Bu Maç Bizim Olacak.....

ayy canım banada bir ikişey söyler misin ya bende kova burcuyumda

yani bazen durgunluk oluyor..o zaman kendimi dinliyorum.iyi geliyor..

hee..bakayım ..nasıl bişey bu..merak ettim.

of bebemm..nasıl bişey bu squat..netten bi bakayım bakem..

http://24.media.tumblr.com/fb9b0c890...ongbo1_500.gif
canım böyle squat

bir de çok meraklıyım birşeyi en ince aytıntısına kadar öğrenmek isterim amaaaaaaannnnnnnn ben yazsam var ya destan olur çıkmam lazım yarın görüşürüz babylerr herkese iyi akşamlar

e tamam ne var ki bunda salatayı bol ye ızgara türü bişeyler ye ekmek yeme haaaaa tabi gideceğin yere bağlı ve yemekten sonra tatlı ısrarlarına da bağlı sen de haklısın bebeğimm neyse ben kaçtımmmmmmmmmmmmmm

[video]http://24.media.tumblr.com/fb9b0c890567436f99b7bd0b92e5dd3f/tumblr_mslwg8fn1W1saongbo1_500.gif[/video]

hareket böyle yapılıyo kızlar yapalım mı hep beraber ben yapıyom zaten de

yani bazen durgunluk oluyor..o zaman kendimi dinliyorum.iyi geliyor..

hee..bakayım ..nasıl bişey bu..merak ettim.

of bebemm..nasıl bişey bu squat..netten bi bakayım bakem..

kendim için yaptığım alıntıdaki linke tıkla

pizzacıya gidiyormuşsuuuzzz:18::18::18::18:
oo iyi eğlenceler canımm

ağol kelebekimmm :26::26::26::26:

ayy canım banada bir ikişey söyler misin ya bende kova burcuyumda

Canım kova burcu zeki bir kadındır aptal insanlardan nefret eder
Sosyaldir, arkadaş çevresi tarafından çok sevilir , o da arkadaşlarına değer verir.
Hayatı sürekli öğrenmek için bir okul gibi görürsün, birşey öğrenmek yeni şeyler tatmak denemek sana göredir.
Senin en belirgin özelliğin çok gururlu olman, bir insanı hayatından silebilirsin o derece.

Çok kıskanç bir hatun değilsin
Sakin bir yapın var çok sabırlısın ama o kova dolana kadardır sabır , taşınca tam taşar

Yumuşak başlı her dediğine hayır diyen adamları sevmezsin senin kadar ağır bir adam istersin hayatında.
Paranın kölesi olan insanları de sevmezsin.
İyi bir insansın ve iyi insanları seversin , kötü niyetli insanlarla muhattap olmak bile istemezsin

konuşkansın ve konuşkan insanlarla iyi anlaşırsın.

tebrik ederim
başka başka ay çokta yüzsüzüm sanırım ama seninde dediğin gibi ben bilgiye açım var mı başka bilgi hakkımda
buarada çok doğru beni anlattın teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…