bende evde kullanıyorummm çakmalarıı
yağmur hasta raporlu zeliş ve lili arada what sapdan yazıyorlarrr
bende marka delisi değilim amaa
markaların çakmasını sevmiyorum
burdada ihraç fazlası oluyor özellikle çocuk kıyafetleri mangonun limon company ürünleri alıyorum bende
37 yaşındayım bebeğim..ama kendimi 25 sananlardanım..
ettim canım..ama resimde yüzlerimiz görünmüyor diye buraya ekledim..problem olur mu ki
silerim birazdan ..
burcum koç
yükselen oğlak
ondan mı ki durgunluk
teşekkür ederim canımcım..maşallah inceciksin kızzzzzzzzz
hee o pantolon modelini hiç duymadım..cnm fiziğin çok müsait daha dar giyin bence şu süper skinny pantolonlar var ya onlardan al giy çok yakışır sana emin ol
demi..yerimde duramam genelde ben..hiç bir şey yapamıyorsam çok çok düşünür fikir üretirim..emme bugünlerde böyle oldumbir koç burcunun durgun olması imkansızzzzzzz
yükselenin etkilemiş seni tatlıııımmm
37 yaşındayım bebeğim..ama kendimi 25 sananlardanım..
bir koç burcunun durgun olması imkansızzzzzzz
yükselenin etkilemiş seni tatlıııımmm
teşekkür ederim canımcım..
hee o pantolon modelini hiç duymadım..
tayt ve üzerine uzun tişört de güzel duruyor..etek de öyle..ne bilim..her çeşit giyerim ben..
demi..yerimde duramam genelde ben..hiç bir şey yapamıyorsam çok çok düşünür fikir üretirim..emme bugünlerde böyle oldum
hehe..canım benim..teşekkür ederim..neler söylüyorsun..ne iyi geldi bi bilsen şimcik bana..neeeeee 37 miii yok artık diyorummmm
bencdede 25 de sen kendineee hatun
uuu bebeğim koç ve boğa isen zaten genel aralıklarla ufak durgunluk dönemleri yaşarsın,
ufak tefek problemleri biraz abartabiliyorsun,
Bir de sen sosyal hayatı seven bir insansın eğer, durgun bir hayat yaşıyorsan birkaç değişiklik çok iyi gelir,
arkadaşlarına falan vakit geçir biraz
güzelllll hergün olmasa da yapamaya çalışıyoruzz ben squat programına başladım hergün 50 tane yapıcam standart bir şekilde
bende çorbasız yapamam ögle mutlaka içiyorummmm ohhh missss çorba en kolay yemekkiii yap üşenmeee
burdaki mağaza taşınacakmış avmye o yüzden diye dediler
fiyat almadım afyonda çok güzel indirim vardı outlette 3 marka tişört 100 tl ye idi ya almadım oğlan durmadı bakamadımm
ALLAH BAĞIŞLASIN YAVRUNU CANIM
KIZ SEN BİRDE DİYET YAPIYORUM DEME UÇACAKSIN O NE 36 BEDEN
MAŞALLAH SANA İKİ ÇOCUK ANNESİSİN
ya bende çakma kullanamıyorum niyeyse. kendimi kötü hissediyorumm
onun yerine alabilecegim markalardan giyiniyorum .
vefaacannnn
yagmur lili zelis myheart nerelerdeeeelerrr??????
yok kuzum ya..manken mi
bak ne mutlu oldum şimcik heee
ben zaten kilolu değildim bekarken..
evlendim doğumlarımda normal oldu.
kilom doğumda en çok 64 oldu..
emzirme döneminde en fazla 61 oldum..
bebekler büyüyünce karatay diyeti yaptım..çok sadık kalmasamda genelde uyduk kurallarına..
hayatımdan ekmeği büyük ölçüde çıkardım yıllardır.
pilav makarna börek kek vs bi davette ya da misafirlikte yerim
evde yaptığım zaman kendime başka çeşit sebze pişiririm..
öyle..
ama şu ara sıcaklardan sanıyorum iştahım kapandı..bi durgunluk da var bende..hayır olsun inşallah..:26::26::26::26:
dar paça kot çok severim..hatta bi resim atayım ..çok gaza geldim heee,,bekle dur.
3 parça 100 mü..bana çok gelir kuzum..
ben en marka tşhörtleri ihraç fazlası pazardan 5 e alıyorum..aldığım markayı duysan aklın durur yani..
bi kez büyük oğluma leviss den pijama takımı buldum ..yine ihraç fazlası..takımı 15 tl..
haftaya gittim yoktu ..1 tane kalmamış..bi daha da gelmedi..keşke 2 takım alsaymışım..
geldinmi güzell hemşerim benmmmmmmmmmmm
ben sabah akşam öğlen fırsat buldukça yapıyorum squat ı günde yaklaşık 70 tane yapıyorumdur ama bir defada değil parça parça
doğru yoldasın yaş bu ebbeğim ilerler alır başını gider önemli olan hissettiğin yaş ben de 26 yaşındayım ama bana sorsan liseden yeni ço-ıkmış gibiyim o gençlikteyim 17-18 gibi hissediyorummmm
yani bazen durgunluk oluyor..o zaman kendimi dinliyorum.iyi geliyor..ama koçlar bazen ağırkanlı olabiliyorlar
hee..bakayım ..nasıl bişey bu..merak ettim.mavi jean in online sayfasına bak bebek hatta sana modelde söyleyebilirim adriana diye bir kesim modeli var o süper skinny diye geçiyor dar paça normal bel fit kalıp vücudunu sarıp sarmalıyor bir bak netten yaz çıkar
of bebemm..nasıl bişey bu squat..netten bi bakayım bakem..ben sabah akşam öğlen fırsat buldukça yapıyorum squat ı günde yaklaşık 70 tane yapıyorumdur ama bir defada değil parça parça
eee 3 marka 100 tl isee iyi
burda nerde bulacan geçen locoste bir tişört 170 tl idi bacımmmm
hepimizin inşşş
yakışan herzamn iyidir yoktur öle takıntımmmm
myherat yoğun yeni iş arkadaşı geldiiiiii
maşallah fiziğin süperrrrrrrrrrrrrrrrr
hehe..canım benim..teşekkür ederim..neler söylüyorsun..ne iyi geldi bi bilsen şimcik bana..
arkadaş mı ..onlarla vakit mi..ah bebem..
10 ay oldu ege den geldik buraya ..arkadaşım falan yok ki burda..kimse yok..ablam var 40 km uzakta bi o ..onun da işleri yoğun..kalabalık akrabaları eşinin..sık gidemiyoruz..
kendime vakit ayıramıyorum ki çocuklar vs..zaten ondan strese giriyorum..kendime vakit ayıramayınca delleniyorum biraz..
çok mersiii hemşommm beni arkadaş olarak eklesene ben bilmiyom o işleri seni kabul ederim
Canım aynen öyle biraz sosyallik ve kendine vakit ayırman lazım, koç burcu özellikle kendisini çok seven bir insandır senin keyfin çok önemli, çünkü senin durgunluğun hemen etrafa da yansır, mutlaka kendine vakit ayırmaya çalış canım
Canım aynen öyle biraz sosyallik ve kendine vakit ayırman lazım, koç burcu özellikle kendisini çok seven bir insandır senin keyfin çok önemli, çünkü senin durgunluğun hemen etrafa da yansır, mutlaka kendine vakit ayırmaya çalış canım
adile gördüm seniiii süper fizik 10 numara
doğru diyorsun arkadaşım..
aslında ben daha önceleri burda yazmazken diğer topikte zeliş , ftemiz ve oradaki diğer arkadaşlar bana çok baskı kurdu..kış dönemi bu ara kendimi paraladım evde..yemek , kek , pasta , çocuklar , ödevleri, meyveleri , taze meyve suları , onlara hep güler yüz, tatlı dil, zamanında yatsınlar uyusunlar vs...
bi ara baya baya tükenmişlik sendromu yaşadım...bakıcım da o ara beni çok üzdü..hep üst üste..
zeliş falan bana çok söyledi ..dışarı çık ..kendine vakit ayır..dediklerini yaptım ..kendime geldim..bi de kocama sorumluluklar verdim..o şekilde rahatladım biraz..yoksa tüm sorumluluk bendeydi..kocam işten gelince yan gelip yatıyordu..nasılsa koşturan biri var diye..çay, çayın yanına kek, kek sonrası meyve, çerez tabağı..manyağım ben yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?