Bu Maç Bizim Olacak.....

aynen canım..

çakmalar illaki sünüyor , eğilip ,bükülüyor..ben de ihraç fazlası alıyorum..

hatta türkiye ye hiç piyasaya sürülmeyen avrupa markaları da düşüyor pazarlara..

doğum için kendime pjama takımı almıştım..
etiketinde yazan markayı nete yazdım..almanyada satışa sunulan bi marka çıktı ki ..kalitesi süperdi zatii

ettim canım..ama resimde yüzlerimiz görünmüyor diye buraya ekledim..problem olur mu ki
silerim birazdan ..

burcum koç
yükselen oğlak
ondan mı ki durgunluk

uuu bebeğim koç ve boğa isen zaten genel aralıklarla ufak durgunluk dönemleri yaşarsın,
ufak tefek problemleri biraz abartabiliyorsun,
Bir de sen sosyal hayatı seven bir insansın eğer, durgun bir hayat yaşıyorsan birkaç değişiklik çok iyi gelir,
arkadaşlarına falan vakit geçir biraz

maşallah inceciksin kızzzzzzzzz
teşekkür ederim canımcım..

cnm fiziğin çok müsait daha dar giyin bence şu süper skinny pantolonlar var ya onlardan al giy çok yakışır sana emin ol
hee o pantolon modelini hiç duymadım..
tayt ve üzerine uzun tişört de güzel duruyor..etek de öyle..ne bilim..her çeşit giyerim ben..

bir koç burcunun durgun olması imkansızzzzzzz

yükselenin etkilemiş seni tatlıııımmm
demi..yerimde duramam genelde ben..hiç bir şey yapamıyorsam çok çok düşünür fikir üretirim..emme bugünlerde böyle oldum

37 yaşındayım bebeğim..ama kendimi 25 sananlardanım..

doğru yoldasın yaş bu ebbeğim ilerler alır başını gider önemli olan hissettiğin yaş ben de 26 yaşındayım ama bana sorsan liseden yeni ço-ıkmış gibiyim o gençlikteyim 17-18 gibi hissediyorummmm

mavi jean in online sayfasına bak bebek hatta sana modelde söyleyebilirim adriana diye bir kesim modeli var o süper skinny diye geçiyor dar paça normal bel fit kalıp vücudunu sarıp sarmalıyor bir bak netten yaz çıkar

neeeeee 37 miii yok artık diyorummmm

bencdede 25 de sen kendineee hatun
hehe..canım benim..teşekkür ederim..neler söylüyorsun..ne iyi geldi bi bilsen şimcik bana..

arkadaş mı ..onlarla vakit mi..ah bebem..
10 ay oldu ege den geldik buraya ..arkadaşım falan yok ki burda..kimse yok..ablam var 40 km uzakta bi o ..onun da işleri yoğun..kalabalık akrabaları eşinin..sık gidemiyoruz..
kendime vakit ayıramıyorum ki çocuklar vs..zaten ondan strese giriyorum..kendime vakit ayıramayınca delleniyorum biraz..

güzelllll hergün olmasa da yapamaya çalışıyoruzz ben squat programına başladım hergün 50 tane yapıcam standart bir şekilde

ben sabah akşam öğlen fırsat buldukça yapıyorum squat ı günde yaklaşık 70 tane yapıyorumdur ama bir defada değil parça parça

eee 3 marka 100 tl isee iyi

burda nerde bulacan geçen locoste bir tişört 170 tl idi bacımmmm

ALLAH BAĞIŞLASIN YAVRUNU CANIM

KIZ SEN BİRDE DİYET YAPIYORUM DEME UÇACAKSIN O NE 36 BEDEN

MAŞALLAH SANA İKİ ÇOCUK ANNESİSİN

hepimizin inşşş

ya bende çakma kullanamıyorum niyeyse. kendimi kötü hissediyorumm

onun yerine alabilecegim markalardan giyiniyorum .

yakışan herzamn iyidir yoktur öle takıntımmmm
vefaacannnn
yagmur lili zelis myheart nerelerdeeeelerrr??????

myherat yoğun yeni iş arkadaşı geldiiiiii

maşallah fiziğin süperrrrrrrrrrrrrrrrr

ben sabah akşam öğlen fırsat buldukça yapıyorum squat ı günde yaklaşık 70 tane yapıyorumdur ama bir defada değil parça parça

öyle cnm bend e 50 yi bir anda yapamıyorum 30dan sonra yoruluyor insan 10-15 sn derin nefes alıp devam ediyorum

ama koçlar bazen ağırkanlı olabiliyorlar
yani bazen durgunluk oluyor..o zaman kendimi dinliyorum.iyi geliyor..

mavi jean in online sayfasına bak bebek hatta sana modelde söyleyebilirim adriana diye bir kesim modeli var o süper skinny diye geçiyor dar paça normal bel fit kalıp vücudunu sarıp sarmalıyor bir bak netten yaz çıkar
hee..bakayım ..nasıl bişey bu..merak ettim.

of bebemm..nasıl bişey bu squat..netten bi bakayım bakem..

Canım aynen öyle biraz sosyallik ve kendine vakit ayırman lazım, koç burcu özellikle kendisini çok seven bir insandır senin keyfin çok önemli, çünkü senin durgunluğun hemen etrafa da yansır, mutlaka kendine vakit ayırmaya çalış canım

doğru diyorsun arkadaşım..
aslında ben daha önceleri burda yazmazken diğer topikte zeliş , ftemiz ve oradaki diğer arkadaşlar bana çok baskı kurdu..kış dönemi bu ara kendimi paraladım evde..yemek , kek , pasta , çocuklar , ödevleri, meyveleri , taze meyve suları , onlara hep güler yüz, tatlı dil, zamanında yatsınlar uyusunlar vs...
bi ara baya baya tükenmişlik sendromu yaşadım...bakıcım da o ara beni çok üzdü..hep üst üste..
zeliş falan bana çok söyledi ..dışarı çık ..kendine vakit ayır..dediklerini yaptım ..kendime geldim..bi de kocama sorumluluklar verdim..o şekilde rahatladım biraz..yoksa tüm sorumluluk bendeydi..kocam işten gelince yan gelip yatıyordu..nasılsa koşturan biri var diye..çay, çayın yanına kek, kek sonrası meyve, çerez tabağı..manyağım ben yaaaaa

sana özelden msj attım baby bana ne zamn cevap vereceksin

çok yormuşsun kendini cnm birdaha öle yapma yazık sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…