çıkıyorum inşallah regl bittiğinde tartı yüzümü güldürür ama bu arada ilaçta kullanıyorum onların bir etkisi olur mu bilmem tabi
Bende durumlar böyle işte kızlarrrrr
sizler nasılsınız
ne var ne yokkkk
günaydın hayırlı cumalar kuzumm
Ip mi atladın
Aferinnn kızzzz
Sabah sabah çenen düşmüş bu ne böyle destann
hayırlı cumalara yaseminnn
maşallahh ben hiç spor yapmıyorum yaaa
günaydın canım hayırlı cumalar afiyet olsun
günaydın zeliş işinin yoğunluğunu biliyorus canım benim sağlık sıhatin ii olsun tek
diş ağrısı tedavisi çok zor benim dişde 2 ameliyat 2 kanal 4 dolgu var sen düşün
inşallah geçer seninde bir an önce balımmmm
buarada benimde reglm olacak yakın daha şişlik hissetmiyorum ama acayip yeme istediğim var boğazım açılıyorrr:26::26::26::26:
benim diyet yalan oldu gibi
işlerden kendimi eve nasıl attığımı bilmiyorum
sürekli halsizim ve bi yeme isteğidir gidiyor
kendimi frenlemek de istemiyorum zaten yoğunum evde işte bide bişey yemesem iyice halsizleşiicem
bu arada zelişim bende +1 gördüm bu hafta ama yapacak bişey yok
ramazan geliyor nasıl olsa
ramazanı 49 u görmeden kapatmicam hıhhh
sağol cnaım sana dahayırlı cumalara yaseminnn
maşallahh ben hiç spor yapmıyorum yaaa
günaydın canım hayırlı cumalar afiyet olsun
günaydın zeliş işinin yoğunluğunu biliyorus canım benim sağlık sıhatin ii olsun tek
diş ağrısı tedavisi çok zor benim dişde 2 ameliyat 2 kanal 4 dolgu var sen düşün
inşallah geçer seninde bir an önce balımmmm
buarada benimde reglm olacak yakın daha şişlik hissetmiyorum ama acayip yeme istediğim var boğazım açılıyorrr:26::26::26::26:
eheheh sağol canımGünaydın hayırlı cumalar kuzumm
ip mi atladın
Aferinnn kızzzz
Sabah sabah çenen düşmüş bu ne böyle destann
Kontessssss anlat kızzz patron ne dediii
Kızzz vallaa zor bi durum haaindir tabe .))
işte patronu aradım ben de servis şöförünü aradım zannederek adama agzıma geleni saydım ahah
İyi yapıosun kuzumgünaydın cnmmm
bizde senden farkımız yok
bakma böle sallıyom işleri arada ondan sonra toparlıcam diye 3,5 atıyommmmmmm
günanydınnn
ee napayım kısssssss
yürüşe çıkamıyorum bende alıyorum ipi atlıyommmmmm
günaydın cnmmmmmmmmmmmmm
bu hafta 500 adet haftaya 600 adet inşş
günaydın cnm
senin durum vahimmmmmmmm
Kocasızlık başınamı vurduudedi ki kontes hanım eşiniz boluya gidince siz iyice kafayı sıyırdınız ahaha
dedi ki kontes hanım eşiniz boluya gidince siz iyice kafayı sıyırdınız ahaha
saçlarımda 3 tel beyazzz gördümmmm
günaydın
hayrılı cumalarınızz olsunnn
dün yapmış olduğum sporrrrrrrrr
500 tane ip atladımmm
100 tane mekikk
100 tane twister çevirdimm
birazda kolları çalıştırıdımmmm
çok üzgünüm yaşlanıyorsunnnnnn
gunaydıııınnnnn tatlışlaaaarrrrrrrrrrrrr
Günaydın hayırlı cumalar
sabah kahvaltı:
1 salatalık , 1 domates
Biraz beyaz peynir
1 dl kepek ekmeği
çay :128::128:
Günaydın kızlarrrrr
Bu ara boşladım burayı farkındayım ama malum işler nedeniyle biliyorsunuz zaten...
Normal beslenme düzeninde devam ediyorum kızlar hatta bu hafta sadece bir kez dondurma yedim oda azıcık yani ona rağmen neredeyse 1 kilo artıdayım tartıda ama bugün reglim başladı haftaya toparlar vücudum kendini resmen şiştim yaaa bel çevremde özellikle sanki yağlanma gibi şişlik var +1 kilo yaaaaaa
Bunun dışında dişimin durumu iyiye doğru gidiyor ama yanağımda hala acı var özellikle dokunursam acıyor doktor resmen asıldı dişime çek Allah çek
Birde bu hafta normalden daha hareketliyim aslında sürekli imalat alanlarında koşturuyorum koşarak merdiven inip çıkıyorum inşallah regl bittiğinde tartı yüzümü güldürür ama bu arada ilaçta kullanıyorum onların bir etkisi olur mu bilmem tabi
Bende durumlar böyle işte kızlarrrrr
Sizler nasılsınız
Ne var ne yokkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?