Kızlar bakın, nasıl DNA larımız fiziksel özelliklerimizin %70ini belirliyorsa, Doğum haritamızda karakterimizi % 70 belirler.
Yükselen burç daha fazla etkilemez, ama bir insanın yükselenini de bilirsen o insanı tanımadan da tanımış olursun
Bazı insanlarda yükselen hiç etkiili olmayabilir, bazı insanlar ise tamamen yükselene bağlı olabilir.
yalnız ;
burcunuz size gününüzün nasıl geçeceğini, ne olacağını söylemez, bunlar yalan
Burcçlarınız karakteristik özelliklerinizi, ve burcunuzun bağlı olduğu gezegenlerin hareketi sizin psikolojinizi analiz edebilir.
Hani bazen içinizde bir sıkıntıyla uyanırsınız ya, yada durup dururken çok mutlu uyanırsınız, ha işte, bunların hepsinin bir sebebi vardır aslında
Sana daha ayrıntılı bir mesaj attım senin hakkında
Ve bu arada burçları da en iyi insanlar üzerinden öğrenirsiniz, insanların huyları üzerinden analiz yapın kızlar
bu akşam beni affedin olur muuu:18::18::18::18::18::18:
bu akşam beni affedin olur muuu:18::18::18::18::18::18:
yaaaaaaaaaa şaka gibisin sen kızımmm ben var ya temizlik hastasıyım aşırı bir titizlik var bande özellikle kıyafet konusunda kıyafette tek bir parça tüy toz olmaması lazım
yani bazen durgunluk oluyor..o zaman kendimi dinliyorum.iyi geliyor..
hee..bakayım ..nasıl bişey bu..merak ettim.
of bebemm..nasıl bişey bu squat..netten bi bakayım bakem..
Ben ikizler kadınıyım
Sana attığım mesajlar var ya daha hiçbir şeysana sevdiğin renklerin açık tonlar olduğunu bile rahatlıkla söyleyebilirim. özellikle açık pembe
Çok fazla takı takmazsın zarif olcak herşeyden önce
kıyafetlerin temiz olucak, bir leke dökülsün nerde olursan ol silersin o an , çok rahatsız olursun
nedenmiş oooooo
ilkkk iiiidışardamı yemek yicen ya da misafirlikte misin noldu kız
Emin ol hepsini biliyorum tatlım
ilkkk iiii
[video]http://24.media.tumblr.com/fb9b0c890567436f99b7bd0b92e5dd3f/tumblr_mslwg8fn1W1saongbo1_500.gif[/video]
hareket böyle yapılıyo kızlar yapalım mı hep beraber ben yapıyom zaten de
yani bazen durgunluk oluyor..o zaman kendimi dinliyorum.iyi geliyor..
hee..bakayım ..nasıl bişey bu..merak ettim.
of bebemm..nasıl bişey bu squat..netten bi bakayım bakem..
pizzacıya gidiyormuşsuuuzzz:18::18::18::18:e tamam ne var ki bunda salatayı bol ye ızgara türü bişeyler ye ekmek yeme haaaaa tabi gideceğin yere bağlı ve yemekten sonra tatlı ısrarlarına da bağlı sen de haklısın bebeğimm neyse ben kaçtımmmmmmmmmmmmmm
oo iyi eğlenceler canımm
ayy canım banada bir ikişey söyler misin ya bende kova burcuyumda
pizzacıya gidiyormuşsuuuzzz:18::18::18::18:
ağol kelebekimmm :26::26::26::26:
kendim için yaptığım alıntıdaki linke tıkla
Canım kova burcu zeki bir kadındır aptal insanlardan nefret eder
Sosyaldir, arkadaş çevresi tarafından çok sevilir , o da arkadaşlarına değer verir.
Hayatı sürekli öğrenmek için bir okul gibi görürsün, birşey öğrenmek yeni şeyler tatmak denemek sana göredir.
Senin en belirgin özelliğin çok gururlu olman, bir insanı hayatından silebilirsin o derece.
Çok kıskanç bir hatun değilsin
Sakin bir yapın var çok sabırlısın ama o kova dolana kadardır sabır , taşınca tam taşar
Yumuşak başlı her dediğine hayır diyen adamları sevmezsin senin kadar ağır bir adam istersin hayatında.
Paranın kölesi olan insanları de sevmezsin.
İyi bir insansın ve iyi insanları seversin , kötü niyetli insanlarla muhattap olmak bile istemezsin
konuşkansın ve konuşkan insanlarla iyi anlaşırsın.
[COLOR=""]hayırdır ne oluyo ki smailler bi garip[/COLOR]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?