Öğlen yemeği olarak,
1 kepçe ezogelin çorba ve çoban salata yedim
patlıcan musakka vardı çok yağlıydı birde ekmeksiz olmazdı yani yemedim, şehriye pilavı vardı peynirli ondanda almadım
yemekten sonra çay içtim şuan iyiyim ama sanırım erken acıkırım bakıcaz kolayına kahvaltı tekrarı yaparım belkim[/Q
evet cnm çorba tek başına tutmaz maalesef yine de afiyet olsun
canım tost istiyor bol yağlı çıtır çıtır..
Öğlen yemeği olarak,
patlıcan musakka vardı çok yağlıydı birde ekmeksiz olmazdı yani yemedim, şehriye pilavı vardı peynirli ondanda almadım
yemekten sonra çay içtim şuan iyiyim ama sanırım erken acıkırım bakıcaz kolayına kahvaltı tekrarı yaparım belkim
kızım bak gitttttttt benm de canım neler istiyor bir bilsen ......mesela tatlı bişiler ekler filan olsa
kızım bak gitttttttt benm de canım neler istiyor bir bilsen ......mesela tatlı bişiler ekler filan olsa
peynirli sehriye pilavı ne beeeeee
cbn iki gündür semizotu semizotu diye diyee benimde canımı cektirdin .
ögle arasında gidip markeeten aldım .aksama güzel bir salatasını yapıyım yogurtlu yogurtlu
güzel canım, tbrik ederim.öğlen menü :128::
karışık ızgara (pilavsız)
mevsim salata
ayran
sütlaç, piyaz almadım
çorbayla ekmek yeseydin canım, 1 dilim ekmek iyi giderdi, dün de ben öyle yaptım, karışık kızartma vardı almadım. çorba+ekmek idare ettim, arada da badem yedim.Öğlen yemeği olarak,
yemekten sonra çay içtim şuan iyiyim ama sanırım erken acıkırım bakıcaz kolayına kahvaltı tekrarı yaparım belkim
bak böyle konuşturdun beni karnım acıktı
sağolasın canım.afiyet bal olsun kuzuuuuuuuu
canım tost istiyor bol yağlı çıtır çıtır..
profiterol da çok harika olurdu ağzının kenarına hafiften çikolata bulaşıcak sen onu büyük bi iştahla yalicaksın ahh ahh çok çekti lan canımmmmm harbi bak ya yesek mi ki
güzel canım, tbrik ederim.
çorbayla ekmek yeseydin canım, 1 dilim ekmek iyi giderdi, dün de ben öyle yaptım, karışık kızartma vardı almadım. çorba+ekmek idare ettim, arada da badem yedim.
sağolasın canım.
seni kovalım mı istiyon lennn, kaşınma
güzel canım, tbrik ederim.
çorbayla ekmek yeseydin canım, 1 dilim ekmek iyi giderdi, dün de ben öyle yaptım, karışık kızartma vardı almadım. çorba+ekmek idare ettim, arada da badem yedim.
sağolasın canım.
seni kovalım mı istiyon lennn, kaşınma
şaka kız şakakovmayın ama yaaa
ekmek olmasa iyimiymiş ne:26:bende
şehriye çorba
çiftlik kebabı
bir dilim ekmek yedim
şaka kız şakakovar mıyız biz seni.
ekmek olmasa iyimiymiş ne:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?