bakıyorum benim özele mesaj gelmemiş ama :26::26::26::26::26:
ne sorcannn
meraklı şey seni benim değiştirmek istediğim bir huy var onla ilgili öneri alacam cnmcım
Bugun fadime yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk demi kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
geldim geldim, işler yoğundu, dün de erken çıktım zati. Nasılsınız bakalım görmeyeli? Ben iyiyim şükür, haftaya otele gideceğizya, bir-kaç kıyafet bakayım dedim, anam tesettür mağazalar ne kadar pahalı öyle. Bir -iki tunik alasım vardı, 100-120-130-150 vs.. fiyatlar vardı şok oldum yani, hemen çıktım ordan.
sonracıma normal bir mağazadan tunik aldım 50 TL ye, yani bir tuniğe 100 TL verirsem, bunun pantolonu-ayakkabısı-eşarbı-çantası var ama değil mi? İnternet sitelerinde bile tunikler 50-60-en fazla 80 Tl civarındaydı, üzerime olacağını bilsem hemen alacağım da, bir de olmayınca iade gönderiyorsun uğraş dur. Neyse işte böyle kızlar, maaşlara geldi mi, azıcık bir rakam alırız, Allah bereketini versin, ama alışverişe çıktın mı insan sinir oluyor yaaa.:26:
söyle bakimmm
inat mıı , kindarlık mı, çok konuşmak mıı
yoksa fazladan sevmek mii
Şu an yazıyorum bebeğim
canımcım annenlerin mazereti nedir ..
üzülme lütfen..
sen gurbeteydin demiiiiiiiiii
merkeze gidicemmm
bakalım inş .gezerizzz
hımmm keşke gelebilselerdii
onlara göre ayarlama şansın yok mu pekii
bu şirket içi canım, 2 gecelik ufak bir tatil yanii, sen de gidersin ama niye öyle diyorsun. Canım özendirmek değil yoksa yanlış anlaşılmasın lütfen.hoşgeldin canımm
bakıyorum sende 2 günde bir tatile gidiyosun aaaa heveslendirip durmasana bizi
cnm ben herşeyi çok ciddiye alıyorum aklına ne gelirse genel birşey yani ufacık bir telefon konuşması ya da yüz yüzyüze konuşmadan bile 1000 tane anlam çıkarabilen bir yapım var ve bunun sonucunda ağır tepkilerim olabiliyor biliyorum bence de normal değil ama napim elim de değil arkadaşıma onu sorcaktım ama pek de bir özeli kalmadı sanırım :26::26::26: aslında fazladan sevmek diyebilirim ben iyi güzel olan şeyleri bana karşı yapılan küçük bir mutlluğu bile çok büyütüyorum yani bu iyi yönde bişey ne bilim bunun gibi şeyler
geldim geldim, işler yoğundu, dün de erken çıktım zati. Nasılsınız bakalım görmeyeli? Ben iyiyim şükür, haftaya otele gideceğizya, bir-kaç kıyafet bakayım dedim, anam tesettür mağazalar ne kadar pahalı öyle. Bir -iki tunik alasım vardı, 100-120-130-150 vs.. fiyatlar vardı şok oldum yani, hemen çıktım ordan.
sonracıma normal bir mağazadan tunik aldım 50 TL ye, yani bir tuniğe 100 TL verirsem, bunun pantolonu-ayakkabısı-eşarbı-çantası var ama değil mi? İnternet sitelerinde bile tunikler 50-60-en fazla 80 Tl civarındaydı, üzerime olacağını bilsem hemen alacağım da, bir de olmayınca iade gönderiyorsun uğraş dur. Neyse işte böyle kızlar, maaşlara geldi mi, azıcık bir rakam alırız, Allah bereketini versin, ama alışverişe çıktın mı insan sinir oluyor yaaa.:26:
şu an yazıyorum bebeğim
bu şirket içi canım, 2 gecelik ufak bir tatil yanii, sen de gidersin ama niye öyle diyorsun. Canım özendirmek değil yoksa yanlış anlaşılmasın lütfen.
zaten son artık, başka yok kiyıllık izinleri evde geçireceğim Allah nasip ederse.
yeme içmeye gelince kızlarr,
akşam: et sote+salata+yoğurt yedim.
sabah: çeyrek beyaz ekmek(maalesef buğday çıkmamış)
domates-salatalık-beyaz peynir
ara:2 kayısı-5 6 kuru üzüm.
öğle: fırında tavuk but+3 dilim patates
salata+yoğurt
dün spor yapamadım ama battaniye-yorgan yıkadım küvette, o da spor yerine geçer herhalde.
Baby yay olan kim sen mi sevdiceğin miii anlamadm benn
geldim geldim, işler yoğundu, dün de erken çıktım zati. Nasılsınız bakalım görmeyeli? Ben iyiyim şükür, haftaya otele gideceğizya, bir-kaç kıyafet bakayım dedim, anam tesettür mağazalar ne kadar pahalı öyle. Bir -iki tunik alasım vardı, 100-120-130-150 vs.. Fiyatlar vardı şok oldum yani, hemen çıktım ordan.
Sonracıma normal bir mağazadan tunik aldım 50 tl ye, yani bir tuniğe 100 tl verirsem, bunun pantolonu-ayakkabısı-eşarbı-çantası var ama değil mi? Internet sitelerinde bile tunikler 50-60-en fazla 80 tl civarındaydı, üzerime olacağını bilsem hemen alacağım da, bir de olmayınca iade gönderiyorsun uğraş dur. Neyse işte böyle kızlar, maaşlara geldi mi, azıcık bir rakam alırız, allah bereketini versin, ama alışverişe çıktın mı insan sinir oluyor yaaa.:26:
Şirket içi derken bayan bayana mı gidiyosunuzz??
Yok baby nacizane takıldımm
bizim bu sene yıllık izin ıspartada geçecek gibi bakalımmm nasipse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?