Bu Maç Bizim Olacak.....

aman amma giriş yaptınnnnnnnnnnn

cnm bizim memleket pahalıııııııııııııı

ben alışverişe çıkmayı pek sevmem ihtiyacım olan birşey varsa alırım fazla almam öyle

ha birde birşey gördüm baktım beğendim hemen alırımm

geçen pazar ışıklara kahve diyarına kahvaltıya gitmiştik karşısında ambar diye bir mağaza varrr

aman allahım bir ucuz anlatamam tişörtler 5tl jeanlar 39 tl tünikler 10tl ama kısa kollu askılı

afiyet olsunnn

abow nasıl yıkadın onlarııı

ben yıkamacıya veriyorum

makinaya sığanlarıda makinada yıkıyorum uğraşamam

hoşgeldin canımm

bakıyorum sende 2 günde bir tatile gidiyosun aaaa heveslendirip durmasana bizi

evett yaaaa senle biz oturalım öleee

dört gözle bekliyorum canımm

emeğine sağlıkk

sonra sıra bende olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnn

hayırlı olsun bebeğim merak ettim ben de seni sabah sordum gören olmamış iyi günlerinde giyin inş.
sağol canımmm, aminn.
Şirket içi derken bayan bayana mı gidiyosunuzz??

Yok baby nacizane takıldımm

bizim bu sene yıllık izin ısartada geçecek gibi bakalımmm nasipse
Kız biz şirkette bayan bayana çalışmıyoz ki, şirket personeli olarak demek istedim, ailecek değil yani, eşim yok, ama kızların ücretini ödeyince onları da götürebiliyorum. Öyle yani.
Tamam canım, ısparta demek istedin herhalde, senin kimler var orda? Antalya yada geliver gelmişken buluşalım hep beraber. Ben uyarım yanii.

afiyet olsun kuzucuğummmm menün güzel öğlen süper tavuk yani ben çok severim tabikide spordan sayılır sonuçta enerji harcadın kalori yaktın tebrikler hiçbirşey yapmamaktan iyidir kuşummmmm

sağol canım, haftada 1 gün et günümüz var şirkette, diğer günlerde de ufak tefek etli yemekler pişiyor ama ana yemek olarak, 1 hafta köfte ise öbür hafta tavuk bu şekilde dönüşümlü ayarlıyor aşçımız.
İnşallah pazartesi istediğimiz rakamları görürüz canım, sabah 200 gr. artı gördüm geçen günkü rakamdan ama?:26::26:

Şirket içi derken bayan bayana mı gidiyosunuzz??

Yok baby nacizane takıldımm

bizim bu sene yıllık izin ıspartada geçecek gibi bakalımmm nasipse

Bana da gelecekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

gelmezsen varyaaaaaaaaaaaaa

Yasmin duy duyy birisi kıyafet parası verir

birisi tatile gönderir

Biz resmen öksüz biz yetimiz heee

aynen yaaaa nasıl sinir oldum anlatamam, bir gömlek bile el attığın 80 tl den başlıyor, yuh yani ama İyiymiş o mağaza da, ama işte bana uymaz.
spor olsun diye seve seve yıkadım canım, attım küvete, 1 saat ıslattım, sonra da çiğneye çiğneye, bayağı bir spor oldu, bugün yorgunum epey
Temizliğe üşendiğimde hadi hadi spor yapcam diye düşüneceğine kalk temizliğini yap diyom gaza getiriyomi bir hevesle bitiyo temizlik

cnm o gelmezse ben gideceğimmmmmmmmmm

seni de alırım giderkennnnnnnnnnnnnnnn

birisi tatile gönderir

kız ben burda 12 senedir çalışıyom, bu 3.tatile gidişim olacak, o kadarcık olsun ama değil mi? Biz de beklemiyoduk böyle bir atak, ama çoook çok iyi oldu ne diyeyim. Allah sizlere de versin inşallah bebeğim.

şimdi evde işler bana bakıyor ben işlere

bu hafta bir tembeliktir gidiyor

yeme içme annemde yapıyodum iyi oluyordu

oda bugun köye gittii

ama gitmeden çorba yapmış koymuş eveeeee o da yeterr

kaldım yine oğluşumlaaaaa

sen nereye el attın öylee

ben geçen defactoya geçtim bi hediye gelmişti değişim için geçtimm

bi baktım 5 parça gömlek tişört almışım 114 tl ile çıktımm:)

Allah Allah niye ki cnm arada değişebilir öle rakamlar ama keşke tartılmasaydın ben tutuyorum kendimi vallahi bana çok ters ben hergün tartılan bir insandım ama vazgeçtim haftasonu tartılırım artık adeet filan değilsin dimi ya da olacak gibi filan

birisi tatile gönderir

of of offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

sormaaaaaaaa gitsinnnnnnnnnnnnnnnnn

kız ben burda 12 senedir çalışıyom, bu 3.tatile gidişim olacak, o kadarcık olsun ama değil mi? Biz de beklemiyoduk böyle bir atak, ama çoook çok iyi oldu ne diyeyim. Allah sizlere de versin inşallah bebeğim.

kıs bende 13 yıldır hatta 14yıl olacakkkkkkk

Gelcem gelcem inşşş

Palmiye istiyom benn

Memlekete de gidemicem zatennn

Sıcak hava istiyomm :)

çok burda gellllllllllllllllllllllllllllllll

git git canım sen..hakediyorsun..

inşallah ben de giderim..

aa kocama sormayı unuttum otelin adını..arayayım du kocamı.

biz kaldık yine herkes tatil otel planı yapıyorrrr yaaaa

ben bi gidersem 2-3 günlüğüne adrasana gidiyom o kadarrrrrr

biz kaldık yine herkes tatil otel planı yapıyorrrr yaaaa

ben bi gidersem 2-3 günlüğüne adrasana gidiyom o kadarrrrrr

evet aslında güzel bir tatile ihtiyacım var ama belki ekim falan gibi olur oda kısmetsee

ama şimdi ısparta harici bi yer görünmüyorr

yasmin sen kardeşinle çıksana bi yerlere

o seni gezdirir baya heee

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=727527&p=35709896#post35709896

konu açtım kızlar, beklerim artık astroloji burdan, memnun kalanlar özellikle uğrasın lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…