Bu Maç Bizim Olacak.....

ananas ara öğünlerde yiyommm

resim yüklicektim olmadııı
güzel mi tadı, bir de faydası oldu mu sence?

yok izlemiyorummm

ben karagül manyağıyımm

birde salı gün oğlan küçük ağa bakar

okadarcıkkk
karagül mü:26::26: küçük ağaya benim kocam bakıyo

hiççç dizi izleyemiyorummm bi medcezir ve kurt seyit şuraya bakabiliyorum
med cezire kardeşim bakıyor, kurt seyitte bakacaktım da hiç denk gelemedim kendileriyle şeyi çok seviyom aylini öyle bir geçer zamanki den beri, çok sempatik kız yaa.

resim yükledim kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hemen de silmiş

yanlışlıkla silindiiiiiiiiiiiiiiii
pazartesiii bekliyossss o zmanannn

güzrlde gerilimmi bir diziii yaa kurt seyit

kızzzzzzz güzel mi ne demek ananas yemedin mi hiç çok güzel tropikal bir tadı var ekşi tatlı gibi ama çok değişi,k güzel bayılırım öle meyvelere al marketten bitane tadınan bak tatlımmmmm

akşama ne yicen fadimemmmmmmmmmm ben sadece çorba içerim heralde zaten bu havada da en güzel sıcacık bir çorba gider çoooooookkkkkkk yağmur var burda bir de yanında yoğurt yerim haftasonu da az yicem çok hareket yapıcam inşallahh

kızzzzzzz güzel mi ne demek ananas yemedin mi hiç çok güzel tropikal bir tadı var ekşi tatlı gibi ama çok değişi,k güzel bayılırım öle meyvelere al marketten bitane tadınan bak tatlımmmmm

bende bayılırım tropikal meyvalara
ananasada ayrıca bayılıyomm

pazartesiii bekliyossss o zmanannn

güzrlde gerilimmi bir diziii yaa kurt seyit
olsun bazen gerilim de lazım.

yemedim canım, alcam da 6 TL miş, yazık paraya beğenmezsem
deneyeceğim artık bu kadar övgüye ama

burası tam yaz günü günlük güneşlik canım.
akşama çorba var biraz, kuru fasulye de var, az kuru fasulye-az çorba olur sanırım:26:
çorba candır en güzeli, bence de. maşallah çok motivesin bakıyorum darısı başıma

akşama evde olmayacağım yemeğe sanırsam canım mesaide olabilirim yani kısacası ailece herkes başının çaresine bakacak

yok canım bdv de sanırım bi kadınla beraberr

mesai mi geç çkıcaksın yani iyi cnm ben akşam çorba içmek istiyorum kısmet olursa

öle olmam lazım cnm yoksa olmuyor kuru fasülyeyi de severim olsa da yesek.... ananası sen al beğenmezsen bidaha almazsın cnm ama öyle bir ihtimall yokk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…