geldim geldim, işler yoğundu, dün de erken çıktım zati. Nasılsınız bakalım görmeyeli? Ben iyiyim şükür, haftaya otele gideceğizya, bir-kaç kıyafet bakayım dedim, anam tesettür mağazalar ne kadar pahalı öyle. Bir -iki tunik alasım vardı, 100-120-130-150 vs.. Fiyatlar vardı şok oldum yani, hemen çıktım ordan.
Sonracıma normal bir mağazadan tunik aldım 50 tl ye, yani bir tuniğe 100 tl verirsem, bunun pantolonu-ayakkabısı-eşarbı-çantası var ama değil mi? Internet sitelerinde bile tunikler 50-60-en fazla 80 tl civarındaydı, üzerime olacağını bilsem hemen alacağım da, bir de olmayınca iade gönderiyorsun uğraş dur. Neyse işte böyle kızlar, maaşlara geldi mi, azıcık bir rakam alırız, allah bereketini versin, ama alışverişe çıktın mı insan sinir oluyor yaaa.:26:
yeme içmeye gelince kızlarr,
akşam: Et sote+salata+yoğurt yedim.
Sabah: çeyrek beyaz ekmek(maalesef buğday çıkmamış)
domates-salatalık-beyaz peynir
ara:2 kayısı-5 6 kuru üzüm.
öğle: Fırında tavuk but+3 dilim patates
salata+yoğurt
dün spor yapamadım ama battaniye-yorgan yıkadım küvette, o da spor yerine geçer herhalde.
hoşgeldin canımm
bakıyorum sende 2 günde bir tatile gidiyosun aaaa heveslendirip durmasana bizi
dört gözle bekliyorum canımm
emeğine sağlıkk
sağol canımmm, aminn.hayırlı olsun bebeğim merak ettim ben de seni sabah sordum gören olmamış iyi günlerinde giyin inş.
Kız biz şirkette bayan bayana çalışmıyoz ki, şirket personeli olarak demek istedim, ailecek değil yani, eşim yok, ama kızların ücretini ödeyince onları da götürebiliyorum. Öyle yani.Şirket içi derken bayan bayana mı gidiyosunuzz??
Yok baby nacizane takıldımm
bizim bu sene yıllık izin ısartada geçecek gibi bakalımmm nasipse
afiyet olsun kuzucuğummmm menün güzel öğlen süper tavuk yani ben çok severim tabikide spordan sayılır sonuçta enerji harcadın kalori yaktın tebrikler hiçbirşey yapmamaktan iyidir kuşummmmm
bu şirket içi canım, 2 gecelik ufak bir tatil yanii, sen de gidersin ama niye öyle diyorsun. Canım özendirmek değil yoksa yanlış anlaşılmasın lütfen.
zaten son artık, başka yok kiyıllık izinleri evde geçireceğim Allah nasip ederse.
Şirket içi derken bayan bayana mı gidiyosunuzz??
Yok baby nacizane takıldımm
bizim bu sene yıllık izin ıspartada geçecek gibi bakalımmm nasipse
sağol canımmm, aminn.
Kız biz şirkette bayan bayana çalışmıyoz ki, şirket personeli olarak demek istedim, ailecek değil yani, eşim yok, ama kızların ücretini ödeyince onları da götürebiliyorum. Öyle yani.
Tamam canım, ısparta demek istedin herhalde, senin kimler var orda? Antalya yada geliver gelmişken buluşalım hep beraber. Ben uyarım yanii.
sağol canım, haftada 1 gün et günümüz var şirkette, diğer günlerde de ufak tefek etli yemekler pişiyor ama ana yemek olarak, 1 hafta köfte ise öbür hafta tavuk bu şekilde dönüşümlü ayarlıyor aşçımız.
İnşallah pazartesi istediğimiz rakamları görürüz canım, sabah 200 gr. artı gördüm geçen günkü rakamdan ama?:26::26:
aynen yaaaa nasıl sinir oldum anlatamam, bir gömlek bile el attığın 80 tl den başlıyor, yuh yani amaaman amma giriş yaptınnnnnnnnnnn
cnm bizim memleket pahalıııııııııııııı
ben alışverişe çıkmayı pek sevmem ihtiyacım olan birşey varsa alırım fazla almam öyle
ha birde birşey gördüm baktım beğendim hemen alırımm
geçen pazar ışıklara kahve diyarına kahvaltıya gitmiştik karşısında ambar diye bir mağaza varrr
aman allahım bir ucuz anlatamam tişörtler 5tl jeanlar 39 tl tünikler 10tl ama kısa kollu askılı
afiyet olsunnn
abow nasıl yıkadın onlarııı
ben yıkamacıya veriyorum
makinaya sığanlarıda makinada yıkıyorum uğraşamam
evett yaaaa senle biz oturalım öleee
sonra sıra bende olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnn
sağol canımmm, aminn.
Kız biz şirkette bayan bayana çalışmıyoz ki, şirket personeli olarak demek istedim, ailecek değil yani, eşim yok, ama kızların ücretini ödeyince onları da götürebiliyorum. Öyle yani.
Tamam canım, ısparta demek istedin herhalde, senin kimler var orda? Antalya yada geliver gelmişken buluşalım hep beraber. Ben uyarım yanii.
sağol canım, haftada 1 gün et günümüz var şirkette, diğer günlerde de ufak tefek etli yemekler pişiyor ama ana yemek olarak, 1 hafta köfte ise öbür hafta tavuk bu şekilde dönüşümlü ayarlıyor aşçımız.
İnşallah pazartesi istediğimiz rakamları görürüz canım, sabah 200 gr. artı gördüm geçen günkü rakamdan ama?:26::26:
Yasmin duy duyy birisi kıyafet parası verir
birisi tatile gönderir
Biz resmen öksüz biz yetimiz heee
Bana da gelecekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
gelmezsen varyaaaaaaaaaaaaa
birisi tatile gönderir
tamam olur, baskına giderizcnm o gelmezse ben gideceğimmmmmmmmmm
seni de alırım giderkennnnnnnnnnnnnnnn
var var palmiye de var, sıcak hava daGelcem gelcem inşşş
Palmiye istiyom benn
Memlekete de gidemicem zatennn
Sıcak hava istiyomm :)
aynen yaaaa nasıl sinir oldum anlatamam, bir gömlek bile el attığın 80 tl den başlıyor, yuh yani amaİyiymiş o mağaza da, ama işte bana uymaz.
spor olsun diye seve seve yıkadım canım, attım küvete, 1 saat ıslattım, sonra da çiğneye çiğneye, bayağı bir spor oldu, bugün yorgunum epey
Temizliğe üşendiğimde hadi hadi spor yapcam diye düşüneceğine kalk temizliğini yap diyom gaza getiriyomi bir hevesle bitiyo temizlik
aynen yaaaa nasıl sinir oldum anlatamam, bir gömlek bile el attığın 80 tl den başlıyor, yuh yani amaİyiymiş o mağaza da, ama işte bana uymaz.
spor olsun diye seve seve yıkadım canım, attım küvete, 1 saat ıslattım, sonra da çiğneye çiğneye, bayağı bir spor oldu, bugün yorgunum epey
Temizliğe üşendiğimde hadi hadi spor yapcam diye düşüneceğine kalk temizliğini yap diyom gaza getiriyomi bir hevesle bitiyo temizlik
sağol canımmm, aminn.
birisi tatile gönderir
kız ben burda 12 senedir çalışıyom, bu 3.tatile gidişim olacak, o kadarcık olsun ama değil mi? Biz de beklemiyoduk böyle bir atak, ama çoook çok iyi oldu ne diyeyim. Allah sizlere de versin inşallah bebeğim.
Gelcem gelcem inşşş
Palmiye istiyom benn
Memlekete de gidemicem zatennn
Sıcak hava istiyomm :)
bu şirket içi canım, 2 gecelik ufak bir tatil yanii, sen de gidersin ama niye öyle diyorsun. Canım özendirmek değil yoksa yanlış anlaşılmasın lütfen.
zaten son artık, başka yok kiyıllık izinleri evde geçireceğim Allah nasip ederse.
sen nereye el attın öylee
ben geçen defactoya geçtim bi hediye gelmişti değişim için geçtimm
bi baktım 5 parça gömlek tişört almışım 114 tl ile çıktımm:)
biz kaldık yine herkes tatil otel planı yapıyorrrr yaaaa
ben bi gidersem 2-3 günlüğüne adrasana gidiyom o kadarrrrrr
biz kaldık yine herkes tatil otel planı yapıyorrrr yaaaa
ben bi gidersem 2-3 günlüğüne adrasana gidiyom o kadarrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?