Bu Maç Bizim Olacak.....

peynirli şehriye pilavı ?

kızım bak gitttttttt benm de canım neler istiyor bir bilsen ......mesela tatlı bişiler ekler filan olsa

profiterol da çok harika olurdu ağzının kenarına hafiften çikolata bulaşıcak sen onu büyük bi iştahla yalicaksın ahh ahh çok çekti lan canımmmmm harbi bak ya yesek mi ki

kızım bak gitttttttt benm de canım neler istiyor bir bilsen ......mesela tatlı bişiler ekler filan olsa

cbn iki gündür semizotu semizotu diye diyee benimde canımı cektirdin .

ögle arasında gidip markeeten aldım .aksama güzel bir salatasını yapıyım yogurtlu yogurtlu

cbn iki gündür semizotu semizotu diye diyee benimde canımı cektirdin .

ögle arasında gidip markeeten aldım .aksama güzel bir salatasını yapıyım yogurtlu yogurtlu

ye ye baby sen de ye semizotu demek omega 3 demek kalsiyum demek çok faydalı hele şuan mevsimi tazecik
ama pompişko niye pasif noldu kiiiiii

öğlen menü :128::

karışık ızgara (pilavsız)
mevsim salata
ayran

sütlaç, piyaz almadım
güzel canım, tbrik ederim.

çorbayla ekmek yeseydin canım, 1 dilim ekmek iyi giderdi, dün de ben öyle yaptım, karışık kızartma vardı almadım. çorba+ekmek idare ettim, arada da badem yedim.
bak böyle konuşturdun beni karnım acıktı

afiyet bal olsun kuzuuuuuuuu
sağolasın canım.

canım tost istiyor bol yağlı çıtır çıtır..

profiterol da çok harika olurdu ağzının kenarına hafiften çikolata bulaşıcak sen onu büyük bi iştahla yalicaksın ahh ahh çok çekti lan canımmmmm harbi bak ya yesek mi ki
seni kovalım mı istiyon lennn, kaşınma

kovmayın ama yaaa

sağol cnaım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…